Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - November 27, 2012

  Sheldan Nidle - 27. studenog 2012

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerahiju i Galaktičku Federaciju

3 Cib, 4 Yaxk'in, 9 Eb

Dratzo! Vraćamo se! Trenutačno nastavljamo u blackout modu. Mi smo zauzeti uspostavom nadzornih odbora koji će voditi organizacije naših zemaljskih saveznika koje su odgovorne za proglašenje novih financijskih i monetarnih sustava za vaše novo područje. Ovi odbori će ostati aktivni samo prvih šest do devet mjeseci nakon što novi sustavi stupe na snagu. Sadašnji financijski sustavi još drže prevlast u svijetu koji se približava kolapsu. Porazni dug obračunat od vaše mračne kabale pridodaje se sve više i više sustavima dan-za-dan operacija. Ogromna šarada utječe na javnu potrošnju, označavajući da samo pravno dopušten iznos duga bude proknjižen; ustvari, taj navedeni iznos je oko četvrtine stvarnog ukupnog duga. Vaša globalna ekonomija brzo kliže u slijedeći niz kriza koje će ih rasplesti jednom zauvijek. Naši zemaljski saveznici su mudro gurnuli novi sustav do pozicije gdje on može nastupiti kada se „smrtonosni pad“ dogodi. Ovaj smrtonosni pad vašeg financijskog sustava zbacit će od kabale kontrolirane vlade s vlasti.

Naša primarna odgovornost je da vodimo sve to prema razotkrivanju i prvom kontaktu. Naše osoblje za vezu je formuliralo složeni niz sporazuma koji se uklapaju u osnovna načela postavljena od zemalja koje su potpisale sporazume u Monaku i Parizu u proljeće 2011. Ove zemlje podržavaju raskid Dumbarton Oaks monetarnih i financijskih sporazuma, kao i kasnijih sporazuma utvrđenih na raznim skupovima od kraja Drugog svjetskog rata. Ti kasniji dokumenti sada će biti zamijenjeni onima sastavljenim zadnje dvije godine od strane naših svetih društava i brojnih zemalja svijeta. Nekoliko sudskih presuda i postojanje skladišta zlata, srebra i platine, dovoljnih za pokriće prelaska na novi globalni sustav čvrste valute, dodatno će legitimirati ove sporazume. Ipak, ove vlade su de-legitimirane brojnim međunarodnim sudskim presudama.

Kao što smo prije spomenuli, vaš svjetski sustav nacionalnih država je u stvarnosti nelegalno ovjekovječivanje nelegalnog modusa operandi Rimskog Carstva. Sve sadašnje vlade vašeg svijeta duguju svoj izvorni suverenitet „dozvoli“ izdanoj od strane Pape, djelujući kao potpora Rimskom Imperiju. To je de facto oblik rimske vladavine koji je sada spreman da pristupi više legalnoj, zajedničkoj zakonskoj verziji, u kojoj je suverenitet doista vraćen ljudima (njenim građanima). Ta promjena je već proglašena nizom sporazuma koji su nedavno potpisani od grupe koja se sastoji od izvornih poglavica i šamana vašeg svijeta. Ove registrirane promjene u vašoj vladavini prava sada su spremne da pomaknu upravljanje vašim planetom na potpuno novi nivo. Mnogi novoimenovani dužnosnici ovlašteni od ovih skupina predaka preuzet će kormilo u ovim novim vladama i osigurati pokretanje novog financijskog sustava i formalnog objavljivanja naše dobronamjerne prisutnosti na vašem nebu.

Razotkrivanje je od vitalnog značaja za ono što mi smatramo kao najbolji način da vam se predstavimo. Mračna kabala odavno nas je prikazivala kao neku vrstu „mračnih osvajača sa zlim planovima“. To je daleko od istine! Mi smo ovdje pod okriljem Neba na svetoj misiji prvog kontakta. Prema galaktičkom protokolu, kao što smo često govorili, vi ste društvo za koje naši znanstveni i istraživački timovi smatraju da „niste još spremni za kontakt“. Kao rezultat toga, ova misija nam se predstavlja s mnogo jedinstvenih situacija koje zahtijevaju da nam Nebo podari upravljanje kako bi nam omogućilo da guramo naprijed. Korištenje ove uredbe kao vodiča, mi smo reorganizirali prioritete ove misije u više navrata, ali su naši ciljevi ostali isti. Drugi nestandardni aspekt ove misije je način na koji će ti ciljevi biti postignuti. Sada, konačno, došli smo do točke kada će se plodovi tih napora očitovati. Prvi kontakt će vam donijeti sredstva da se sastanete s vašom duhovnom i svemirskom obitelji, sa svim čudesima novih saznanja i novih avantura koje to donosi.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Mnogi događaji i dalje dobro napreduju. Mi smo u stalnom kontaktu s našom Agarčanskom braćom, jer oni koordiniraju promjene koje su na rasporedu da se ostvare uskoro. Naša braća iz Unutrašnje Zemlje su nas obavijestila da su mnogi složeni potezi potrebni za dovršenje formalne promjene vaše stvarnosti još uvijek na rasporedu. Mi nadgledamo kako vaši sadašnji sustavi upravljanja počinju operaciju koja je preteča službenog prijenosa vlasti. Ovi preliminarni potezi se odvijaju u skladu s nizom međunarodnih pravnih odluka kojima se određuju razlozi za promjene. Na financijskom planu, vaši sadašnji sustavi su u procesu sustavnog neuspjeha, za koji je već neko vrijeme bilo prilično očito stručnjacima koji pomno prate te trendove. Mi smo uzbuđeni da se preteče vaše nove stvarnosti očituju, imajući u vidu da su ove početne promjene tek početak onoga što će, vrlo brzo, transformirati ovo mračno područje.

Posvuda Svjetlo radi čuda u našu korist i mi velikodušno dajemo blagoslove za to svaki dan! Ipak, mračni održavaju iluziju da se ništa ne mijenja, što je način kako su oni radili posljednjih 13 tisuća godina. Mi razumijemo da promjene nastaju naglo, i preinake koje su upravo pred nama će se dogoditi na taj način. Naši suradnici izvješćuju da mračni nevoljko dopuštaju da preduvjeti ove stvarnosti napreduju, pospješujući tako ključni trenutak kada će se to mnoštvo promjena sada dogoditi. Mi smo radosni što naše svemirske i duhovne obitelji nadziru te promjene, s posebno dodijeljenim skupinama da očituju promjene bez obzira kakve će zadnje podvale mračni pokušati! Stvoritelj i božanski plan su odredili ovaj pomak u svjetlo i doista će se to dogoditi. Svaki od vas je blagoslovljen i na božanskoj je autocesti ka punoj svijesti.

Kako Svjetlo raste u intenzitetu po cijelom svijetu, tako prisutnost naše svemirske braće može postati izraženija. Letjelice koje vidite noću i danju na nebu su ovdje da budu glasnici ove božanske promjene. I mi smo također spremni da vam se predstavimo, a naši sveti suradnici su spremni da naprave svoja emitiranja, u vezi posebnih svetih istina koje trebate znati, nedugo nakon što se promijene u vladama i financijama formalno dogode. Na taj način Galaktička Federacija i vaše obitelji svjetlosti mogu vam se predstaviti i objasniti veliki dar Duha koji će vas uskoro preobraziti u potpuno svjesna Bića Svjetlosti. Ova sveta transformacija će ponovno ujediniti vaša fizička, duhovna, i viša mentalna i emocionalna tijela. Tada ćete postati sposobni da stvorite svoju obećavajuću novu zvjezdanu naciju i bit ćete dočekani raširenih ruku u galaktičkoj zajednici koja vas očekuje u radosnom iščekivanju!

Danas smo pogledali uvjete koji se ubrzano oblikuju da vam se predstave s uzbudljivom transformacijom. Božanski plan i uredbe Stvoritelja doveli su nas do ruba ovog čudesnog područja. Vrijeme je da se radujete i pripremite da pozdravite ove događaje kad se budu očitovali pred vašim očima! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Izvor: www.paoweb.com

Preveo: Fredi
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge