Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 20. siječnja 2015

Sheldan Nidle - 20. siječnja 2015

7 Ahau, 18 Chen, 11 Ik

Dratzo! Dolazimo s prekrasnim informacijama! Isplate se i dalje vrše, a naši zemaljski saveznici sada odlučuju o novim privremenim rasporedima. Ove isplate su povezane s nizom drugih projekata koji se odnose na vaš povratak na zlatni standard i na globalni reset valuta. Ovi programi su također dio financijskog rebalansa koji će proizvesti novi globalni financijski sistem. Ovaj novi sistem će zamijeniti one sporazume koji su prvi put objavljeni u Dumbarton Oaksu u SAD-u. Taj sistem završava vladavinu novčanica Federalnih rezervi i njihove svjetske fiskalne politike. Vi ulazite u novi svijet u kojem će postojati opća jednakost između sada siromašnijih naroda i bogatih u Europi, Americi, Australiji i Japanu. Tu je također i pitanje nove vlasti. Te nove vladine institucije će se "dokotrljati" vrlo brzo. Među njihovim prvim dužnostima biti će puno svjetsko razotkrivanje, koje će stati na kraj sadašnjem NLO zataškavanju. To je posljednja stavka, kojoj se mi, naravno, radujemo. Naši zemaljski saveznici rade na brojnim međusobno povezanim frontovima kako bi doveli do ostvarenja svega ovoga.

Sve što trebate shvatiti je da je dugi proces velikih promjena blizu ostvarenja. Ovaj veliki napor u početku je pokrenut prije više od 200 godina financiranjem mlade Američke Republike od strane elemenata kineske carske vlasti. Ovu potporu je uvelike potaknuo Uzašli Majstor, grof Saint Germain, koji je u prvom redu izradio dokument neovisnosti. Američke porođajne muke blisko smo slijedili sve do danas. Naša intervencija je bila ona koja je pomogla da Amerika prođe kroz oluju Američkog građanskog rata relativno netaknuta. Tijekom tog vremena, stranke usko vezane uz Iluminate, započele su kompletan scenarij koji je počeo naizgled tako nevino osnivanjem hodočasničkog društva 1820 godine. Mi smo gledali kako ti mračni elementi koriste svoju moć i utjecaj da stvore oligarhiju koja je kontrolirala Ameriku do preranog ubojstva Abrahama Lincolna 1865 godine. Ova klasa moćnih oligarha dolazi do najviše priželjkivane njihove smrti.

Novi svijet, koji se sada pojavljuje pred vašim očima, doista je rezultat tihe globalne revolucije. Ova revolucija je, dijelomice, nešto što smo pomogli potaknuti i potpuno podržati. Brojne organizacije, tijekom proteklog desetljeća i pol, neumorno su radile da to poguraju naprijed. Mi se ponosimo ovim organizacijama, a posebno onim pojedincima koji su koristili svoje vlastite resurse za financiranje i objašnjavanje kako im razne strategije mogu donijeti željene rezultate. Naša uloga je bila da ograničimo da razne međusobno povezane oligarhije ne bi bile u stanju bilo da slome ili ubiju te razne pojedince. Naši emisari počeli su trajnu misiju da predstave naredbe brojnim glavnim režimima kontroliranim od kabale. Ova prilično ograničena intervencija održala se unatoč zavlačenja naših emisara. Mi smo ograničili neke strašne mogućnosti, koje su mračni režimi prethodno koristili da bi posvađali naše zemaljske suradnike. Ta politika donijela je neučinkovite uključene pokušaje za rat i korištenje brojnih činova "terorizma" pod pokroviteljstvom države.

Vi ste sada na pragu niza prekrasnih akcija. Te akcije su samo početak uvođenja novog financijskog sistema, koji će vas dovesti do nove vlasti. Sjetite se kako trebate djelovati. Budite mirni, i prihvatite činjenicu da će oni koji su vam duboko željeli nauditi biti pravno uklonjeni. Vi imate odgovornost da koristite tu nekad skrivenu tehnologiju da očistite Gajin zrak, vodu i tlo. Koristite nove energetske tehnologije da zaustavite sve operacije koje vade iz Gaje naftu, ugljen i druge slične resurse. Kad mi stignemo, vi ćete dobiti razne pretvarače energije. Ovi pretvarači mogu reproducirati visoko hranjivu hranu, odjeću i druge predmete koji vam trebaju u svakodnevnom životu. Vaša prva odgovornost je vratiti "ravnotežu prirode". Nakon što krenete s ovim vitalnim projektom, znajte da će njegov završetak biti ostvaren kao zajednički projekt između naših mentora i vas. Budite svjesni novih odgovornosti i trajno sudjelujte u određivanju rada vaših novih vlada. Vaša apatija je bila ona koja je u prošlim vremenima omogućila mračnoj oligarhiji da vam preotme vlast.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Tijekom proteklih nekoliko mjeseci opisali smo ono što su naši posvećeni suradnici radili da bi promijenili ovu stvarnost. Te promjene sada dolaze do točke kada se sada počinju odražavati na vas. Izuzetno smo radosni da će ti događaji konačno vidjeti svjetlo dana. Vremena koja dolaze omogućit će vam da se preselite iz stanja velikog sanjarenja u stanje kada ćete zapravo biti u mogućnosti da vidite kako se vaše područje doista mijenja. Eonima prije, arhanđeo Michael blagoslovio je ovu zemlju s velikim proročanstvom. To proročanstvo je predvidjelo tamu i velike prepreke kroz koje ste morali proći. Ovo proročanstvo je također tvrdilo da će doći vrijeme većeg svjetla i transformirati ovu galaksiju. Mi smo u tim veličanstvenim završnim vremenima. Sjetlo je obasjalo zemlju i priprema sve nas za veliki trijumf. U ovim vremenima, biti će nam omogućeno da vam govorimo o mnogim velikim istinama. Vi ćete, također, biti vraćeni u prirodno stanje pune svijesti!

Ovaj put smo došli da potvrdimo te istine i da vam pokažemo ono što se sprema dogoditi. Mračni su uzurpirali vladavinu čovječanstva. To vam je omogućilo da padnete u smrt i starost. To je proizvelo ratove i načine velikih podjela. Ta vremena su pri kraju. Uskoro, flota velikih nebeskih brodova će se spustiti, s vašim precima i rodbinom. Pozdravite ih i znajte u svojim srcima da je vrijeme za veliko okupljanje Neba i Zemlje stiglo. U ovim izuzetnim vremenima, vi ćete ponovno otkriti ono što su vam vaši bivši gospodari, Anunaki, lagali. Njihove bivše moći moraju otići, a vi ćete ponovno steći one stvari koje ste izgubili jako davno na skrivenim mjestima stare Atlantide. Vidjet ćete ostatke Lemurije, i vidjeti kako je ova zemlja nekad bila podijeljena između svjetla i tame. Vi ćete stvoriti zajedno s nama veličanstvenu novu epohu, mjesto ispunjeno sjećanjima i istinama.

Iskoristite ovo vrijeme, o blaženici, da pregledate ovo doba i kako će ga dolazeći događaji promijeniti. Ovaj svijet će brzo postati zvjezdana nacija ispunjena čudesima Neba i velikih radosti, koje će stvoriti vašu novu stvarnost. Svatko od vas dolazi s dugog putovanja koje nas vodi do velikih istina i besmrtnosti. Naša svrha je da služimo; da vas nježno vodimo ovim veličanstvenim stazama do vaše prekrasne sudbine. Mi to rado činimo. Vi završavate posljednji niz prilagodbi pod upravom Neba. Te stvari su vas pripremile za dolazeće susrete s nama i vašim mentorima. Ono što ostaje jednostavno je da vrijeme ide. Saznajte u svojim meditacijama o sebi i o onima u duhu koji vas vode. Ovo je veliki trenutak kada su svjetlo Neba i blagoslovi vaših vanjskih vodiča spremni da se dogode. Budite u miru, i pripremite se za divote blagostanja koje će doći u ovom posebnom vremenu!

Danas smo nastavili s našim tjednim porukama. Radujemo se da se vrijeme našeg susreta sve više približava. Postoji poseban raspored koji je napravilo Nebo, koji će se sada očitovati pred vama. Budite otvoreni i spremni prihvatiti ono što će to uistinu značiti. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge