Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 27. siječnja 2015

Sheldan Nidle - 27. siječnja 2015

1 Manik, 5 Yax, 11 Ik

Dratzo! Dolazimo s još više vijesti o procesu isporuke blagoslova za vas. Ovaj prošli tjedan vidio je postizanje niza kontrolnih točaka. Nekim nevjerojatnim događajima je suđeno da se dogode slijedećeg tjedna. Vi već zapravo znate da ste na pragu početka raznih blagoslova koji dolaze. Mi smo sretni da je to doista tako. Kad smo došli prije gotovo dva desetljeća, prvo smo bili iznenađeni krajnjom bahatošću mračnih sila koje su upravljale mnogim vašim globalnim društvima. Ti pojedinci su se činili potpuno bezvoljni da poslušaju svete uredbe Neba. Bili smo dobro informirani od strane vaših Uzašlih Majstora da je ova nebriga bila norma za mračnu kabalu. Mnoge naše starješine su nam rekle o tome i upozorile nas da budemo spremni provesti naredbe Neba tek onda kada naši zemaljski saveznici dopuste da se to dogodi. To nas je dovelo do niza dugih rasprava s brojnim našim saveznicima zbog čega je to bezumlje još uvijek prisutno. Imali smo brojne razgovore o tome što se ovdje događa. Odlučili smo da pomognemo našim saveznicima tek nakon odgovarajućeg dopuštenja koje nam je doista bilo dano. To se samo mijenja zbog pozitivnih povratnih informacija koje trenutno primamo.

Tijekom godina, otkrili smo u kakvom je neredu ovo društvo doista bilo. Vaša društva se temelje na bogatstvu, a posebno na vlasti. Novac, to vrlo primitivno sredstvo za razmjenu roba, bio je veoma važan na ovom vrlo neobičnom području. Odmah smo pitali naše zemaljske saveznike zašto su tehnologije koje mogu stati na kraj ovim besmislicama bile toliko potiskivane. Naši saveznici su nam dali kompletnu povijest vlasti i kako su pojedinci bili još uvijek bitna sila ovdje. Naši saveznici su nam rekli da su načini za transformaciju ovoga bili u postupku. Mračna kabala je potisnula ne samo naprednu tehnologiju, nego i svijest o vašem postojanju. Rečeno nam je kako su ti ludi za vlašću kabalisti napravili brojne specijalne ugovore koji su dopustili Ancharanima da otimaju, istražuju i eksperimentiraju na njihovim bližnjim. Ovaj planet je bio specijalni mračni eksperiment. Tijekom posljednjih 13 tisućljeća, mračni i njihovi izabrani podanici uvjerili su površinske ljude da vjeruju u njihove strašne besmislice. Ovaj aranžman je završio tako što su se star seeds i druga svjetlosna bića inkarnirala na ovom svijetu.

Drevne obitelji i Uzašli Majstori postupno su poboljšali taj proces. Naš uloga u velikoj transformaciji bila je da djelujemo kao dobavljači potrebnih tehnologija, i kao posebni izaslanici potrebni da uvjere kabalu da su njihovi dani doista odbrojani. Trebalo je dugo vremena da se napokon kabala uvjeri da njezina moć blijedi. Posljednjih nekoliko godina vidjelo se kako naši zemaljski saveznici polako dobivaju nadmoć. To je razlog zašto se takve isporuke sada mogu dogoditi. Mi nastavljamo ograničavati stvari koje mračna kabala želi napraviti, bilo u bliskoj orbiti Zemlje ili u blizini vašeg Mjeseca. Unatoč tome, mračni se i dalje nadaju da je izlaz iz njihovih neprilika još uvijek moguć. To je razlog zašto je došlo do brojnih kašnjenja u proteklih nekoliko mjeseci. Naša predanost našoj neznatno izmijenjenoj misiji napokon nam je omogućila da mračni popuste i dopuste da se dogode razne isporuke prosperiteta. Naši posrednici stoga su nas obavijestili o mnogim isporukama koje su vrlo blizu da se dogode. Dakle, sretni smo da vas možemo obavijestiti da ste doista na pragu vaših blagoslova!

Nebo se nastavlja kretati naprijed s posebnim postupcima koji se pripremaju za vašu konačnu transformaciju u potpuno svjesna bića. Slijedeći skup transformacija je da se uključe brojne važne prilagodbe mnogih vaših čakri glave. Najbitnija je dodatno jačanje izvora vaših snova u zadnjem dijelu glave, kao i pinealne žlijezde i hipofize. To će izazvati određeni stupanj glavobolje, zamućenog vida, nesanice, pa čak i akumuliranje umora. Vaša glava vam se može ponekad činiti prilično teška. U isto vrijeme, postat ćete više svjesni naših medicinskih timova. Kad počnete koristiti ovaj novi sustav glave, možete nas početi pomalo osjećati, čak i kada spavate. Za one koji su u naprednijem stadiju, dali smo upute našim timovima da provedu prave preliminarne kontakte. Ova blaga interakcija je da vas se upozna da mi radimo s vašim anđelima čuvarima, kako bi vas pripremili za kontakt i za prihvaćanje višeg stupnja svijesti. Stvaranje novog područja od strane svih nas tek je počelo!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Uzorak škrte popustljivosti se pojavio. Mračna kabala shvaća da Nebo pobjeđuje. Pobjeda u narednom vremenskom razdoblju brzo će biti osigurana. Uredbe AEON-a konačno počinju prevladavati. Vrlo smo sretni da izvjestimo da završna testiranja i potrebni postupci vas pripremaju da primite veliku smotru blagoslova. Molimo vas da ostanete pozitivni i da s nama blagoslovite te veličanstvene rezultate. Gaja isto tako priprema postupke za pokretanje transformacije njezine površine. Čak i Sunce pjeva! Mračna kabala vidi kako vrijeme gospodarenja ovim područjem završava. Možemo tvrditi da naše svakodnevne molitve i svete namjere mijenjaju ovu stvarnost samo zbog vaše velike pomoći. Ovo područje pleše dok vi svakodnevno koristite svoj fokus da umnožite ono što mi radimo. Budite uvijek toga svjesni i nastavite nam pomagati u ovom plemenitom zadatku. Nebo nas blagoslivlja i koristi tu ogromnu energiju da transformira ovo područje. Haleluja! Haleluja! Haleluja!

Kako mračni počinju venuti, njihov blef je da se ništa ne događa. Ipak, oko vas se odvijaju mnogi bitni događaji. Gaja pojačava stupanj po kojem se morsko dno diže. Obalna područja polako dovode morski život natrag na višu razinu blagostanja. Vi doživljavate slijedeći niz fizičkih transformacija. Energija koja drži ovo područje na okupu, raste u vibracijama i snazi. U cjelini, ovo područje se priprema za veliku transformaciju koja će vratiti sve žive stvari u njihov puni potencijal. Ova kompleksnost je još jedan niz suptilnih znakova. Gaja je, na zapovijed Neba, spremna se pomaknuti na višu razinu i ponovno ujediniti svoja unutarnja i vanjska područja. Razdvojenost, koja je trajala tisućljećima, završava. Gajine promjene će se odraziti na druge žive svjetove koji tvore ovaj Sunčev sustav. Cijeli izgled ovog sektora fizikalnosti će biti radikalno promijenjen.

Kao Uzašli Majstori,mi promatramo ovo veličanstveno područje i blagoslivljamo ovo čudesno djelo. Nebo i Stvoritelj dovršavaju veliko proročanstvo objavljeno eonima prije kada je fizikalnosti bilo po prvi put dopušteno da se pojavi. Od tog vremena, niz kreacija se pojavio, jedan za drugim. Mi smo sada u šestoj od njih i božanski gledamo kako se svaki niz događaja spaja jedan s drugim. Ovaj prirodni proces je jedno od predivnih čuda, ne samo za gledanje, nego i za sudjelovanje u njemu. Uskoro ćete se pridružiti nama jer vas ova operacija oblikuje doista u fizičke anđele. Vi ste izvan kotača karme i spremni za ponovni ulazak u naše staro sveto stanje postojanja. Radujemo se ovom skupu čuda i znajte da se pripremate za mnoge naše instrukcije. Budite strpljivi i prihvatite brojne promjene koje se događaju vašem svijetu i vama. Hosana! Hosana! Hosana!

Danas smo nastavili s našim porukama. Mnogo toga je sada spremno da se dogodi! Vi stojite pred velikom klisurom koju je Nebo stvorilo. Budite spremni na skok u novo područje kad Nebo da odgovarajuće signale. Ovi znakovi su prosperitet, nove vlade i povratak vašeg od Boga danog suvereniteta. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge