Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 12. lipnja 2018


Sheldan Nidle - 12. lipnja 2018

Selamat Balik! Dolazimo s više uzbudljivih vijesti da razgovaramo s vama. Nakon 13 tisućljeća kontrole bez suprotstavljanja, kabala se bori da se prilagodi naglom rastu svijesti. Ovaj novi element ih plaši i doista sve mijenja. Kako smo izvijestili u ranijoj poruci, nova koalicija snaga, koju nazivamo „Savez“, postala je izuzetno snažna grupa koju treba respektirati. Oni nastavljaju izluđivati kabalu, stvarajući pustoš među njima na svaki mogući način. Kabala je zbunjena zbog toga zašto im se njihov arsenal pokušaja i pravih metoda neprestano osvećuje.

Mi pomažemo Savezu na više načina. Prvo, popunjavamo snage koje imaju zadatak uklanjanje sadašnjeg režima SAD-a. Drugo, osiguravamo potrebna sredstva kako bismo omogućili Savezu da u vašem svijetu uvedu novi, čvrsto poduprti valutni sustav. Konačno, širimo naše osoblje za vezu i diplomaciju tako da bude spremno pružiti usluge potrebne za skladniju stvarnost na vašem svijetu. Mnogi događaji će se manifestirati i postati poznati. Vaši fondovi prosperiteta se pripremaju. Veličina ovog koraka potaknula nas je da pošaljemo specijalni odred brodova za praćenje kako se ovaj program odvija. Do sada nisu naišli na veće probleme. Vaš svijet je spreman za slobodu!

Drago nam je što možemo izvijestiti da se vaša stara stvarnost mijenja jer ona u konačnici vodi do razotkrivanja, što nam omogućuje da brzo prijeđemo na sljedeći korak, prvi globalni kontakt s vama bez presedana. Proteklih godina promatrali smo kako su mračni osujećivali pojavu nove vlasti. Unatoč ovim ranim poteškoćama, znali smo da ćete na kraju pobijediti mračne. Mračni polako nestaju u povijesni zaborav. Strpljivo smo promatrali kako su naši zemaljski saveznici i novi prijatelji iz Saveza prolazili kroz početne muke. Oni su odbacili svoju mržnju i samo žele zbaciti kabalu s vlasti. Nova vlast će pripremiti pozornicu za naš dolazak. Previše vremena je površinsko stanovništvo bilo izdvojeno iz svojeg vanzemaljskog porijekla.

Također primjećujemo da je vaše Sunce pokazalo neobičnu aktivnost. Djelomično, to je posljedica velikog povećanja interdimenzionalnih energija koje udaraju u njega iz galaktičke jezgre. One utječu na vaš sunčev sustav, na cijelu galaksiju i dalje. Ove energije povećavaju polarne ozonske rupe i nenormalne vremenske uzorke u cijelom svijetu. To može stvarati smetnje u radijskim komunikacijama i većim generatorima električne energije.

Namaste. Mi smo vaši Uzašli Majstori. Dolazimo da budemo vaši duhovni mentori i da vas umirujemo u onome što se može činiti najbizarnijim nizom događaja. Upravo sada, novi monetarni sustav se materijalizira. S njim dolaze uredbe najavljene od strane nove vlasti, uključujući otkrića o prikrivanju doista zapanjujućih proporcija. Kao što možete i zamisliti, ove objave će promijeniti vašu stvarnost zauvijek, a mi smo ovdje da budemo vaši ljubazni vodiči tijekom ove besprimjerne tranzicije.

Otkad ste pali u ograničenu svijest, imali ste izuzetno ograničen pristup izravnim komunikacijama s vašim Višim Ja, Uzašlim Majstorima i duhovnim područjima. To će se odmah promijeniti. Preporučujemo vam da zatražite naše vodstvo. Mi vam možemo doći u vrijeme spavanja, ili u vašim meditacijama. Odredite svakog dana vrijeme da se povežete s nama. Razgovarajte s nama kao da razgovarate s prijateljem. Energije koje su sada dostupne na vašem planetu potiču jasnu komunikaciju s duhovnim područjima. Prekinite zadržavanje okova tišine i vjerujte da smo mi tu zbog vas.

Također želimo završiti ovu poruku riječima o ljubaznosti. Definicija ljubaznosti je „kvaliteta prijateljstva, velikodušnosti i pažnje.“ Od ovog trenutka svi možemo početi rasti i razvijati odnos utemeljen na međusobnom poštovanju, ljubaznosti, razumijevanju i otvorenoj komunikaciji. Prepoznajte i djelujte na nadahnjujuće izraze ljubavi i ljubaznosti koje se miješaju u vašim srcima. Naučite čvrsto stajati za istinu dok istodobno zračite ljubaznost. Biti milostiv tako postaje ključ: postavlja ton svemu što vidite ili kažete, i kako reagirate na fenomenalnu i trajnu stvarnost koju stvarate za sebe.

Danas smo razgovarali o događajima koji se odvijaju oko vas. Ti događaji stvaraju novu stvarnost u kojoj ćete na kraju vidjeti vraćanje pune svijesti. S njom će se razviti preostali potencijal fizičkog stvaranja. Znajte, dragi, u svom srcu srca da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Web stranica: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge