Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 26. srpnja 2016


Sheldan Nidle - 26. srpnja 2016

13 Caban, o Pop, 13 Caban

Dratzo! Došli smo razgovarati o promjenama koje su pripremljene za ovu predivnu plavo-zelenu kuglu. Dugi niz godina, posljednji veći ostaci mračne kabale radili su da odgode ili spriječe neizbježno. Sada, oni koji su formalno ovlašteni napokon su se udružili s nama i postavili raspored početka distribucije fondova prosperiteta i njihovih velikih nužnih posljedica: RV (revalorizacija valuta). Ova globalna distribucija će biti pogrebna zvona za američki de facto režim i njegove mračne drugove, Europsku Uniju. Kako su počeci britanskog izlaska postali poznati, ovaj novi monetarni sustav može se konačno pripremiti za izlazak BRICS-a i pravednijeg globalnog bankarskog sustava. Za nas je značajno da je ova operacija počela kad je Galaktička nova godina trebala biti proglašena! Dakle, vrijeme za seriju novih realnosti se pojavilo kao i cijeli niz novih energija je postao dostupan. Radnici svjetlosti, kao i oni koji nadziru kretanje novog novca su estatični i vide ovo vrijeme kao novi početak za ovo područje. Trenutno, neki čudesni događaji se manifestiraju i ovaj set događaja dostiže svoj vrhunac s dovršenjem reseta globalnih valuta (GCR)!

Cijela ova operacija je započela u kasnom srednjem vijeku u Europi i Aziji. Zlato i mnoge druge robe su se skladištile, a razdoblje velikih nemira opustošilo je ovaj ogromni međusobno povezani kontinent. Poseban odbor, sastavljen od odabranih grupa Uzašlih Majstora, izabrao je veći broj donekle dobrostojećih obitelji koje imaju dugu pozadinu u okultnim umjetnostima. Prvi je na čelu tih majstora bio Lord Lauto, koji je bio imenovan na to mjesto od specijalnog nebeskog vijeća na čelu s Arhanđelom Mihaelom. Ova nebeska komisija zatražila je da Lauto počne prikupljati veliko bogatstvo i pohrani ga u tajna skrovišta. Lokacije ovih skrovišta trebale su ostati skrivene kako bi se zaštitila od mračnih sve do pravog, božanskog trenutka. Lord Lauto izabrao je vrlo cijenjenu djevojku, Kuan Yin. Zatim, počela je potraga da se nađe odgovarajući duplikat na Zapadu. Njena velika potraga je završila kada je upoznala Uzašlog Majstora, Grofa Saint Germaina početkom 16. stoljeća. Želje Neba tada su se počele božanski ispunjavati.

U sljedećim stoljećima, velika spremišta su izgrađena. Saint Germain je vodio Zapad i njegove brojne monarhije u moderno doba bankarstva. Ova avantura je omogućila Zapadu da raširi svoj odvratni sustav i stvori doba carstva. To odvraćanje pažnje omogućilo je zakladi da raste, održavanjem iznosa skrivenih daleko od strane Kuan Yin i njenih suradnika. Pojavom 20-tog stoljeća, postavljena je pozornica za vrijeme kada su uistinu moguće velike promjene u svijetu. Ova prilika se ostvarila s naglim završetkom Drugog svjetskog rata u prošlom stoljeću. Nove institucije uspostavljene na Zapadu tijekom ovog globalnog sukoba postavile su pozornicu za brojne zakonske strategije koje su donijele plodove sredinom 1990-tih. U to vrijeme, iznenadni "Ugovor iz Anchara" otvorio je mračnu kabalu ovog planeta za proces koji je trebao voditi ovo područje prema eri svjetla, mira i blagostanja. To nas dovodi do današnjeg dana, gdje smo na pragu kraja financijske moći mračnih podanika i pojave novog bankarskog sustava s istinskim globalnim resetom valuta.

To je ujedno i razdoblje ispunjeno završnim pripremama dugo očekivanih masovnih slijetanja. Ova slijetanja će vam donijeti vaše mentore i vrijeme da naučite sve jedni o drugima. To će trajati do godinu dana, jer stupanj istinskog povjerenja i povijesti treba biti uspostavljen. Uzašli Majstori će vam pomoći dajući vam najbitnija predavanja iz povijesti. Veliki dio onoga što je Atlantida bila u svojim posljednjim danima treba biti u potpunosti otkriveno. O mnogim stvarima se treba raspraviti, kao što je kako su Anunaki manipulirali vama dajući vam set percepcija za koje ste dugo vjerovali da su istinite. Mnoge stvari ovakve vrste trebaju se pogledati, a opća rasprava između nas će se dogoditi. Na mnogo načina vi ste ostavljeni vašim vlastitim uređajima, a studija o tome kako je to omogućilo Anunakijima i njihovim podanicima da vas kontroliraju je početak koji treba doseći. Morate znati kao i što vam se zapravo dogodilo nakon takozvanog "biblijskog potopa". Bitno je da, zajedno s nizom važnih rasprava, ovo bude otvoreno istraženo. Ovaj proces, i mnoštvo pitanja zašto mislimo da je sada vrijeme, može trajati gotovo godinu dana!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo da vam objasnimo ono što vam je već bilo rečeno. Kad smo se prvi put formirali, u nebeskom svjetlu ispunjenom milošću, to je učinjeno za božansku svrhu. Čovječanstvo je bilo stalno na milost i nemilost mračnih Anunakija. Nebo im je dalo jasno ograničeno odobrenje da vladaju ovim površinskim svijetom sve do tog vremena kad Nebo odredi drugačije. Naš zadatak je bio da nadziremo i, s ljubaznošću i posebnom milošću, ublažimo zlo koje su učinili mračni. To smo i učinili, i taj način, dodali svetom procesu koji je trenutno na snazi. Radujemo se činjenici da su naše svemirske obitelji došle pod posebnim vodstvom Neba. Mi smo sada na pragu događaja koji će transformirati ovo mračno područje i omogućiti nam da vas naučimo o tome kako ste došli u vašu sadašnju situaciju. Zahvaljujemo se nebu za ove radnje, i za poraz mračnih koji se odvija i za blagoslovljene promjene koje su trenutno u tijeku.

Zahvaljujemo se svima vama, i svakodnevno blagosiljamo ono što se trenutno događa na ovoj čudesnoj kugli. Mračna kabala gurnula je Gaju do krajnjih granica. Moramo zadržati našu zajedničku viziju i koristiti našu pravednu namjeru da dovršimo ta nevjerojatna djela hrabrosti i čudesne milosti! Svatko od vas u potpunosti shvaća da, dok ti događaji uzimaju vremena da se manifestiraju, oni se svejedno događaju. Vaše čudesne pozitivne energije čine razliku. U kombinaciji s onima od vaše braće, one omogućuju da se novčana sredstva distribuiraju, novi financijski sustavi formiraju i nove vlade da budu objavljene. Mi smo postali tim koji čudesno stvara sigurnosnu kopiju svih onih koji su neumorno satima radili da bi doveli da ovi bitni događaji donesu rezultate. Mi se sada njišemo na rubu dugo očekivanog doba kada mir, sloboda i blagostanje vladaju.

Iskoristite ovo dragocjeno vrijeme da pozdravite sebe i znajte duboko u svom srcu da je Nebo čulo vašu muku i uredno je djelovalo. Mnoge stvari koje se moraju očistiti i brojna ispunjenja uvjeta za daljnje dodavanje velikih uredbi Neba. Mnoga sveta bića koriste svoje ovlasti da pokrenu Nebo i Zemlju u pravom smjeru za smišljenu promjenu. To je sada učinjeno i njihov veliki rad sada počinje forsirati razlike potrebne da se završi vaša duga noćna mora ograničene svijesti. Vi ste na putu prema punoj svijesti, i izoliranju onih čija vas je bezbožna arogancija udaljavala od vaših obećanih blagoslova i prijeko potrebne slobode. Mi također pozdravljamo to, jer to nam omogućuje da se preselimo s vama na sljedeću razinu galaktičke slobode i odgovornosti. Ova djela božanske energije samo su početak za nas ljude. Imamo sudbinu da mi uživamo pričajući vam o tome. Hosana! Hosana!

Danas smo vam dali okus onoga što je spremno da se desi. Vrlo smo zahvalni da je sve ovo postignuto uz minimum nesloge. Nije lako tako izvrsno držati na distanci mračne i njihovu lavinu beskrajnih mračnih misli. Budite hrabri i nastavite svoje zamisli! Znajte najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi Jedno! I Budi u Radosti!)


Website: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge