Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - November 23, 2010

November 23, 2010

7 Cauac, 17 Xul, 7 Ik

Selamat Jarin! Vraćamo se sa novim vijestima. U vašem svijetu se počinje nazirati veliki ekonomski kolaps. Mnogi koji su povlašteni ubrzano povlače svoja sredstva sa svijetskih burzovnih i obvezničkih tržišta. Ovi bogati i utjecajni investitori shvaćaju kako su njihovi dragi prijatelji unutar tajnih vlada osuđeni na propast te da se suočavaju sa grubom i neizvjesnom budućnošću. Svjetski ekonomski sustav je trenutno metaforički na aparatima za preživljavanje. No bez obzira na jasne znakove ovoga svuda oko njih tajne vlade su i dalje odlučne da si osiguraju izlaz iz ove neprijatne situacije. Njihovi sve očajniji pokušaji ukazuju njima samima kako su uvjeti u svijetu beznadni. Stoga se kao jedini način nameće prihvatiti neizbježno – dozvoliti velikim (ekonomskom op.p.) planu zemaljskih saveznika da se manifestira. Nažalost pripadnici tajnih vlada ovo razmatraju kao najzadnju moguću opciju. Činjenica je da upravo taj plan riješava eskalirajuću katastrofu i omogućuje dugotrajno blagostanje za svakoga. Ipak, ovo blagostanje će biti oslobođeno dosadašnjih manipulacija negativaca što njih jako plaši.

U jednom broju nacionalnih ekonomija trenutno stanje pokazuje neke znakove oporavka no ove indikacije su u proturječju sa stvarnim stanjem koje se nastavlja pogoršavati. Negativci (pripadnici tajnih vlada) su ovoga svjesni i njihovi zadnji neuspjeli pokušaji da kontroliraju i javne i tajne međunarodne zlatne rezerve su znak njihove panike i straha od onoga što ih čeka. Pohvalno je kako su naši zemaljski saveznici uspjeli zadržati kontrolu nad većinom svjetskog skrivenog zlata i omesti bilo kakve veće transfere zlata iz međunarodnih središnjih banaka. Za to vrijeme vrijednost svjetskih valuta je upitna jer Euro i Dollar doživljavaju novu devalvaciju. Očito je kako je vrijeme papirnatog novca uskoro gotovo. Sa svih strana stižu povici za “čvrstom” valutom.

Taj pokret održavaju financijeri koji su tajno u dogovoru s našim zemaljskim saveznicima. Predstojeći kolaps svjetskog monetarnog sustava papirnatog novca je uzrokovan istom vrstom endemske prijevare i iluzije koja je karakterizirala međunarodno bankarstvo nakon II sv.rata. Doista se može reći kako su “grijesi očeva dostigli sinove”, što dokazuju svakodnevna neuspješna podmetanja. Mi promatramo ove negativce kako se koprca kao riba na suhom hvatajući svoj zadnji udah. No bez obzira još uvijek imaju izlaz iz ove bolnog procesa: puna suradnja sa našim zemaljskim saveznicima!

Iznenadilo bi ih koliko se poštenom i otvorenom suradnjom može postići. Doista njihov strah od konsekvenci zbog istine koja bi mogla isplivati bi mogao biti puno manji od onoga što sada osjećaju. Štoviše ukoliko bi se odlučili u dobroj namjeri podijeliti svoje neizmjerno bogatstvo to bi drastično promijenilo način kako ih društvo promatra te pomoglo postići određeni stupanj milosrđa. Anunnaki je doista bio mudar kad im je predložio da promijene svoje poglede i prilagode se novim načinima percepcije (slike svijeta op.p.). Kako je stigao trenutak postizanja globalnog zajedničkog blagostanja mi predlažemo upravo taj put kao način da tajne vlade riješe svoje trenutne teškoće sa zemaljskim saveznicima. Trenutni fokus naše misije Prvog kontakta je da budemo zagovornici promjena. Struktura vaše svjetske realnosti je sada dostigla granice svoje održivosti. To znači da se nešto mora promijeniti i to promijeniti brzo!

Dodatak ovome su ogromne promjene u svijesti kroz koje prolazite. Poseban naglasak je na vaše okruženje koje je trenutno vrlo neprikladno reflektira tempo vaših internih promjena. Do sada ste već trebali živjeti u sasvim drugačijem svijetu. Vrijeme mraka je na svome kraju. Prijelaz na novu Svjetlom pogonjenu realnost je u tijeku. Žalosno je da se pripadnici tajnih vlada tako očajno drže svojih starih načina kontrole. Očito još nisu spremni prihvatiti nove i uzbudljive perspektive. Mudrost ovakve tvrdoglavosti je doista upitna jer sila za promjenom postaje prejaka kako bi joj se oduprlo. Cijeli niz promjena im stoji ispred nosa. Vrijeme je da otpuste stvari koje se više ne mogu niti pokrpati.

Tijekom ovoga malo vremena što im preostaje tajne vlade bi trebale posvetiti svoj puni fokus na stvaranje detaljnog plana pristupu našim zemaljskim saveznicima u pravom duhu kooperacije. Takva promjena u stavu može učiniti čuda za njih. Naši zemaljski saveznici tretiraju motive za buduće promjene kao svete zadatke inspirirane od strane Neba. A Nebo inspirira opraštanje! Stoga kako bi se to (praštanje op.p.) ostvarilo nužno je uspostaviti atmosferu Ljubavi i suradnje. No u slučaju nastavka opstrukcije (pozitivnih procesa op.p.) tajne vlade će snaći vrlo nesretna sudbina.

Mi razumijemo spletke koje su uspostavili bivši Anunnakijevi gospodari prije puno tisućljeća. No sad je vrijeme da negativci prekinu ove spletke i izađu u javnost sa istinom o zadnjim tisućljećima. Ovakav čin zajedno sa kooperativnim stavom može značajno popraviti izglede za njihovu sudbinu. Ova mogućnost ubrzano ističe i vrijeme je da poslušaju naš dobronamjeran zahtjev. Majka Zemlja ubrzava svoju “kampanju” da upozori svoju površinsku populaciju da je veliki niz geoloških promjena spreman započeti. Uvod u ovo desio se u obliku značajnog povećanja (najsnažnijih op.p.) potresa od 7.0 + stupnjeva po Rihterovoj ljestvici.

Ovi potresi su se desili po cijelom planetu u svrhu upozoravanja njenih stanovnika. Upozoreni su kako je važno da se dovrše početne promjene u punu svijesnost i da se ljudi presele u unutarnju Zemlju gdje će dovršiti taj proces. Gaja (duh majke Zemlje op.p.) namjerava ujediniti svoj unutarnji (Agartha – unutarnja Zemlja op.p.) i vanjske površinski svijet. To će biti učinjeno u tri koraka: Prvi korak su bili snažni potresi i vulkanske erupcije između 1870. i 2000. Drugi korak koji se upravo dešava je potencijalno katastrofičan za ljude. Gaja ga stoga namjerava izvršiti u etapama. Rješenje za čovječanstvo je da se pokrenu i dovrše svoje uzašašće u višu svijest.

Vaš planet je živo biće u tranziciji kao što ste i svi vi zajedno s njim. Temeljno “vozilo” za vaš povratak u punu svjesnost bit će prvi kontakt. Mi dolazimo u vaš svijet u potpunosti svjesni ove svete obveze. Trenutno, postoji jedna zadnja snažna grupa u vašem svijetu koja je već puno puta bila upozorena kakve posljedice može imati njihova daljnja tvrdoglavost. No ipak oni su uporni u svom održavanju na vlasti i uskraćivanju promjena koje vam tako očajno trebaju. Nebo je zatražilo od nas da uklonimo zadnje preostale prepreke za vaš povratak u punu svijesnost. Stoga ono što mi trenutno činimo jest da ovim negativcima učinimo vrlo jasnim da je njihova jedina inteligenta odluka u ovome trenutku priključiti se putu k slobodi za svekoliko globalno društvo (galaksije ili samo Zemlje? op.p.). Želimo učiniti vrlo jasnim da odbijanje (njihovog op.p.) pozitivnog djelovanja u ovom trenutku može rezultirati u pogubnim posljedicama (po njih ? op.p.).

Misija prvog kontakta je operacija koju smo posvećeni da uspješno izvršimo. Namjeravamo otići tek kada budete ponovno potpuno svjesni i u procesu kreiranja svoje nove zvijezdane nacije. Agarćani (stanovnici unutarnje Zemlje, legendarni Lemurijanci op.p.) su vam spremni pomoći i priključiti se ovom sretnom događaju. Ujedinjenje unutarnje i vanjske Zemlje je početak procesa povratka ovog sunčevog sustava u svoj iskonski energetski okvir. Mi smo nestrpljivi da vidimo što ste sve u stanju učiniti (nakon povratka u punu svjesnost op.p.). Kad se održi prva intergalaktička konferencija u vašoj zvjezdanoj naciji vaš jedinstveni potencijal će se pokazati. Ovo “obećanje” je ležalo duboko skriveno unutar vas dok ste prolazili kroz avanturu vaše ograničene svijesti. Sad je došlo vrijeme da postanete ono zašto ste kreirani. Danas smo iznjeli našu zabrinutost oko (postupaka op.p.) tajnih vlada i predložili način za njih da značajno olakšaju reperkusije koje će njihova podmuklost navući na njih. Put koji će sada odabrati može im donjeti dvije posljedice: vrijednu mogućnost za časno iskupljenje ili obratno – gorko žaljenje zbog pravednih kazni koje će njihovo izdajstvo izazvati. Znajte, najdraži, u svom srcu srca da je neprekinuto bogatstvo i vječno blagostanje Neba uistinu vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! (Sirijanski za Budi Jedno! i Budi u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Prevoditelj: Siniša


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge