Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - December 4, 2012

  Sheldan Nidle - 4. Prosinca 2012

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerahiju i Galaktičku Federaciju

10 Akbal, 11 Yaxk'in, 9 Eb

Dratzo! Vratili smo se! Trenutačno, vaša stvarnost se približava nepromjenjivom datumu krajem prosinca vašeg gregorijanskog kalendara. Ovo je vrijeme kada će se vaša stvarnost osloboditi bilo kojih vremenskih traka, koje su do sada bile korištene od strane mračne kabale za manipuliranje vašom stvarnošću. To oslobođenje stvara načine da Svjetlo transformira vaš svijet. Ovom oslobođenju će prethoditi uvođenje vašeg novog vodstva i novog financijskog sustava za vaš planet. Ova užurbana aktivnost dovodi do formalne najave razotkrivanja naše dobronamjerne prisutnosti i prilike za nas da vam emitiramo vitalne informacije u vezi predstojećih masovnih slijetanja i vašeg povratka u punu svijest. Ova bujica objava će uključiti emisije Agarčana koje se tiču prirode Gaje kao živog bića i vaše istinske povijesti idući unatrag do raspravljanja o Lemuriji od prije nekih 900.000 godina. Ovo znanje će vam pomoći stavljanju u kontekst zbog čega se vraćate u vaše prirodno stanje pune svijesti i da vas pripremi za dolazeće ponovno sjedinjenje s Agarčanima iz unutrašnje Zemlje.

Sve to što se događa oko i iznad vas je postavljanje pozornice za naš formalni dolazak na vaše obale. Ovo globalna prekretnica koju predstavlja masovno slijetanje označava početak vaših priprema za migraciju u kristalne gradove Unutarnje Zemlje, gdje će vaše uzašašće u punu svijest biti završeno. Puna svijest vam omogućuje da živite u božanski ispravnom odnosu s vašim svijetom i da putujete do drugih vodenih svjetova vašeg sunčevog sustava za uspostavljanje globalnih društava unutar njega. Prije vaše inkarnacije ovdje, vaš životni ugovor uključio je mogućnost da se nastanite na jednom od tih vodenih svjetova, ili ostanete na Gaji i stvorite zemaljsko galaktičko društvo s Agarčanima. Ta nova planetarna društva će se sjediniti da stvore novu zvjezdanu naciju a naša uloga će jednostavno biti da budemo posrednici i mentori u ovom velikom pothvatu. Vi ćete saznati da je u našoj zajedničkoj povijesti bilo takvih slučajeva i da se to dogodilo prije. S mudrosti sadržanoj u Knjizi Razumijevanja vi ćete moći upotrijebiti vašu ogromnu kreativnost da stvorite vašu vlastitu jedinstvenu zvjezdanu naciju.

Nakon što postanete članovi Federacije, kao što su to učinili Agarčani jako davno, vi ćete biti u poziciji da počnete provoditi direktive dodijeljene vam od Neba. Te direktive vam omogućuju da formalno učvrstite sporazume izražene u Ugovoru iz Anchara. Bivša „djeca Anchara“ primaju svjetlosna tijela i s njima, penju se do pune svijesti. To će stvoriti energije za transformaciju cijele galaksije u Svjetlost! Taj cilj leži iza niza božanskih akcija koje, čak i sada, utječu na cijelo područje fizikalnosti. Tama je u općem povlačenju kako ulazimo u novu galaktičku godinu za ovaj aspekt fizikalnosti i radujemo se gledajući način kako je Svjetlo u stanju transformirati tako ogromni dio ovog sektora fizikalnosti. Jedno od čuda koja ćete uskoro istražiti je neizreciva raznolikost života u svakoj od tisuća galaksija koje dotiču ovaj dio fizikalnosti. Doista, jedna od naših najvećih radosti je razgovaranje jednih s drugima dok gledamo magično iznošenje na vidjelo svega zahvaćenog Svjetlošću.

U ovo vrijeme vaše percepcije su još uvijek predmet nametnute ksenofobije koja vas čini sumnjičavima i često zaplašenima onim što se nalazi oko vas u ovoj galaksiji i šire. Međutim, nakon što postanete potpuno svjesni, bit ćete zaprepašteni onim što je Nebo stvorilo na planetima bezbrojnih zvjezdanih sustava koji ispunjavaju neizmjerne galaksije i galaksije. Naši znanstveni i istraživački timovi svakodnevno izvješćuju o novim otkrićima. Fizikalnost je veliki i beskrajno očaravajući „švedski stol“ raznolikosti i avantura koje su trenutno način izvan vašeg razmišljanja, i mi ćemo dijeliti sa vama i pomagati vam u vašim skorašnjim misijama onim civilizacijama koje sudjeluju u onome što ste vi tako hrabro ponovno stekli: punu svijest. Ova božanski dodijeljena misija će nas povezati u ogromni savez koji veliča ljubav i svjetlost koja neprestano izvire iz AEON-a. Mi u strahopoštovanju smo inspirirani tim ljudima koji su se u velikoj ljubavi izbavili iz fizikalnosti i utvrdili pojedinosti božanskog plana.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo u svjetlu mnogih prekrasnih stvari koje se događaju cijelim ovim blagoslovljenim svijetom! Naši blaženi suradnici su u završnoj fazi obrade onih sporazuma koji će vam donijeti novu upravu i prosperitet cijelom vašem svijetu. Oni rade u suradnji sa svojim kolegama Agarčanima koji su također fokusirani na najbolji način da manifestiraju ove prve zahtjeve.. Prije nekoliko desetljeća, Nebo nas je obavijestilo da je ovo vrijeme rađanje nove slobode za vas i s njom, skidanje okova s vašeg osobnog suvereniteta. Novi oblik vladavine koji vam je obećan, je da će brzo uslijediti akcijama koje potiču punu legalnost vašeg suverenog stanja. Vi ćete postati glavni igrači u svakodnevnom radu ovih novih vlada, i kao što možete vidjeti, to je u izravnoj suprotnosti s vašim sadašnjim građanskim ulogama. Danas, vlada je marioneta moćnih posebnih interesa, koji imaju monopol u oblikovanju i izravnim posljedicama svih politika i usmjerenja vlada.

Vaš glavni utjecaj će biti omogućen novom komunikacijskom tehnologijom koja će stvoriti konstantni odnos „ gradske vijećnice“ i vlade. U takvom sustavu, posebni interesi ne trebaju se primjenjivati! Mi smo odavno bili borci za određene slobode koje smatramo svetim. Svaki od vas je sveto tijelo koje utjelovljuje božansku iskru života i inteligencije koju ste dobili od Stvoritelja. Ovo božansko naslijeđe je razlog za sve što činimo kako bi podigli vašu svijest, tako da se vi konačno možete pridružiti vašoj svetoj braći Duha koji postoji u izobilju uzduž i poprijeko fizičke kreacije. Nebo je odlučilo da je sada vrijeme da se pridružite božanskom području, i da ostvarite svije talente i sposobnosti za razvijanje fizikalnosti. To nas jako raduje, jer mi prepoznajemo da to znači da je naš veliki posao uskoro završen!

Ono što se događa na vašem planetu reflektira se u vašem sunčevom sustavu. Vrijeme je za sve nas da preuzmemo sveti poziv Neba i vratimo se u milosti u punu svijest. Mi, kao predvodnici, vodimo vas prema ovom prekrasnom trenutku. Mi znamo da će akcije koje su poduzete stvoriti uvjete kada ćemo ponovno moći da vas susretnemo, i naučimo vas o istinskim načinima Neba i mnogim svetim zadaćama koje su ljudima ovog svijeta tako svečano dane. Kako bi nam pomogli u tome, mi smo se udružili s vašim duhovnim i svemirskim obiteljima, tako da zajedno možemo završiti glavni dio puta vašeg povratka u punu svijest. Mi smo radosni što smo vaši vodiči, i da vam pomažemo u pronalaženju najboljeg načina da ispunite svete dužnosti dane nam od Neba. Ovi dekreti AEON-a čekaju sve nas, i s njima, najveličanstvenije vrijeme u vašoj povijesti!

Danas smo nastavili s našim tjednim porukama. Događaji utiru put da se prvi kontakt očituje. Iskoristimo zajedno ovo povoljno vrijeme da uspostavimo novu epohu za čovječanstvo. Radosno odgovorimo na veliki poziv Neba! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Izvor: www.paoweb.com

Preveo: Fredi
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge