Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - December 24, 2013

Sheldan Nidle - 24. prosinca 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

5 Lamat, 11 Mol, 10 Caban

Dratzo! Vraćamo se opet donoseći više vijesti dok se vi spremate za blagdane i početak vaše Gregorijanske Nove godine. Ovaj puta primjećuje se mnogo početaka i završetaka, a oni koji su tisućljećima vladali vašim svijetom pripremaju se za odlazak i prihvaćanje svoje sudbine. To se, naravno, radi vrlo nerado. Mračni su navikli da idu svojim putem, ali njihovo vrijeme sada prolazi. Tajna sveta društva i njihovi suradnici pripremaju odredišta za one koji su blizu uhićenja. Oni također uvode postupke koji će svima vama donijeti novu vladu. Osim toga, priprema se uvođenje novog monetarnog i financijskog sustava za sve vas, a na taj način će se donijeti veliki napredak vašem području. Naši posrednici završavaju dogovore koji će dovesti do brojnih najava koje pretvaraju nacionalni i osobni dug u blagostanje i stavljaju na stranu dug koji je predugo mučio nacije i pojedince.To će zamijeniti oprost koji će biti preteča nove epohe za čovječanstvo.

Ova nova epoha će promijeniti vaš pogled na fizikalnost. Vi ćete se napokon ujediniti s nama i prepoznati tko vi zapravo jeste. Najavom našeg postojanja, vaše nove vlade će stvoriti kraj osjećaja da ste na neki način sami i jedinstveni. Stvoritelj je raširio život svih vrsta i sorti u cijeloj ovoj galaksiji i uistinu u cijeloj fizikalnosti. Kad vaša izolacija završi, vi ćete prepoznati da ovaj sektor stvarnosti ima mnogo onih koji su to došli proslaviti, i omogućiti vam da završite svoje putovanje natrag u punu svijest. Ovaj čudan put koji vam je bio dan, stavio vas je na milost i nemilost mračnih za više od 15 tisuća godina. Vaša seoba je započela obmanom Atlantidskih svećenika i svećenica; gotovo ste nestali s potonućem Atlantide, i na kraju ste bačeni u ulogu zbunjenih amnezijom. Ipak, unatoč svega toga, vi ste preživjeli i sada ćete se vratiti u stanje kad ćete se konačno sjetiti što vam se dogodilo. Ovo je doista vrijeme vašeg slavlja.

Ova operacija prvog kontakta s vama je jedinstvena i njeni parametri su prilično čudni. Gaja je vrlo posebno i izuzetno poštovano biće. Ona sada krasi ovaj Sunčev sustav i na taj način omogućuje ovom sustavu da dobije izniman preobražaj. Gaja je željela da se njezine polusestre vrate u njihovo prastaro stanje. Ona je molila Boga i raznu njegovu braću da pomognu u ovom svetom zadatku. To su oni i učinili. Prvo, ovaj božanstveni svijet treba biti obnovljen i treba postati zajednički dom za čovječanstvo. Zatim, operacija obnove može zvanično početi. Preostala tri vodena svijeta opet će imati oceane iznad i ispod površine, a život će opet biti prepun raznolikih oblika. Nevjerojatna ljepota ovog planetarnog sustava će se očitovati. Velike energije ove moćne zvijezde koju vi zovete Sunce će sjajiti u svojoj veličanstvenosti dok vi radosno zovete ovu zbirku čuda svojim domom. Ova nova zvjezdana nacija će imati najjedinstveniju sudbinu.

Vaš prvi zadatak je da osigurate galaktički mir. Vaš slijedeći skup zadataka je da postanete umiljati i traženi domaćini mnogih intergalaktičkih skupova. Te dužnosti će vam omogućiti da upoznate ogromnu paletu životnih oblika koji nastanjuju fizikalnost. Upravo sada, vi ste ksenofobični i naizgled najnekvalificiraniji domaćini ovih postupaka. Ipak, vi ćete se transformirati u velike domaćine na koje smo aludirali. Gaja je napustila svoja lutanja pred oko šest milijardi godina i pridružila se ovom planetarnom sustavu s razlogom. Ona je znala proročanstva i izabrala je ovo mjesto u vašoj galaksiji zbog onog što će se dogoditi. Nebo ju je zamolilo da se pridruži ovom sunčevom sustavu i da provede svoju sudbinu ovdje. To se sada događa kako je prorečeno. Površinsko čovječanstvo je pokazalo svoju marljivost, te će biti obdareno od boga s punom sviješću koja mu je jako davno bila oduzeta. U svojoj novoj svijesti, površinsko čovječanstvo će se ponovno spojiti sa svojom agarčanskom prošlosti. Nova zajednička povijest će onda radosno biti rođena.

Namaste, draga srca! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Sada smo došli s nekim informacijama o tome što se događa vama i ovoj stvarnoti koja se mijenja. Oni koji vas kontroliraju, primijetili su tijekom prošlih par tjedana da se njihove pohlepne sheme počinju urušavati. Oni također shvaćaju da mnoge njihove prijevare koje su ih održavale u poslovanju ne uspijevaju. Svjetlo jednostavno pobjeđuje zbog činjenice da ova stvarnost ne "radi" isto kao prije. Potrebne su ogromne reforme. Te reforme u rukama Neba igraju za pobjedu svjetla. Sve više ovakvih situacija čini još više neizbježnim da je božanska pobjeda, koja je naš cilj, bliska stvarnost. Pravni i financijski razlozi za ove ogromne promjene su oni koje su naši posebni kumovi stavili na svoje mjesto. Tržišne akcije i određene zakonitosti su spremne da progutaju mračne i dopuste novoj stvarnosti da se očituje!

Onda se ova nova stvarnost može otresti mračnih i njihovih brojnih pipaka u financijama i vladama. Osim toga, to dopušta našim svetim društvima da prisile "izlazak" novih zakona kao što je N.E.S.A.R.A. To će dovesti do novog napretka i ogromne transformacije ne samo vlasti, nego kako će globalno gospodarstvo funkcionirati. To će vam dati priliku da vidite formalnu objavu o našoj braći i sestrama u svemiru i u unutrašnjoj Zemlji. S tim u ruci, uloga mračnih doista završava. Novo područje će se roditi da vas odvede do blagostanja i pune svijesti. Predstojeće uzašašće površinskog područja će transformirati Gaju i dozvoliti svakom od vas da sretno otkrije tko vi zapravo jeste. Tijekom ove operacije mi ćemo nastupiti i poučiti vas o temama koje su od vitalnog značaja za ono što svatko treba znati!

Kao potpuno svjesna bića, trebat ćete shvatiti nekoliko osnovnih principa. Svatko od nas, kad smo postigli besmrtnost, bio je poučen o ovome od strane posebne grupe Uzašlih Majstora. Naša misija je da ponovimo aspekte naših obučavanja. Mi namjeravamo da vi postanete punopravni sudionici u svjetlu nakon što ova tranzicija završi. Kada to završi, moramo vas pripremiti o tome kako ćemo zajedno raditi na mnogim svetim zadacima koje nam je Nebo dalo. Svi ćemo biti u božanskoj službi svjetla. To će biti učinjeno na nekoliko posebnih načina, a mi ćemo se u tome brzo usuglasiti. Svatko od vas je posebna duša koja je ovdje došla s posebnim skupom božanskih razloga. Ovi blagoslovljeni razlozi su ono što čini mogućim kako bi ova skupina naučila, pridržavala se i onda provela razne misije dodijeljene nam od Stvoritelja. Sve to će biti učinjeno!

Danas smo nastavili s našim porukama o tome što se ovdje događa. Također svakom od vas želimo dati sveti blagoslov. Neka ovi blagdani na kraju godine budu početak niza manjih i većih čuda koja će brzo manifestirati ovu novu epohu za sve! Mi smo blizu razotkrivanja i velikog ujedinjenja cijelog čovječanstva! Znajte, najdraži, da neizmjerno i beskrajno blagostanje neba je doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite Jedan! Budite u radosti!)

Izvor: www.paoweb.com
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge