Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 6. siječnja 2015

Sheldan Nidle - 6. siječnja 2015

6 Cimi, 4 Chen, 11 Ik

Dratzo! Dolazimo s nekim vrlo zanimljivim vijestima! Proces koji mijenja vašu stvarnost, i dalje napreduje bez obzira na pokušaje mračne kabale da odgodi ono što slijedi. To je uzrokovalo izostanak najave prvih početaka isporuke vaših paketa prosperiteta. Mračni, ukupno uzeto, nisu uspjeli spriječiti početak tih isporuka. Međutim, ovaj proces se kreće prema vremenu kada takav uspjeh može biti javno priopćen. U cjelini, zadovoljni smo da su vlade koje su sada pod kontrolom mračnih na svojim zadnjim nogama. Prvi mjesec Nove godine obećava da će vam dati prosperitet i novu upravu koja je već odavno prorokovana za vas. Naši zemaljski saveznici su odlučni prevladati sve eventualne prepreke i dati vam novi financijski sistem. Ovaj sistem će prisiliti na drastično usklađivanje režima na Zapadu i brzo stvoriti novu upravu. Ova nova vlast će napokon omogućiti da se razotkrivanje dogodi. Ovaj dramatični događaj je taj koji nas pokreće na svjetskoj pozornici. Mnogo toga će se dogoditi kada se ovaj poseban trenutak dogodi. Naše osoblje je spremno najaviti sebe i otvoriti komunikacijske kanale sa vama.

U tom trenutku, pojaviti će se energije da bi nam se osigurao početak niza najava za vas. Dakle, cijeli niz događaja će neizbježno dovesti do masovnog spuštanja i početka vaših treninga s nama. Uzašli Majstori i Agarčani planiraju vam objasniti veliki dio vaše povijesti. To će pokriti pa čak i uzdići i istinska značenja velikih religijskih filozofa, koji su temeljna uvjerenja mnogima od vas. Vi trebate dokaze i opće nabrajanje onoga što se zapravo dogodilo. Ovaj božanski skup priča mora biti nanovo složen, a ne potpuno manipuliran, kao što je to bio slučaj s mnogo toga što sada imate. Mračni su vješto uzeli ono što je najviše pomoglo njihovim potrebama, i preuredili te stvari u koje vi danas duboko vjerujete. Naša poanta je da jednostavno pustimo istinu i pustimo da ponovno otkrijete što se dogodilo. U tom trenutku, možete početi vidjeti onako kako su vam veliki avatari željeli da bude. To se temelji na ljubavi, svjetlu i velikom jedinstvu cijelog čovječanstva.

Naša misija za vas se temelji na tim velikim principima. Mi smo došli s potrebom da saznamo više o vama i u odgovarajućem božanskom trenutku, da vam se otkrijemo. Mnogo toga je prošlo, što je u našim umovima izazvalo kašnjenje u tim najvažnijim najavama. Ipak, u vašem društvu postoje pojedinci i grupe koji su se posvetili tome da manifestiraju novu stvarnost temeljenu na istini, slobodi i globalnom blagostanju. Postoje, dugo skrivana od mračnih, sredstva da se otkriju tehnologije i bogatstvo, koje vas oslobađa napora svakodnevnog života. Dalje, možemo navesti da postoje sredstva za okončanje ratova, koje su mračni dugo koristili da bi držali narode i ljude razdvojene. Svaki od vas treba pogledati duboko u sebe i istinski razabrati kako se ovaj "majmunski posao" igrao nad vama. Oštroumnost mračne kabale ne može biti precijenjena. To vas je zadržavalo da radite svoj posao doslovno tisućljećima. Danas je došlo vrijeme da se zaustave ove gluposti i da koristite svoju unutarnju ljubav da izgradite novu epohu za čovječanstvo.

Ono što naši saveznici žarko žele je da vi planirate i da budete spremni da primijenite način odrađivanja vašeg dijela na preoblikovanju sadašnje stvarnosti. Naš zadatak je da nadgledamo vaše velike napore i da vam pomognemo da bolje shvatite veličinu onoga što ćete ostvariti. Ovaj proces vam je uzeo gotovo 13 tisućljeća da bi se ostvario. Došli smo da budemo oni koji vam daju odlučni poticaj prema vašem uspjehu. Znamo da vam je taj napor trenutno izazvao neke frustracije. Uskoro, možete biti objektivniji i smijati ćete se cijeloj toj stvari. Ipak, vrijeme da se naprave velike stvari stiže. Budite susretljivi jedni prema drugima. Budite spremni pomoći vašim zajedničkim ciljevima i uživajte u vašim novim postignućima vaših prava i vašeg novoutemeljenog blagostanja. Shvatite da je ovaj sistem privremen. Puna svijest će vam dati sasvim drugačiji pogled na ono što se dogodilo i što će se uskoro dogoditi. Novac, i sve ono što ide uz to, jednostavno je resurs da vam se omogući da počnete razvijati novi filozofski pogled na život. To će vam dobro poslužiti dok se pretvarate u svoje potpuno svjesno sebstvo.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo do vas sa nekim iznenađujućim informacijama. Prvo, neka svi znaju da naši suradnici užurbano počinju svoj dio opće isporuke. Novac se prenosi u posebnim skupinama onima koji će vam zapravo donijeti ovaj prosperitet. Svjetlo sasvim očekuje da će mračna kabala iskoristiti mnoge svoje dostupne tehnologije da ugrozi te napore. Dakle, nije čudno da se to dogodilo s našim prvim pokušajima na kraju ove Gregorijanske godine 2014. Dakle, bili smo u prilici da zaustavimo i ispravimo ono što smo radili. Sadašnja metoda za ostvarenje naših isporuka će biti uspješna, ali zahtijeva apsolutnu tajnost. Mi to kažemo samo zato da vas informiramo da će isporuke ići dalje bez ikakve pompe. Svaki od vas će imati svoj osobni povjerljivi račun. Nakon što izvršite pripremne radnje, uvijek imajte na umu sigurnost. Ove isporuke će brzo dovesti do novih vlada. Pažljivo slušajte prve najave. Onda učinite ono što vam se predlaže.

Nova vlast će predložiti niz strategija o tome kako dodatno zaštititi ove posebne fondove. Upotrijebite ono što osjećate da je najprimjerenije. Bitno je da počnete širiti ovo bogatstvo uokolo. Uz to, vladini fondovi, kao što su povrat poreza i povećani iznosi za vaše javne mirovine, početi će cirkulirati. Koristite ih tamo gdje se mogu primijeniti da pomognu rast vašeg lokalnog gospodarstva. Biti će također i novih bankarskih pravila. Ovi propisi će pomoći preraspodjeli vaših vlastitih sredstava. Znajte da vam duboko želimo da kupite kuće, automobile i druga sredstva. To će poduprijeti one koji će koristiti svoja sredstva da obnove proizvodnju i dijelove infrastrukture svojih gospodarstava. Poticaj raznog ovog novca će omogućiti vašim lokalnim gospodarstvima da poprave i obnove elemente proizvodnje i prijeko potrebne masovno napuštene osnove od strane mračne kabale.

Mi ovo unaprijed objašnjavamo da bi vas pripremili za ono što će se dogoditi ili uskoro ili je sada u tijeku. Najviše nas oduševljava ono što brojni naši suradnici postižu. To je čak bio mnogo teži zadatak nego što su mnogi naši suradnici u početku vjerovali da će se dogoditi. Također smo vrlo zadovoljni s onim što je najnoviji nebeski ukaz omogućio da naši Agarčanski i svemirski prijatelji učine. Vrijeme koje dolazi će, dakle, biti ispunjeno djelima koja će zbaciti kabalu s vlasti i omogućiti masovna uhićenja cjelokupnog vodstva ove zlonamjerne grupe. Ova nova realnost će biti provedena u brzim fazama. Svakom segmentu biti će dano vremena da potpuno shvatite i razumijete njegovo osnovno značenje. Kad sve to bude učinjeno, biti ćete spremni za naše lekcije i da naše svemirske obitelji konačno stignu. To će doista biti najbolja vremena. Aleluja! Aleluja!

Danas smo vam objasnili što će se dogoditi. Preuzmite ove informacije i budite strpljivi. Kao što je navedeno, najbolje sada dolazi. Budite pripremljeni i spremni za ove doista zapanjujuće promjene. Nemojte se razočarati ako ovi završni koraci budu trajali nešto duže. Nova epoha za čovječanstvo konačno je spremna da se očituje! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge