Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 29. svibnja 2018


Sheldan Nidle - 29. svibnja 2018

Salamat Jalwa (budi pravedan). Kabalino primicanje kraju se nastavlja. Njihovi spori, arogantni potezi i naše brze odmazde ostavljaju ove nitkove u močvari vlastite izrade. Naši zemaljski saveznici nastavljaju graditi globalne saveze koji jasno pojačavaju njihovu pobjedu nad mračnima. Ključ ove pobjede su vaša razina svijesti i vaša sve veća glad da budete slobodni i duhovno moćniji od mračnih i beskrajnih stoljeća ropstva, pohlepe i prezira. Nebo nastavlja opremati i jačati svakoga od vas za punu svijest. Vaš trenutni pomak u stvarnosti je razlog zašto se utjecaj mračnih smanjuje i zašto je kabala u takvoj panici.

Stalno imajte na umu što se događa oko vas. Vjerujte u plan. Naši zemaljski saveznici redovito objavljuju istine koje su osmišljene da vam daju bolje razumijevanje onoga što se zapravo događa. Ovi brojni i raznovrsni savezi u konačnici će odrediti ishod. Ne možemo dovoljno naglasiti važnost ove trenutačne strategije za vašu slobodu. Jedinstvo mnogih frakcija fokusirano je na potkopavanje svakog koraka kabale. Njihove stare, isprobane i prave strategije, koje su nekoć radile tako dobro na stanovništvu, više se ne pokazuju uspješnima. Mase se bude.

Svijest je univerzalna mreža božanske mudrosti kroz koju je povezanost cijelog života jasno vidljiva. Vi ste svijest, a svijest je vi. Odvojenost koju trenutačno doživljavate je iluzija koja vam je nametnuta vašim stanjem ograničene svijesti. Kad se probudite na to, potencijal za pozitivne promjene u svim područjima se širi. To je vrijeme kada arhitekti starih načina padaju iz milosti, a svjetloradnici slobodno mogu koristiti svoje snopove svjetla.

Što se tiče Zemljinih promjena, očekujte da će se one povremeno regionalno pojačati. Gaja je odlučila odgoditi mnoge promjene na globalnoj razini, jer vaša transformacija nije daleko. Njezina posljednja transformacija neće se odvijati dok ne budete sigurni u Agarthi, poduzimajući svoj konačni, ekstatičan korak u punu svijest. Do tada, Gaja se fokusira na rješavanje pritiska na svoje tektonske ploče i na izgradnji bazena Pacifičkog i Atlantskog oceana za povratak kontinenata Lemurije i Atlantide. Kao potpuno svjesni planet, ona se ističe i po svojoj simetriji i svojoj izuzetnoj ljepoti. Pojava Atlantide i Lemurije uravnotežit će Gajin omjer zemlje i vode. Još jednom, vratit će se na svoju izvornu, netaknutu tjelesnu konfiguraciju kao monopolarni planet.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo vam donoseći vam mnogo blagoslova! Vi nam uvelike pomažete manifestirajući čudesni kolektiv pozitivnih misli svakog dana. Građani vašeg svijeta počinju shvaćati da smo svi međusobno povezani. Dok rastete u svijesti, vaše misli postaju fokusiranije i afirmativnije. Važno je da shvatite kako lako negativne misli, nanizane, mogu odgoditi ono što želite vizualizirati. Uzmite si vremena da se nađete i upotrijebite svoje zajedničke misli kako biste predvidjeli najljepši ishod. Dok to redovito činite, možete vaše pozitivne misli učiniti moćnijom i neodoljivom alternativom.

Dok se ljudska svijest širi, sve više postajemo svjesni duhovne prirode fizikalnosti. Mi promatramo da, dok postajete budniji na to tko ste vi doista, duhovno biće s fizičkim iskustvom, vi upravljate, s više milosti i manje ljutnje i osuđivanja, smću kabale. Gledamo vas kako koristite svoju sve veću snagu da tražite vladu fokusiranu na ljude. Svugdje, nacije ostvaruju imperativ slobode i okreću se od režima koji ne slušaju poziv svojih građana.

Vi doživljavate tranziciju, iz svijeta kojeg trenutačno poznajete na onaj koji više istinski odražava tko vi postajete. Ovo je vrijeme kada svaki pojedinac povezuje svoje moćne duhovne darove u cjelinu. Dok istodobno stvarate novu stvarnost, zamislite ljepotu koju vaša raznolikost donosi u božansko tkivo vašeg novog galaktičkog društva. Imajte na umu vašu važnost za kolektiv koji je površinsko čovječanstvo. Vaše područje se i dalje mijenja na bolje. Ustrajati u svojim individualnim afirmacijama i moćnim vizualizacijama koje grade trajnu slobodu za sve.

Danas smo razgovarali o tome što se događa u ovom svijetu. Događaju se mnogi događaji koji će vam omogućiti da ovo mračno područje pretvorite u svjetlo. Jednostavno vas molimo da uzmete ovu informaciju i upotrijebite je kako biste postali svjesniji onoga što se događa vama i društvima koja čine ovu stvarnost. Znajte, dragi, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Web stranica: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge