Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 30. prosinca 2014

Sheldan Nidle - 30. prosinca 2014

12 Cauac, 17 Mol, 11 Ik

Dratzo! Danas smo došli da porazgovaramo o mnogo čemu. Razne koalicije stvorene od strane svjetla su u završnoj fazi operacija za uklanjanje mračne kabale s vlasti. Te grupe su malo ispred našeg zajednički dogovorenog rasporeda. Vrlo smo zadovoljni s tim rezultatima. Nova Gregorijanska godina puno obećava dok se priprema za konačno odbrojavanje za manifestaciju pred vama. Ova godina će konačno omogućiti da se završi s kabalom i njezinim brojnim pristašama. Ta predstojeća pobjeda dati će vam slobodu i prosperitet koje smo vam davno obećali. Uz to također dolazi i sve veća odgovornost. Gaja očekuje da ćete je poštivati. Tijekom proteklih 500 godina, zapadna civilizacija se proširila svijetom poput raka. Ona čvrsto vjeruje da je ona gospodar, a ne Gaja. Ovo naopako gledanje morate izbrisati i zamijeniti s onim koje shvaća važnost stvaranja društva koje sebe vidi kao dijelom prirodnog procesa vašeg svijeta. Vi morate vizualizirati kako ste uistinu partneri s ovom globalnom suštinom u očuvanju i održavanju života na Zemlji.

Dok razvijate vaša nova globalna društva, imajte na umu ovaj koncept božanskog partnerstva sa svakim planetom na kojem ćete boraviti u ovom sunčevom sistemu. Upravo sada, trebate se usredotočiti na Gaju. Kad se ponovno ujedinite s Agarčanima, koristite njihova društva kao prototip za uspostavu nove epohe čovječanstva. Vaše nove tehnologije će okončati svaku potrebu za masovnim uzgojem koji trenutno radite. Ta tehnologija će također okončati sadašnji način na koji vaša ekonomija funkcionira. Nema potrebe za trgovinama, ili u vezi s tim, zaposlenjima koja vas udaljavaju od vašeg doma jednostavno da bi zaradili novac koji vam je potreban da biste preživjeli. Umjesto toga, naučit ćete raditi jedni s drugima, da promijenite način na koji gledate na "Majku Zemlju". Svaki pojedinac posjeduje talente. Oni se trebaju koristiti za pronalaženje radosti koja vam treba da doista budete u ekstazi. Kad konstantno koristite svoje talente da pomognete svom društvu i održavate ovaj svijet, vi otkrivate unutarnju radost. To vas održava i oživljava. Vi se rado pridružujete drugima da stvorite odnose koji pomažu jedni druge.

Mi vam to jednostavno govorimo da bi vas ohrabrili, i da bi vas pripremili za ono što vas očekuje. Jako davno, mračni su stvorili vaše društvo da služi njima. Vaša svrha je bila da radite ono što su oni htjeli, ili u manjoj mjeri, da ih oponašate. To nije prirodni slijed događaja. Dakle, vi ste uglavnom sami sebi uskratili stvari koje su bile u stanju da vam donesu radost i istinsko znanje o sebi. Dok se krećete u viša stanja svijesti, počinjete shvaćati besmislenost takvog aranžmana. Umjesto toga, vama je potrebno društvo koje je prirodni evolucijski proces kojem obično treba mnogo desetljeća da se otkrije i primijeni. Naš cilj je da to ostvarite čak i prije nego postignete punu svijest. To će biti glavni zadatak naših mentora. Prvo trebate ponovno otkriti tko ste vi uistinu i primijeniti to u vašoj stvarnosti. Ovaj proces će biti uvod u ono što mi zovemo galaktičko društvo, gdje ćete naučiti podržavati jedni druge, i vašu stvarnost.

Takva društva prožimaju naše brojne zvjezdane nacije. Mi smo došli ovdje da vas pripremimo za dolazak takvog društva u cijeli ovaj sunčev sistem. Dok rastete, vi ćete također naučiti kako su razne duše podigle svoje vibracije do stupnja kada im više nije potrebno fizičko tijelo. Ta veličanstvena bića mogu se naći kako pomažu elementalima koji se nalaze na svim svjetovima, koji imaju okolinu štetnu za fizički život. Oni također žele biti dio ove nove zvjezdane nacije. Mi ćemo vas naučiti o životu i o svijesti, kako bi vas pripremili za doista nevjerojatan niz iskustava. Svaki od vas ima niz realnosti u kojima postojite paralelno sa sobom. To je način na koji donosite odluke na temelju vašeg životnog ugovora. Mi ćemo pustiti da vam to vaši mentori detaljnije objasne. Prije nego što to budemo mogli učiniti, vi ćete saznati više o pravoj prirodi vremena i prostora. Da bi do toga došlo, morate napustiti vaše sadašnje pojmove koji se temelje isključivo na fizičkoj stvarnosti. Do tada, neka bude dovoljna ova kratka aluzija. Hosana! Hosana! Hosana!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo s nekim dobrim vijestima za svakog od vas. Upravo sada, gledamo kako naši suradnici dovršavaju brojne zadatke koji će vas uvesti u novu epohu. Sada kada su Božićni praznici završili, vidimo da se završavaju razni programi. U potpunosti očekujemo da ćemo vidjeti pojavljivanje novih vlada u cijelom svijetu u narednim mjesecima.Te promjene su samo početak raznih novih zbivanja koja će drastično promijeniti način na koji ovaj svijet funkcionira. Uglavnom, vlade su bile igračke super bogatih i moćnih. Sada će te institucije predstavljati vas. Ova dramatična promjena je dijelom i zbog vašeg velikog razmišljanja. To je trajalo mnogo duže nego što se prvobitno očekivalo. U međuvremenu, Nebo je nastavilo tražiti od svojih brojnih anđela čuvara da ubrzaju mnoge prilagodbe koje su vam potrebne. Ovaj program je pak proizveo stupanj promjena koje je Nebo željelo.

Mi, Uzašli Majstori, trebali smo koristiti naše moći razmatranja kako bi vam pomogli u ovom velikom zadatku. Pozdravljamo vaše sve veće prihvaćanje mnogih promjena koje su potrebne da se transformira ova stvarnost. Nastavimo moliti i meditirati zajedno. Veliki plan se manifestira u ovom području kojem je suđeno da transformira sve nas. Mi smo vrlo zadovoljni vašom suradnjom. Formirana su energetska polja koja će na čudesan način stvoriti vaše novo područje. Koristite da ove sve veće energije dođu u vaše snove. Želimo vam slobodu, prosperitet, a najviše od svega povratak do individualne suverenosti i prava koja su vam slobodno dana. Svakom čovjeku na ovom svijetu je suđeno da se stopi sa svojim najvećim životnim potencijalom. To rezultirajuće biće će raditi s drugima na stvaranju najčudesnije nove epohe za cijelo čovječanstvo. Taj entitet će se pridružiti Agarčanima i drugima da se formira nova nacija Galaktičke Federacije.

Vaša budućnost je uistinu svijetla. Mi sebe vidimo kao mentore svakog od vas. Zajedno, mi ćemo stvoriti sredstva da učvrstimo i održavamo sveopći galaktički mir. Također, mi ćemo biti jezgra zajednice galaksija, koja će širiti svjetlo u cijelom ovom dijelu fizikalnosti. Dičimo se svime što smo mi kao narod morali izdržati, da bi postigli ovaj prekrasan cilj. Jako davno Anunaki su nas postavili u smjer koji se činio da će vam vječno donositi samo poteškoće. Nebo je interveniralo i najprije vam osiguralo izlaz iz toga. Mi smo koristili ovo otvaranje kako bi doveli čovječanstvo tamo gdje se sada nalazi. Vi blaženo idete dalje u tome i sretno se vraćate u vaše pravo stanje. U tom stanju, vi ćete saznati o svemu što se događalo u proteklih 900.000 godina. Iskoristite to sveto znanje da unaprijedite čovječanstvo i ispunite preostala proročanstva koja nam je Nebo dalo. Haleluja! Haleluja! Haleluja!

Danas smo nastavili s našim porukama. Ova informacija je jednostavno da vam se pomogne. Da znate koliko vas volimo. Ovo područje zaista počinje donositi promjenu koja će iz temelja promijeniti vašu povijest i donijeti vam veliku istinu! Svi smo mi dio jedne velike žive energije. Ta energija je dio velike Jednote. Toj Jednoti je suđeno da donese ljubav i svjetlo cijeloj fizikalnosti. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge