Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 26. lipnja 2018


Sheldan Nidle - 26. lipnja 2018

Dratzo! Počnimo. Obavljaju se velike pripreme za značajan dolazeći događaj. Ova stalno mijenjajuća kugla u koju mi piljimo je svijet na kojem mračni nadilaze svoje dijaboličke sheme s malo uspjeha. Ne možemo dovoljno naglasiti da je propast kabale bliža nego što većina vas vjeruje. Nedavno formirani Savez zajedno s našim zemaljskim saveznicima u stanju je pripravnosti za aktivaciju pažljivo postavljene zamke što će dovesti do uhićenja nekih iz gornjeg ešalona kabalinog osoblja. Plan uhićenja osmišljen je kako bi javnost bila informirana na način da se ograniči kaos. Kao što smo već prije spomenuli, njihovi „poznato kao pouzdano“ načini držanja građana Zemlje u ropstvu više ne funkcionira. Jer, čini se da mračni nisu u stanju promijeniti svoj modus operandi, njihovi trikovi da se onemogući Božanski plan nastavljaju ih izlagati kao bitange koje jesu. U međuvremenu, mase se bude. Globalno, građani počinju ustajati, tražeći transparentnost i istinu.

Trenutno, mračni su prisiljeni odreći se ogromne sume svog zemaljskog bogatstva. Slijedom toga, sve glavne vlade na vašem svijetu ili su bankrotirale ili su blizu bankrota. Ta se činjenica krije kako bi se održala sadašnja prevara i izbjeglo izazivanje panike i bijesa koji bi nastali ukoliko bi se ta činjenica javno objavila. Pravo bogatstvo vaših globalnih društava pojavit će se tek kada globalni reset valuta zaživi, utemeljen na valutama s podlogom u zlatu. Ta stvarnost se približava točki kada će biti otkrivena javnosti. Kad se te objave naprave, one će također otkriti novi niz privremenih vlada. Upravo sada, završavaju se osjetljivi pregovori kako bi se omogućilo da se sve to dogodi. Savez je sada na poziciji vlasti i radi sve što je potrebno kako bi se ova tranzicija sprovela što je glađe moguće. Epohalni trenutak uskoro stiže za sve nas da darujemo ovom planetu i njegovom površinskom stanovništvu najdivniji dar.

Dok čekamo ovaj čarobni trenutak, osoblje naše flote provodi daljnje korake našeg scenarija razotkrivanja, od kojih se jedan odnosi na naše emitiranje nakon razotkrivanja. Naš tim za kominikaciju pregledava ono što vam namjeravamo prenijeti. Važno je da vam vaši rođaci, Agarčani, budu predstavljeni na odgovarajući način. Oni predlažu da vas poduče o vašem pravom porijeklu i vašoj pravoj povijesti. Ovo znanje se jako razlikuje od onoga što su vas učili. Također namjeravamo prikazati razne tehnologije koje želimo podijeliti s vama. Ovaj plan je samo prvi dio naše početne interakcije s vama.

Vi uživate u energijama nedavnog snažnog ljetnog solsticija, koji ima mnoge ključeve onoga što će se odvijati. Doslovno, oči galaksije uprte su u vas! Nebo nas uvjerava da se sprema manifestacija bezbrojnih potrebnih promjena kako bi se omogućilo svjetlu da postigne pobjedu! To će predstavljati počasnu paljbu u pokretu za uspostavljanje novih energija koje će vas gurnuti do samog praga pune svijesti. Mnoga bića visoke duhovne prirode u vašem svijetu udružila su se kako bi se stvorili uvjeti za prvi kontakt i sve ono što će uslijediti. Mi koristimo našu tehnološku prednost da ubrzamo plan i osiguramo da ovaj ključni potez otvaranja uspije u skladu sa željama Neba.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori. Prošlog tjedna pozdravili smo nove frekvencije Velikog Centralnog Sunca planirane za ljetni solsticij na sjevernoj hemisferi i zimski solsticij na južnoj hemisferi planeta. Energije koje prate lipanjski solsticij donose nadgradnju vašim ljudskim i svjetlosnim sustavima. Sjeme zasađeno u proljetnom ekvinociju sada će proklijati. Te nove frekvencije snažan su katalizator promjene. Ponudite zahvalnost dok svjedočite promjenama u sebi i ljudima oko vas, u vladi i financijskoj industriji, i samom planetu.

Energije koje obavijaju Gaju također obuhvaćaju cijelu našu galaksiju Mliječni put. Atmosfera Venere se hladi. Ona na Marsu također doživljava klimatske promjene i počinje oblikovanje tla: mala jezera vode izlaze na njegovu površinu. Crvena točka po kojoj je Jupiter poznat je nestala. Saturnovi prstenovi dokazuju da su vrlo komplicirana isprepletena mreža svijesti. Promjene naše galaksije poput ovih uzrokovane su porastom svijesti. Kolektivno, mi se uzdižemo frekvencijskom spiralom u 5-tu dimenziju.

Jasno, mnogo toga se odvija kako bi se rodio potpuno novi svijet. Mi vas potičemo, nadraži, da sudjelujete u novom procesu. Nedavni koraci prema transformaciji došli su do točke u kojoj ste dužni udružiti se da pomognete jedni drugima. Svatko od vas posjeduje znanje o tome kako da se oblikujete u galaktičke ljude. Podijelite ovo među vama. Stvorite sigurno okruženje u kojem možete raspravljati o tim temama slobodno i otvoreno. Jedna stvar je čuti ovu informaciju na televiziji, a sasvim je nešto drugo čuti je s ljubavlju i brižljivošću koju zrači netko koga poznate. Nema zamjene za osobni dodir. Naša je namjera da ova blagoslovljena tranzicija u punu svijest bude ispunjena čarima Božanskog! Ovo je sveti zadatak koji je započeo prije gotovo 13 tisućljeća. Sada radimo sve što je potrebno da vratimo Nebo svakom od vas.

Danas smo vas nastavili informirati o onome što se manifestira diljem vašeg svijeta. Nastaje doba prosperiteta i harmonije. Ovo je, dakle, vrijeme tranzicije. Budite strpljivi i uvijek spremni da radite za trijumf ove nove serije stvarnosti i pripremite se za duhovno doba. Znajte, dragi, u svom srcu srca da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Web stranica: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge