Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 23. prosinca 2014

Sheldan Nidle - 23. prosinca 2014

5 Eb, 10 Mol, 11 Ik

Selamat balic! Danas dolazimo s dobrim vijestima! Vaši blagoslovi se nastavljaju kretati prema naprijed. Oni koji su dugo odgađali distribuciju fondova su ili uhićeni ili pod prijetnjom uhićenja. Jedinstveni sistem distribucije je testiran i utvrdilo se da je uspješan. Prije kraja ove gregorijanske godine mnogi od vas će primiti ove blagoslove. Želimo se zahvaliti našim zemaljskim saveznicima za punu suradnju s nama. Bitno je da konačno dokaz nečeg pozitivnog mora biti stvoren. Sadašnje vrijeme je toliko dobro kao i svako drugo da se to učini. Tijekom protekle godine smo otkrili koliko su oni na vlasti doista opaki. U vezi s tom činjenicom potrebno je napraviti mnogo stvari. Mi smo dali upute našim zemaljskim saveznicima da provedu niz programa kako bi oslobodili vaše blagoslove od tih ništarija. Niz važnih sastanaka naših ambasadora s tim de facto vladama stvorilo je atmosferu u kojoj se naši saveznici mogu kretati da uhite, i promijene politiku nekih velikih banaka. Ova nova politika je u procesu provođenja kao što smo vam već govorili. Mi očekujemo velika uhićenja, pa čak i da će uvođenje NESARA uskoro uslijediti.

Mi smo na raskrižju, jer ova gregorijanska 2014 godina završava. Oni koji sačinjavaju naše zemaljske saveznike konačno izgleda da će iskoristiti njihovu trenutnu prednost nad mračnom kabalom. Početak slijedeće gregorijanske godine obećava pokrenuti snage svjetla da uhite, i da zbace mračne s vlasti. Ovaj proces je dugo pripreman. Mračni i njihovi podanici bili su zaduženi za površinska društva ovog planeta gotovo 13 tisućljeća. Vi ćete početi graditi novo globalno društvo temeljeno na slobodi i prosperitetu. To će dovesti do razotkrivanja u cijelom svijetu, za koje osjećamo da je trebalo davno biti. Naši mentori tada mogu sletjeti i početi vas brzo premještati prema izgradnji društva koje je konačno spremno prihvatiti one odgovornosti koje doista poštuju Gaju i ekosisteme koji se na njoj nalaze. Tako društvo može biti dobrodošao prijelaz iz mračnih područja u kojima ste se vi rodili a koje je potpuno svjesno. To također znači da ste u stanju dovršiti puno pomirenje između vas i područja Agarte.

Ova operacija od strane Neba, da vas ponovno poveže s vašim precima i punom svijesti, trajala je duže nego što se ranije očekivalo. Mi smo masovno bili prisutni više od dvadeset vaših godina. Nebo nam je dalo brojne vrlo stroge odredbe koje trebamo slijediti. Tijekom godina, mi smo se postupno oslobađali mnogih tih odredbi i rečeno nam je da slijedimo više neodređene serije akcija. Mi smo to učinili, uvijek svjesni onoga što je trebalo obaviti. U međuvremenu, Nebo je nastavilo sa svojim božanskim programom za promjenu vaše fizičke biti. Ova procedura brzo dostiže točku gdje je potreban izravniji stupanj intervencije. Dakle, mi stalno mijenjamo smjernice dane raznim našim timovima za medicinsku skrb. Trenutno, svake noći bilježimo i mijenjamo stupanj promjena koje Nebo provodi putem naših tjelesnih čuvara. Te promjene vas postupno pripremaju za vaš odlučni povratak u punu svijest. Možemo vas izvijestiti da su te rane promjene promijenile oko 40 posto onoga s čim ste rođeni.

Te se fizičke promjene ogledaju u transformaciji vaših emocionalnih i fizičkih tijela. Vaša medicinska znanost tek počinje otkrivati kako su vaša fizička, mentalna i emocionalna tijela stvarno međusobno povezana. Oni također počinju učiti kao ta međusobna povezanost stvarno djeluje. Život je, zapravo, vrlo složen proces. Dok idete prema punoj svijesti, razni slojevi od tri vaša glavna tijela spojeni su zajedno na još dubljoj osnovi nego što vaša medicinska znanost može i zamisliti! Mi promatramo kako ove veze dolaze "na liniju" i počinju otvorenije govoriti jedna drugoj. To se može pronaći u dramatičnom porastu živopisnih snova i iznenadnih osjećanja mnogih od vas kad vas mi promatramo. Ova operacija nam pokazuje da vi postajete svjesniji da postojite u mnogim realnostima istovremeno. To je dio vaše povećane razine svijesti. Ovi fenomeni će se povećati kako se ova svijest povećava. Vi ćete uskoro biti spremni za naš dolazak i za skorašnju interakciju s našim mentorima.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Mi dolazimo s balgoslovima, i ljubazno vas molimo da nam se pridružite na dan Božića da molimo i zamišljmo pravedan svijet, koji poprima oblik u vašim srcima i u fizičkom području koje sada zauzimate. Uvijek budite spremni dati svoju najmoćniju dušu ovom božanskom razlogu. Vi ste najmoćniji kolektiv koji trenutno Nebo oblikuje za život u novom području. Koristite ovu veliku reviziju da date svoju potvrdu za ono što naši suradnici sada rade.

Prvi dio tih velikih promjena će biti zabilježen do Božića. Pridodajte vašu energiju ovome što postaje moćna sila za dobro. Svjetlo se posvetilo tome da transformira načine tame, i da vam omogući da se udružite i da na veličanstven način promijenite ovu stvarnost u novu. Naši prijatelji i obitelj, u duhu i u svemiru, mnogo su učinili da pomognu našim suradnicima i pripreme put slobodi i prosperitetu.

Novi Vi ćete biti najveličanstvenije biće koje je ponovno steklo ogromne moći i, u ljubavi, spremno pomoći Gaji i raznim njenim ekosistemima. Vi se pripremate da možete koristiti svoje sposobnosti da transformirate Gaju, a posebno da preobrazite njezinu površinu u prijašnje područje koje ste prvi put sreli prije nekih 90 tisuća godina. Ovaj svijet je bio sasvim drugačiji od svijeta koji vidite svakog dana. Vi ćete obnoviti njene šume, jezera i rijeke. Vi ćete također vratiti njene oceane i zrak u prvobitno stanje koje ste zatekli jako davno. Mi smo vrlo ponosni onim što ćete vi postati. Mi sami smo vidjeli ljepote koje predstavlja Agarta. Ova velika energija će čudesno biti obnovljena s vaše strane. Mi ćemo nadzirati i pomagati vam u ovim velikim poslovima. S tim promjenama Gaja će se vratiti u ljepotu koja je nekoć bila. Osim toga, vi ćete se proširiti na četiri vodena svijeta i izgraditi najveličanstveniju novu zvjezdanu naciju.

Dakle, vi ste na rubu nove epohe koja će označiti početak vašeg povratka u svjetlo. Jako davno Nebo nam je proreklo ovo vrijeme. Bila nam je privilegija pomagati vam u provedbi ove najuspješnije tranzicije. Zadnjih 300 godina, posebno na Zapadu, viđen je veliki rast u duhu. Istok, unatoč velikog ugnjetavanja od strane Zapada, zadržao je unutar sebe elemente koji će biti iskra ove nove epohe. Kad saznate o pravom porijeklu raznih vaših religijskih filozofija, otkrit ćete kako ljubav i svjetlo još uvijek sjaje u njima. Mi vam žarko želimo pomoći u učenju mnogih stvari koje vas mogu sve ujediniti. U ovom veličanstvenom kolektivu pune svijesti vi ćete otkriti vaše jedinstvo sa svim životom. Naša mudrost će se spojiti s vašom da stvorimo doista izuzetno globalno društvo. To je društvo koje će se stopiti sa svim drugim velikim živim bićima i omogućiti ovu novu zvjezdanu naciju.

Danas smo nastavili s našim tjednim izvješćivanjem o tome što se događa na ovom svijetu. Uskoro, Galaktička Federacija i Agarčani će vam se pridružiti, i zajedno ćete stvoriti novu zvjezdanu naciju, s nebeskim blagoslovima. To je ta velika kreacija s kojom ćete izazvati vašu veliku sudbinu! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge