Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - January 7, 2014

Sheldan Nidle - 07. siječnja 2014

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

6 Ik, 5 Chen, 10 Caban

Dratzo! Vraćamo se s puno toga za reći. Mnoge akcijske stavke koje su potrebne za globalno resetiranje valute su završene. Slijedeće stavke uključuju manifestiranje novog svjetskog valutnog sustava. Uz ove promjene su i one koje se bave novim bankarskim sustavom. Današnje promjene samo su otkrivanje početaka nove stvarnosti za čovječanstvo. Serija promjena će dovesti do nove vlasti koja će stati na kraj NLO zataškavanjima. Ovo zataškavanje je ozbiljno započelo za vrijeme Drugog svjetskog rata i nastavilo se ozloglašenim incidentom u Roswellu u ljeto 1947. Nakon što se zataškavanje podigne, moći ćemo konačno komunicirati s vama direktno. U ovom trenutku, možemo objasniti one stvari koje trebate znati prije nego što se prvi kontakt dogodi. Svatko od vas treba znati nekoliko stvari o pripremama koje koje su napravljene od strane naših mentora da vam pomognemo da postanete potpuno svjesni. To će biti popraćeno treninzima koji vas pripremaju da u potpunosti sudjelujete u vašem novom galaktičkom društvu.

To udaljavanje od sadašnjih nevolja vaših s dugovima opterećenih društva je dio većeg pokreta za podešavanje energija za vašu novu stvarnost. Prije nego što možete postati potpuno svjesni, za to vam trebaju instrukcije i, iznad svega, radno iskustvo o tome što prosperitet doista podrazumijeva. U ovom novom setu mogućnosti, možete istražiti što to područje stvarno jest i što se od vas očekuje. To nadilazi vaše sadašnje svakodnevno iskustvo. Vrijeme je da čitate, uzajamno djelujete i učite o Duhu i o tome kakav je ovaj svijet. Bezumni posao koji vas okružuje biti će pretvoren u dnevno vrijeme učenja, čitanja i shvaćanja brojnih promjena koje se sada posvuda događaju. Da bi vam pomogli, Uzašli Majstori će doći i početi specijalni nastavni program da otkriju i objasne takozvane "tajne života". Ova učenja će biti obogaćena znanjem koje ćemo vam pružiti. Dok ne dođe vrijeme slijetanja, bit ćete izloženi velikoj količini informacija.

Kad masovno slijetanje bude završeno, vi ćete se sastati sa svojim mentorima i učiti o tome što će se slijedeće dogoditi. Svijest je život. Ona ima sposobnost da izrazi veliko jedinstvo svega života i da istovremeno objasni čudesne posebnosti koje vi jeste. Ovaj složeni skup znanja treba se svesti na priče koje možete razumjeti i koristiti u vašem svakodnevnom postojanju. Svaki dan će vas dovesti bliže ostvarenju načina na koji se mijenjate i integrirate sve znanje kojem ste izloženi. Vaš mentor će vam pomoći, i bit će vam dan kompletan dosje o vama. Svaki mentor je treniran da koristi ove podatke i da iznese na vidjelo vaše najfinije vrline i da očisti vaše negativne percepcije. Ovaj proces je uvod u vašu migraciju u pravom trenutku u Unutrašnju Zemlju. Ondje, dok ste u vašoj svjetlosnoj komori, vi ćete se zapravo pretvoriti u potpuno svjesno Biće svjetlosti.

Ova dolazeća godina je, dakle, posebno vrijeme. Vi ćete konačno vidjeti plodove svega što su naši zemaljski suradnici postigli. To je također kada će nam se pružiti prilika da vam se izravno obratimo. To dolazeće veliko okupljanje će značiti da je vrijeme kada Nebo može ispuniti proročanstvo, vratiti vas u stanje u kojem se možete u potpunosti sjetiti svoje prošlosti, i gdje ćete početi shvaćati odgovornosti koje leže u vašoj bliskoj budućnosti. Naša je obaveza da osiguramo tehnologiju i svijest koja je vaše pripremanje da budete u mogućnosti prihvatiti čuda pune svijesti. Preostali scenarij temelji se na tome da svatko od vas razumije veličinu onoga što leži pred vama. Dakle, to će biti korak-po-korak proces. Svaka točka u vremenu je ona koju možete koristiti da poboljšate svoju mudrost i proširite svoje rastuće sposobnosti. Doći će taj trenutak kada će sve to imati smisla i kada će ovo područje lako moći promijeniti samu narav svoje razine svijesti.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Vaš svijet i njegovo blagoslovljeno površinsko čovječanstvo su u tranziciji! Vaša božanska transformacija je u tijeku. Vi svakodnevno osjećate mučnine i bolove ovih promjena. Gaja je isto tako zauzeta sa svojim brojnim promjenama. Morsko dno se uzdiže. Svjetska klima se mijenja. Kontinenti se pomiču i tutnje. Nova Zemlja se priprema da bude rođena. Vi sjedite na ovom sjedalu neprestanih promjena i pitate se kakva božanska sudbina vas očekuje. Ova transformacija je u konačnici pozitivna, a njen ishod je da se ponovno ujedinite s vašom braćom diljem kozmosa i unutrašnje Zemlje. Ova dobrodošlica će vam vratiti punu svijest, a uz to, završiti tisućljeća nametnute amnezije. Prvi plod ovog procesa je brzi marš do prosperiteta. U početku ćete svjedočiti velikom resetu valuta , a zatim prihvatiti darežljivost izvorno uspostavljenu s naše strane prije nekoliko stoljeća.

Ova operacija u svijesti pripremit će vas da prihvatite cijeli niz novih odgovornosti. Vrijeme za to je sada. To je razlog zašto se brojni događaji tretiraju na vrlo poseban način. Te stvari koje se sada događaju će donijeti mnogima od vas veliki napredak. Koristite ove darove za bolje čovječanstva i vas samih. Gledajte sa strahopoštovanjem kako stvarnost, koja se dugo činila nepobjedivom brzo blijedi, a zatim nestaje. Kad se nova vlast uspostavi, mi se možemo pojaviti i početi cijeli niz predavanja o tome tko ste vi uistinu, i o povijesti koja vam je bila osporavana od strane mračnih. Koristite ove istine i vaš novi prosperitet da dobro gospodarite novom stvarnošću. Poželite dobrodošlicu svojoj braći i neka vas dobre vijesti s Neba prenesu u punoću vašeg blagoslovljenog potencijala. U tome, mi vas namjeravamo voditi, poučavati i donijeti vam mudrost. Veličanstvena budućnost vas očekuje!

Naše zajedničke odgovornosti su za Gaju i ovaj čudesan Sunčev sustav. Mi dolazimo iz Duha i koristimo one svete darove dane nam da raširimo Kreaciju u fizikalnosti. Uvijek budite svjesni tko ste i zašto ste ovdje. U tome leži božanska istina koja upravlja našim životima i dopušta nam da pomažemo Nebu da donese svjetlo u ovu i sve druge stvarnosti. Mnogi od vas ste izgubili s vremenom iz vida ove stvari, i počinjete sumnjati. Mi smo došli da vam omogućimo da sada napustite takva razmišljanja i vratite se u velikoj radosti svjetlu i onim odgovornostima koje nam je tako milostivo dao Stvoritelj. Mi ćemo ići zajedno i širiti božanski plan. Mi ćemo donijeti svjetlo gdje je bila samo tama i dopustiti da velike istine budu ispričane u cijeloj galaksiji, i doista, u cijeloj fizikalnosti. Dakle, Mnogi vas sada posjećuju. Uskoro će veliki formalni dolazak osloboditi vašu silnu veličanstvenost!

Danas smo proveli vrijeme s našom porukom. Kao što je spomenuto, velika promjena se spušta na ovo površinsko područje. Naša zajednička odgovornost je da budemo uvijek svjesni toga i da imamo na umu da Božanstvo razvija svoju magiju čak i dok mi govorimo! Stiglo je vrijeme da se ostavimo našeg skepticizma i pustimo da uđemo ovo čudesno svjetlo! Znajte, najdraži, da neizmjerno i beskrajno blagostanje neba je doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite Jedan! Budite u radosti!)


Izvor: www.paoweb.com
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge