Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 10. srpnja 2018


Sheldan Nidle - 10. srpnja 2018

Salamat Jalwa (budite u pravednosti). Vraćamo se da razgovaramo o mnogim događajima koji se događaju po vašem globusu. Vaš svijet je uhvaćen u dobru i zlu. Mračna kabala već 13 tisućljeća kontrolira vaš planet. S novim strategijama koje smo dali našim zemaljskim saveznicima, sada nazvanim Savezom, plime su se okrenule: mračni gube svoju moć dok Savez nastavlja dobivati ​​zamah. Sve što je mračnoj kabali ostalo je sposobnost izazivanja uznemirujućih kašnjenja, koja će uskoro prestati. Mračni su u ozbiljnim teškoćama jer im ponestaju načini da varaju mase. Savez, postupno i vlastitim tempom, donosi izuzetne promjene u svijetu.

Podijelili smo sa Savezom jednu od naših uspješnih strategija, koju mi nazivamo Fluidne dinamike grupe. Ova strategija teži zbuniti kabalu jer je njihov stil rada više statičan. Savez sada koristi ovu fluidnu metodu za rješavanje svih problema s kojima se vaš svijet suočava. Kada se svaki talent pojedinca primjeni na određeni problem, voditelji skupine se stalno mijenjaju, ovisno o područjima potrebnih stručnosti. Sada, kad se egoistička kabala suočava sa svojom smrću, počinju se okretati jedni protiv drugih . Budući da se fluidna dinamika ne temelji na egu, članovi grupe mogu surađivati. Povećani uspjesi potvrđuju učinkovitost ove strategije.

Promjene u vladama, globalnom bankarstvu i mreži valuta, svjetskom miru i u svjetskim gospodarskim sustavima tek su rane faze manifestiranja vašeg prorokovanog galaktičkog društva. Otkrivanje potisnutih tehnologija osigurat će promjenu paradigme koja je u tijeku. Te nove tehnologije će osigurati sredstva za Gajinu obnovu, koja će uključivati ​​čisti zrak, čistu vodu, plodno tlo. Vi, također, ćete žeti prednosti obnovljenog zdravlja s vibracijskom tehnologijom, anti-gravitacijskog transporta, teleportacije, telepatije i mnogih drugih zapanjujućih i inovativnih promjena u životu. Kada stignemo u vaše krajeve, donijet ćemo još više uzbudljivih tehnologija.

Energije koje proizlaze iz galaktičke jezgre bude ljude Gaje. Ovo globalno buđenje svijesti je ono što kabalu najviše plaši. Volumen energije koja se ulijeva iz prijestolja Stvoritelja je neizmjeran! Kako ove nove frekvencije postaju integrirane i usidrene u Gajinoj novoj mreži svijesti, laži i pohlepa više ne mogu imati utjecaja. Istina se pojavljuje u Svjetlu kako bi je svi vidjeli. Neke od tih istina će potresti javnost. One su ružna strana onoga što je kabala stvorila tijekom stoljeća. Ovo je vrijeme kada su Starseeds i svjetloradnici pozvani u pomoć. Vaše razumijevanje procesa uzašašća bit će potrebno da se umire mase. Pripremite se. Dan obračuna se približava!

Pozdrav. Mi smo vaši Uzašli Majstori. Nova stvarnost sviće. Molimo vas da ostanete strpljivi jer se neprocjenjiv broj čudotvornih događaja priprema za objavljivanje. Zahvaljujemo Nebu za ono što će se roditi! Najveći milostivi blagoslov darovan svima nama. Često morate osjetiti da je ono što radite daleko više nego što trenutno mislite. To, u 3-D smislu, život koji se manifestira pred vama je činjenica dok je to, zapravo, čista iluzija. Često se može činiti kao da vam se obećani napredak i mir u svijetu nikad neće manifestirati. Ovdje smo da vam kažemo da ste bliže nego što vam se čini u svjetlu događanja svjetskih zbivanja.

Kabala se kreće od rasta svijesti koju su usidrili ljudi Gaje u novu energetsku mrežu Svjetla. To je poprimilo zamah koji osigurava pobjedu Svjetla. Spustili smo se od blaženstva pune svijesti u područje koje je opsjednuto užasom. Unatoč te nedaće/nepovoljne promjene, Anunaki i njihovi podanici nisu uspjeli uništiti naše najsvetije misli. Zadržali smo naša sjećanja. Naša božanska služba kao Uzašli Majstori oduvijek je bila da vam pružimo milosrđe i pomoć od zuluma mračnih.

Tijekom proteklih nekoliko desetljeća promatrali ste svoje živote držane naizgled u tamnici, budući da su oni koji rade za Svjetlo tražili kako najbolje vratiti pravi i prirodni poredak ovog područja. Postoji plan za vraćanje starih načina Lemurije i pretvaranje u ruševinu tiranije koju koristi kabala koja vas je držala porobljene tisućljećima. Svi ćete biti ujedinjeni u veću zajednicu Ljubavi, Svjetla i međusobne brige! Suđeno je da se dovedete bliže razumijevanju veličanstvenog područja vaših želja, da pomažete drugima i ostvarite radost unutarnjih postignuća. U tom cilju, vi ćete se proširiti u svijesti i rasti u milosti. Hosana u najvišem!

Danas smo vam donijeli još jednu poruku o tome što se razvija na vašem svijetu. Vi ste na rubu stvari za kojima ste, na jednoj razini, duboko čeznuli, ali to, na drugoj, biti će doista mnogima šokantno. Radujte se u spoznaji da se veliki plan Neba odvija oko vas! Znajte, najdraži, u svom srcu srca da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Web stranica: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge