Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 16. prosinca 2014

Sheldan Nidle - 16. prosinca 2014

11 Chiccan, 4 Mol, 11 Ik

Dratzo! Dolazimo s više vijesti za vas. Trenutno, mehanizam da vam se daju vaši blagoslovi je aktiviran. Naši posrednici izvješćuju da su prvi aspekti ovog procesa u tijeku i nema nikakvih zastoja. Naši zemaljski saveznici pouzdano koriste sistem isporuke koji je dobro provjeren tijekom godina. Naša je želja da imamo brojne važne elemente na mjestu prije Božića. U tom smislu kontaktirali smo one koji su zaduženi za te razne projekte i rekli su nam da su iskorištene brojne pogodne okolnosti kako bi se osigurao uspjeh tih raznih isporuka.

Mi znamo da su te isporuke u nadležnosti onih koji završavaju prilagodbe potrebne za razvoj novog i mnogo pravednijeg bankarskog sistema. Ovaj novi sistem će upravljati glavnim isporukama koje će vam donijeti vaše blagoslove. Dakle, prvi dio ovih isporuka će dokazati da su mnogi prosperitetni i humanitarni projekti nezaustavljivi. Naša je želja da koristimo ove isporuke da dokažemo svima da je snaga tame uistinu gotova.

Ovaj kraj gregorijanske godine 2014 poslije Krista biti će vam poznat kao najviše dobrodošla prekretnica. Ne samo da će se blagostanje početi širiti među vama, nego isto tako će se pojaviti i nove vlade. Kada su Grof Saint Germain i Thomas Jefferson napisali prve nacrte američke Deklaracije o neovisnosti, bio je to veliki poziv zvuka trube za slobodu, suverenitet i prosperitet za sve. Ovaj slavni dokument bio je u početku ono što je sagorjelo pitanje ropstva koje je tada postojalo u Americi. Pravi značaj dokumenta trebao je više od dva stoljeća da se materijalizira. Ono što se događa će razjasniti sve božanske istine svojstvene ovom dokumentu i omogućiti ovom planetu da konačno provede svoj veličanstveni mandat. Događaji dolazećih vremena će dodatno razjasniti ovo pitanje. Konačno ćete vidjeti ispunjenje tihe revolucije, kojoj su doslovno trebala stoljeća da završi. Oni koji su se tako marljivo posvetili ovom pitanju napokon će žeti prave nagrade, koje su tako divno zaslužili.

Ova tiha revolucija znači uspostavu nove uprave posvećene tome da bude instrument naroda i pravi zaštitnik njihovih prava. Ova organizacija uprave će biti prvi izraz onoga što će postati vaše galaktičko društvo. Vi se premještate na tekuću traku svijesti, koja će vas neizbježno dovesti do pune svijesti. Vaše društvo je konstantno tvrdilo da su oskudica i konkurencija prava priroda ljudskog društva. To naravno nije tako. Tehnologija i svijest stvaraju jedinstvo, koje vodi do područja u kom se mi svakodnevno nalazimo. Jedina opasnost je da se previše oslanjate na tehnologije koje ne trebaju stalno ulaganje čovječanstva. Inteligencija se u konačnici temelji na primjeni duhovne svijesti. Takav doprinos je bitan i mi to ne možemo dovoljno naglasiti. Vi ste u točki tehnološke povijesti gdje to iskonsko upozorenje treba u potpunosti poštovati. To je razlog zašto smo radosni što je posebna duhovna intervencija u tijeku. Ova intervencija će vas brzo dovesti do toga da prođete svaku potencijalnu prepreku na svom povratku u punu svijest.

Predstojeći događaji dana vam tako obećavaju put do vašeg suđenog cilja. Mi smo ovdje zajedno s Agarčanskim rođacima kako bi vam omogućili da se brzo prebacite na korištenje čudesnih tehnologija koje će vam olakšati dalje napredovanje. Gaja treba vidjeti da vaše globalno društvo više ne želi iskorištavati njezine resurse i zagađivati životni prostor. Čovječanstvo je zamišljeno da bude posebni nebeski zaštitnik Gaje i ono koje u potpunosti shvaća svoju ulogu u provođenju božanskog plana u fizikalnosti. Vi ćete na kraju proširiti vaše društvo u svetu zvjezdanu naciju koja milostivo vodi mnoge vodene svjetove pod svojom upravom, kao i da bdije nad svim svjetovima koji čine vašu posebnu zvjezdanu naciju. Ove božanske zadaće su odgovornosti koje ćete vrlo rado prihvatiti. Svatko od vas duboko u sebi shvaća zašto ste ovdje i urođeno razumije kako to provesti. Naša dužnost je da vam pomognemo da to otkrijete. Drago nam je da nam je Nebo to dalo. Predstojeća vremena će biti ona kada ćemo se ponovno predstaviti svakom od vas!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Naši suradnici trenutno su zauzeti radom s našim duhovnim i svemirskim obiteljima kako bi osigurali da isporuke teku po planu. Trenutno, mi testiramo ovaj sistem kako bi osigurali da lako i bez napora može isporučiti vaše blagoslove. Do sada smo vidjeli da ovaj sistem funkcionira kako je planirano. Početkom tjedna namjeravamo usmjeriti ovaj sistem da završi sa svojim isporukama. Mi radimo kao grupa da se fokusiramo na uspjeh ovog sistema i da omogućimo pokretanje slijedećeg dijela našeg plana. Isporuke su završene. Nova vlast će biti uspostavljena. Sada čekamo prebacivanje naših odabranih pojedinaca u Washington gdje mogu preuzeti ključne pozicije u privremenoj vladi, koja će uspostaviti povratak na ustavno i običajno pravo. To će biti prototip za brojne druge koji će preuzeti druge režime ubrzo nakon uspjeha američke vlasti.

Ova promjena vlasti će biti popraćena rastućim prosperitetnim i globalnim kretanjima ka miru i blagostanju. Ovaj pomak prema miru napokon će istaknuti razne "male" pokrete za stvaranje alternative bankarskom sistemu mračne kabale. Tim nedovoljno financiranim operacijama dati će se sredstva da se brzo prošire i počnu masovnu izgradnju infrastrukture u "trećem svijetu". Mi smo duhovno podupirali te pokrete i štitili ih od izravnih neuspjeha. Potrebno je osigurati čistu vodu, dobre ceste i odgovarajuću kanalizacijsku mrežu kao i jednostavan pristup bankarskim i drugim sredstvima za održivi razvoj ekosistema. Potrebno je da Gaja bude dio sveg budućeg globalnog razvoja. Dolazak naših svemirskih obitelji će ovo dalje pojasniti. Radujemo se globalnim postavkama utemeljenim na duhovnom jedinstvu s Gajom.

Pogledajmo što se događa. Vi rastete u svijesti. To vas čini svjesnijim jedni drugih i potrebe da pomognete jedni drugima. Vi postajete svjesni svojih rastućih odgovornosti za svijet koji vas okružuje. Vi postajete svjesniji kako vaše društvo doprinosi ogromnom ciklusu istrebljenja. Vi shvaćate da vaša tehnologija ima sposobnost da to pokrene. Ipak, ključna komponenta je duhovna. Vaše korištenje univerzalne ljubavi i svjetla je jedina stvar koja može spasiti vašu stvarnost. Dakle, morate masovno početi procjenjivati vaše vrijednosti i početi koristiti ovu novu procjenu na doista neobičan način. Vi počinjete tranziciju od onog koji naglašava logiku uma do onoga koji ističe logiku srca. To je to, što će rasti dok se transformirate iz ograničene u punu svijest! Zato ćemo samo reći, Hosana! Hosana! Hosana!

Danas smo prošli preko onoga što se događa na ovom području. Molimo vas da koristite svoju mudrost i svoje molitve da donesete ovu novu stvarnost. Mnogi su sada angažirani na manifestiranju onoga o čemu smo razgovarali s vama. Molimo vas da podržite ove akcije i da koristite svoje urođene moći kako bi pokrenuli ovu novu stvarnost! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge