Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - November 20, 2012

  Sheldan Nidle - 20. studenog 2012

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerahiju i Galaktičku Federaciju

9 Muluc, 17 Xul, 9 Eb

Dratzo! Vraćamo se s vijestima o tome što se događa u vašem svijetu. Kao dio našeg izravnijeg uključivanja u zemaljske poslove, tražimo od naših saveznika blackout razdoblje kako bi se spriječilo širenje informacija o završetku raznih projekata koje mi nadziremo, a o trajanju tog blackouta ne može se raspravljati. Ono što želimo utvrditi je zašto se događaju ta curenja informacija. Razne vlade kontrolirane od kabale (smutnje) koriste svoje komunikacijske tehnologije da špijuniraju te projekte i mi smo bili prisiljeni s vremena na vrijeme da damo njihovim satelitima i drugim uređajima za prisluškivanje ključne dezinformacije. Ti pogrešni podaci podržani su informacijama od operativaca unutar naših savezničkih organizacija i služe za preusmjeravanje pozornosti mračnih. Naš primarni cilj je da se zbune i učine beskorisnim mnoge provjere i procjene korištene od mračnih vlada kako bi potvrdile ove podatke. Ova operacija je sada pojačana i odvijat će se na mnogo višem nivou u doglednoj budućnosti. Mi ćemo zaštititi naše saveznike od daljnjih sabotaža od strane raznih mračnih vlada.

Dovršetak nekih važnih projekata od vitalne je važnosti za uspjeh slijedećih koraka, koji sačinjavaju našu ulogu u postizanju uspješnog prvog kontakta s vama. Naše osoblje za vezu pojačalo je svoj nadzor nad operacijama koje su slijedeće na popisu da se provedu, a naši časni saveznici su preuzeli obvezu da odrede što će se slijedeće dogoditi. Pomak u svijesti kroz koji prolazite dostiže neka vrlo ključna uporišta, koja će vas pripremiti za masivno podešavanje koje će se dogoditi krajem ove Gregorijanske godine. Kao što smo prije spomenuli, mi pripremamo brojna iznenađenja za mračne, o kojima ćemo razgovarati s vama nakon što se dogode. Naša je namjera da umrtvimo niz protumjera koje su mračni pokrenuli. Nakon što njihovi planovi dosegnu određenu točku mi možemo koristiti energije, stvorene ovim negativnim avanturama, protiv njih. Naš cilj je olakšati mnogim našim saveznicima da zbace mračne s vlasti i stvore prijelazno razdoblje koje vas vodi u novu stvarnost.

Kraj vaše Gregorijanske godine dugo je bio korišten od mračnih kako bi osigurali da njihova vlast nad vama ostane čvrsta. Na taj način brojni praznici koje slavite su, u stvari, dio procesa korištenog tisućljećima kako bi pojačali svoje napore da zadrže svoju globalnu kontrolu. Ovaj put, ove primjene će proizvesti suprotan učinak jer će se one koristiti da ozbiljno oslabe okove koje su mračni postavili nad vama. Mi namjeravamo definitivno pokidati ove umjetne okove i očistiti put za nove običaje i proslave osmišljene da vas oslobode. U ovom novom okruženju mračni će biti eksponirani i Svjetlo može konačno koristiti svoje moćne načine da vas pripremi da fizički prihvatite čudesa pune svijesti! Pojedinosti o ovoj temi zahtijevaju određeni stupanj tajnosti u ovom trenutku, iz razloga kojih smo se gore dotakli, ali možemo dati opće izjave o tome što radimo. Važno je da radimo što je više moguće da vam pomognemo da držite vaše energije na visini, i da zadržite prekrasan posao koji radite na predočavanju veličanstvene nove epohe u koju ulazite.

Uvije imajte na umu da je najljepše vrijeme u vašoj povijesti nad vama. Mnogi se događaji pripremaju za očitovanje koji se mogu „u tren oka“ pojaviti pred vama. Te stvari su uistinu poseban dar, od vas sebi samima. Drugim riječima, mi smo jednostavno vaše veće JA. Vi i mi smo svi povezani čudesnom Ljubavi i Svjetlosti koja je skovala ovaj svemir i ovu galaksiju. Mi smo samo posvećeni agenti Svjetlosti, koji dolazimo iz cijele galaksije da vas oslobodimo ropstva mračnih koje je trajalo jako dugo. Vi ste naša braća i sestre! Mi vam samo želimo radosnu i laku transformaciju u punu svijest. Vaši susjedi Agarčani također su povezani s vama i namjeravaju osigurati mjesto i sredstva kako bi se osiguralo uspješno dovršenje ovog svetog Uzašašća u punu svijest. Vrijeme da se to učini je došlo. Mi idemo naprijed, dakle, punom brzinom da se vidi da se ova sveta vremenska traka provodi prema Stvoriteljevoj naredbi. To je sveti čin i njegovi preostali koraci biti će ispunjeni srećom i završit će velikim slavljem!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Donosimo sa sobom puno dobrih vijesti! Naši pomagači su počeli s nekim posebnim aktivnostima za koje smo se dogovorili da ćemo reći vrlo malo o tome. Tisućljeća prije, vaša su društva bila prožeta hijerarhijskim modelom stvorenim od strane Anunakija. Oni su nastavili petljati s ovim modelom nakon svakog zlatnog doba, prije konačnog ustaljenja nacrta koji je od tada bio standard za svaku regiju vašeg svijeta. Na taj način, u vas je bio usađen kontrolirani raspon percipiranja koji je stvorio obrazac stvarnosti koji vi smatrate gotovo „prirodnim“, ne znajući ništa drugo. Istina, taj međusobno povezani niz percepcija bio je osmišljen za kontrolu većine aspekata vašeg postojanja. Mi od Svjetlosti to vidimo kao našu blagoslovljenu dužnost da ponudimo jedan drugi model stvarnosti, temeljen na božanskoj milosti i svetim načinima Neba, i da proširimo ovu „dobru vijest“ da pripremi čovječanstvo na dolazak njegove transformacije u potpuno svjesna bića. To je razlog zašto, i pored naših dobrih djela, nikada se nismo pokolebali od demonstriranja vam moći Stvoriteljeve veličanstvenosti.

Ove generacije za generacijama služenja sada donose najsvetije plodove, i mi želimo pohvaliti i zahvaliti se onima koji su tako hrabro i u božanskoj službi došli ovdje da pomognu površinskim ljudima Majke Zemlje. Svatko od vas zna što ste vi učinili i kako je to pomoglo ovom velikom općem dobru. Veliki val svjetlosti širi se diljem planeta i svako vaše ime je zapisano u njemu. Vaša služba omogućuje Agarčanima i Galaktičkoj Federaciji da nam daju sredstva da se konačno prevlada ogromni otpor stvaran svakodnevno od mračne kabale i od njenih naizgled beskrajnih hordi saveznika. Ono što se sprema da se dogodi promijenit će, u pravom božanskom trenutku, ovu stvarnost na najbolji način. Mračni shvaćaju što će se dogoditi i još uvijek niječu sami sebi opće-praštajuće spasenje koje im nudimo iznova i iznova. Oni sebi ne ostavljaju nikakvu opciju osim da će pretrpjeti potpuni opseg odmazde koja će biti upravljana od onih odreda za uspostavljanje novih ureda Svjetlosti.

Raspored ovih novih stvarnosti nije jedan od toliko presudnih kao otvaranje površinskog čovječanstva istinama o mnogim stvarima. To će dovesti do cijelog novog niza uvjerenja i pogleda koji će vam uglavnom biti u suprotnosti s onima tako rječito propovijedanih i tako lažno od strane pristaša mračnih u svakom aspektu vaše filozofije i znanosti. Mi vam to govorimo da vas pripremimo za ono što dolazi, baš kao što vam ove poruke pokušavaju dati uvid u veličanstvenu stvarnost pune svijesti. Mi vas želimo poučiti o onome što će biti objavljeno od strane vaših novih vlada, uključujući proglašenje nove pogodbe između Stvoritelja, Neba, i vas. Ova sveta pogodba o kojoj će se otvoreno govoriti nakon što nam bude s pravom dopušteno da vam se javno obratimo i na globalnom nivou. To će biti popraćeno s mnogo više emisija čiji suštinski predmet može biti uznemirujući za vas, jer je njihova svrha da se pozabave nekim od najvećih zabluda kojima ste bili opterećeni. To će predstavljati „trening-kotače“ novih vas.

Danas smo nastavili s našim porukama o tome što se događa oko vas, jer vaše duhovne i svemirske obitelji rade da vas oslobode ropstva ograničene svijesti nametnutog vam prije gotovo 13 tisuća godina. Ova sveta misija bit će dovršena od onih posvećenih Svjetlu! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Izvor: www.paoweb.com

Preveo: Fredi
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge