Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 19. srpnja 2016


Sheldan Nidle - 19. srpnja 2016

6 Chicchan, 18 Kumku, 12 Manik

Selamat Jalwa! Ovo je zaista tužno vrijeme za vas, a posebno za one koji su tako bezobzirno i arogantno vladali nad vama. Napad u Nici bio je još jedan lažni napad. Bio je to uzaludni pokušaj da bi donio na vidjelo one koji tako očajnički žele pronaći neki način s kojim mogu spriječiti neizbježno. Vrijeme vladavine smrti i uništenja za ove velike nemani je pri kraju. Njihova vladavina u osnovi prvi put je uspostavljena u ranim 1960-tim i dovedena je u svoj puni potencijal sredinom 1970-tih. Ona se hranila nasiljem, bezumljem i ludim djelima koja se čine nemogućim da bi se potpuno razumjela. Uskoro, oni će biti uhićeni, a vama će biti pokazano kako su oni dugo radili svoj prljavi posao. Ovaj posljednji instrument užasa koji su oni obavili je globalna psihička mreža koju vodi velika grupa zavedenih muškaraca, žena i dječaka. Ona nam je donijela užasavajuće incidente koji su doveli do smrti slavnih osoba, uglavnom nepoznatih žrtava i bili su dio slučajeva šokantnog užasa u Indiji, Izraelu i velikim dijelovima zapadne Europe. Ideja je bila prvo šokirati, a onda se nadati da će njihovi činovi dovesti do "copy-cat" koji šire ludilo. Sve to će se na kraju smanjiti kad ta poremećena mreža bude konačno uklonjena.

Kad su mračni saznali o snazi uma kako su im pokazali mračni vanzemaljci u ranim 1950-tim, kabala je tražila od svojih sluga da preuzmu ovu zlu tehnologiju i "vladaju s njom". To je pojava psihodeličnog doba, i čudne mreže stvorene regrutiranjem mladih muškaraca i žena da slijede želje potpuno korumpirane grupe ludih oligarha, koji su duboko željeli još više kontrolirati umove svojih porobljenih subjekata. Te želje su proizvele doba snažnih ovisnosti i vrstu nasilja snažno povezanim s ovim strašnim glupostima. Međutim, ovaj proces je imao zlokobniju operaciju. Ona je bila da se pouzdano poveća stupanj kontrole mračnih, sada prihvaćenih od tih istih oligarha. Ipak, razni ti programi počeli su se raspadati kako je stupanj svijesti rastao. U konačnici, mi ćemo uvesti tehnologije uma koje će prekinuti taj odnos između ovisnosti i mnogih odvratnih djela. Vaš svijet je bio predugo uhvaćen u ovu opasnu zamku i sada je vrijeme da se završi s ovim neredom koji je postojao od kraja 1960-tih.

Porast ljudske svijesti će biti najvažniji razvoj ovog stoljeća. To je sastavni dio našeg dolaska na scenu i pojave zapadnih vlada. To će označiti kako će čovječanstvo konačno promijeniti konstantne obrasce raširene korupcije i strane kontrole. Trenutno, jedinstveni najvažniji događaj u BRICS nacijama je istinska reforma koja mijenja kako će bivša kolonijalna praksa zapadno-orjentirane korupcije završiti. Ova ogromna praksa će biti zaustavljena jer i sam Zapad shvaća kako je ta korupcija stvorila vlade lojalne "moći koja jest" a ne narodu. Demokracija je sustav koji je prvo rođen u cijelosti i onda pažljivo zaštićen od svih. Mi imamo oblik toga nazvan "fluid dinamike". To je primitivnija verzija ovoga od NESARA i, još važnije, globalna verzija, "GESARA", koja će se pojaviti u narednim mjesecima. Uvjereni smo da će se ovaj instrument brzo promijeniti u izvorni oblik "fluida dinamike". Na to će uvelike utjecati naš masovni dolazak na vaše lijepe obale.

Dok rastete u ovim dolazećim vremenima, vi ćete sudjelovati u revalorizaciji valuta i na kraju biti međunarodni dio globalne revalorizacije valuta. Ova novčana sredstva će signalizirati početak beskrajnog prosperiteta, kao i novog financijskog sustava s podlogom od plemenitih metala. U otprilike godinu dana ili manje, to će dovesti do tehnologije koja će i dalje raditi dalje od novca i omogućiti vam da popravite oštećenja Gaje uzrokovana gotovo 13 tisućljećnim pribavljanjem sredstava rudarenjem, poljoprivredom i drugim primitivnim radnjama koje su uvelike degradirale površinu vašeg svijeta. Nakon toga možete obnoviti vaš svijet i indirektno pripremiti se za vašu konačnu masovnu seobu u unutarnju Zemlju (Agartu). Do tog vremena, mi ćemo se spustiti na zemlju i početi dijalog koji će dovesti do vaših vlastitih kristalnih svjetlosnih komora. Naši razgovori, zajedno s lekcijama vaših Uzašlih Majstora, pripremit će vas za ono što će uslijediti. Naoružani s ovim bitnim informacijama i s našim odgovorima na brojna važna pitanja, vi ćete započeti operaciju koja će vas dovesti do vaših svjetlosnih komora i do pune svijesti! Hosana! Hosana! Hosana!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Obraćamo vam se u najpovoljnije vrijeme. Mračna kabala se počinje otvoreno raspadati. U međuvremenu, vrše se pripreme za javno proglašenje nove NESARA republike. Ovo vrijeme, dakle, je trenutak koji je Nebo odavno proreklo. Mračni brzo gube stisak na dinamiku ovog područja. Novi Majstor je preuzeo kormilo i od svjetla je. Mi jednostavno sve vas molimo da imate povjerenja u to i omogućite toj novoj stvarnosti da se oblikuje. Nebo je pripremilo plan ispunjen iznenađenjima i utjelovljenjem suštine radosti. Stoga budite spremni vidjeti sve vrste čuda kako se pojavljuju pred vama. Kao i uvijek, svečano prizivamo energije koje je vaš pozitivni duh manifestirao. Vi radite svoj dio za jačanje i očuvanje ovoga. Nebo vam plješće zbog načina na koji pozitivno radite da se ove energije nastave dalje, i da postanete sve jači kako ovi događaji sazrijevaju i dostižu svoju točku vrelišta.

Vi ste, dragi moji, najveličanstvenija grupa svjetloradnika. Kad smo mi sami počeli ovo putovanje i počeli širiti našu grupu sa svakim novim Majstorom koji je bio dodan, jasno smo vidjeli koliko će dugo trajati ovo putovanje do svjetla. Počeli smo sakupljati naše snage i planirati koliko dugo će ovo teško putovanje trajati. Većina nas je mislila da će ovome trebati još jedna četvrt stoljeća ili slično. Vi ste nas zaprepastili, jer generacije za generacijama bile su čak još više duhovne i svjesnije od zadnje. Onda, na naše zaprepaštenje, Galaktička Federacija se vratila i predstavila nam specijalni program mentorstva i ugovore s medicinskim timovima o tome kako na najbolji način uskladiti strukturu svjetlosnih komora i stalne izmjene programa. To će osigurati da svaki pojedinac bude lako vraćen u punu svijest. Mi sada imamo plan i sredstva da to uspješno ostvarimo.

Ono na čijem pragu stojite je fantastični prijedlog! Davno, Atlantiđani su vas bacili u posebno područje ograničene svijesti. Nebo je obećalo da ova posebna stvarnost bude samo ograničena. Vi ste trenutno u doista jedinstvenoj operaciji koja je predodređena da preokrene akcije prvobitno nametnute vam od strane Atlantiđana. Vi ćete čak, u vrlo bliskoj budućnosti, ponuditi mračnima koji su na sve ovo prisilili Atlantiđane, čudesna svjetlosna tijela i radost pune svijesti. Ti događaji će još jednom dokazati kako Nebo radi da učini svjetlo svemogućim. Mi smo blizu ulaska u novu Veliku Galaktičku Godinu. U tom trenutku, puni galaktički mir će doći. Ova galaksija, koja je nekad bila tako mračna, postati će mjesto ispunjeno svjetlom i mnoštvom ispunjenih proročanstava!

Danas smo pregledali što se događa u ovom svijetu. Iskoristite ovo vrijeme da dodate svoje svjetlo rastućim energijama svijeta ukrašenog sa sve većim slojem svijesti. Budite sretni i veseli! Vrijeme vašeg globalnog oslobođenja je došlo! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge