Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - November 30, 2010

November 30, 2010

4 Muluc, 7 Yaxk'in, 7 Ik

Dratzo! Vraćamo se ponovno i imamo puno toga za reći o dešavanjima na vašem svijetu. U ovim trenucima “mrtvački pokrov” pada preko tajnih vlada. Iznenada ova samozadovoljna i superiorna Bića počinju shvaćati da se njihovo dugo doba vladavine bliži kraju. Aura melankolije prekriva samu njihovu srž. Naši diplomati sve teže uspijevaju nastaviti pregovore sa pojedincima koje su tajne vlade odabrale da rade s nama na logistici prijenosa moći prijelaznim vladama. Ovo jasno ukazuje da ovi dojučerašnji silnici sve više skloniji ostavkama gledajući u lice neizbježne sudbine. S druge strane naši zemaljski saveznici osjećaju da je ova teško stečena pobjeda doista pripala njima. Ovo shvaćanje ih je motiviralo i podiglo njihov moral čineći njihov izgled i stavove mnogo pristupačnijim za suradnju. Mi sa uzbuđenjem promatramo cijeli niz nevjerojatnih promjena u načinu kako vaš svijet funkcionira. Prva stvar na dnevnom redu je naravno raspodjela dobara. Ista će brzo biti popraćena sa iznenadnim smjenama vlada. Ključna okosnica cijelog procesa će biti velike smjene u SAD-ovoj vladi u Washington-u.

Smjena vlasti je osjetljiva stvar. Povijesno gledajući takav događaj je uvijek bio popraćen ratovima, revolucijama ili uništenim gospodarstvom. Doista, mnogi ovakvi događaji iskrsavaju diljem vašeg svijeta. Upravo sad promatrate većinu vaših glavnih svjetskih ekonomija kako brzaju prema međunarodnom “topljenju”. Ovo će se odraziti na nacionalne valute, očuvanje suvereniteta nacija i čak će dovesti u pitanje njihova nacionalna blaga. Ovi katastrofalni događaji su kumulativni rezultat nečuvenih malverzacija na najvišem nivou. Svatko tko razumije što se dešava zgrožen je činjenicom da se svijet nalazi na rubu međunarodnog suicida. Naši Zemaljski saveznici su fokusirani na dovršenje pripremnih zadaća koje mogu ispraviti ovaj strašni scenario. Rezultati istih su spremni za manifestiranje. Mi stoga očekujemo da budete “počašćeni” s nekim potresnim vijestima u bilo kojem trenutku.

Naši timovi za vezu razrađuju što će biti naš vlastiti udio u ovim uzbudljivim aktivnostima. Stoga mi ne možemo dovoljno naglasiti potrebu za onima među vama koji se osjećaju spremni da pruže pomoć ovim “svečanostima” da se pripreme za vašu odlučujuću ulogu u ovoj kozmičkoj igri. Sad ćemo pogledati malo pobliže one događaje koji će se desiti na vašem svijetu. Kao prvo mi smo pažljivo nadzirali vojne resurse diljem Zemlje. To uključuje javne i tajne aspekte istih. Mi ograničavamo njihove tajne aktivnosti. Istovremeno se osiguravamo da nuklearni arsenali ostaju u striktno neupotrebljivom stanju.

Nekoliko nacija je pokušalo i čak zaprijetilo mogučnošću uporabe svojih (nuklearnih op.p.) arsenala prilikom međusobne retoričke konfrontacije. Ova konzistentna prijetnja nas tjera da spriječavamo razvoj ovih oružja ili da ih u potpunosti uništimo. Ove privremene mjere dokazuju tajnim vladama da “mislimo ozbiljno” ono što im govorimo već zadnje desetljeće.

Nuklearno naoružanje više nije vojna opcija jer su previše opasni za Gaju (Zemlja op.p.), za stabilnost vaše realnosti kao i za one koji žive u okolici vašeg svijeta. Nadalje, još smo više pojačali pritisak na tajne vlade da odstupe. Ovi zahtjevi su poduprti sa nizom “incidenata” koji su vodili uhićenja od strane naših Zemaljskih saveznika. Kako ovi događaji napreduju smjene vlada postat će neizbježne. Sadašnja vlada SAD-a je vrlo svjesna svojih istinskih korijena. Povijest post-građanskoratovske Amerike je prepuna događaja koji je potapaju u blato trikova i gluposti od strane ove danas potpuno ilegalne vlasti. Ovi više nego samo neukusni događaji danas dostižu svoj klimaks. Zgroženi promatramo besramne planove namjernog uništenja koje provode financijske korporacije i vlade. Povrh svega oni imaju obraza predstavljati svoje izdajništvo kao ” u najboljem interesu građana”!

Sve to pridodaje masovnoj međunarodnoj mreži korupcije čiji aktivni, no ipak posustajući, program je kreirao žalosnu zbrku. Upravo ova zbrka u velikoj mjeri omogućuje ono što se sad dešava: jasnu mogućnost da se potakne serija smjena vlasti. Ove nove vlade mogu “zajahati” potreban val građanske podrške usljed implozije ovih mračnih konstrukcija tajnih vlada. Ove prelazne vlade će započeti proces restruktuiranja vlada i povratak vladanja u “de jure” status (vladavinu prava? op.p.) Čineći tako uspostavit će neprikosnoveno pravo humanosti kao temelje vlasti. Kaos nezakonitih pravilnika akumuliran tijekom mnogih desetljeća će se početi poništavati. Stvarno željena istinska priroda vaših državnih republika i konstitucionalnih monarhija moći će se tada ponovno pojaviti. Svaka prijelazna vlada bit će odlučna u tome da spriječi nekažnjeno počinjenje bilo kojeg oblika nelegalne akcije od strane posebnih interesnih skupina. Također kandidati za bilo koju vladajuću poziciju morat će proći stroge provjere prije nego postanu podesni za službu. Zatražilo smo od naše braće Agarćana da vam pomognu oko ovih esencijalnih aktivnosti, kako bismo osigurali restauraciju originalne namjere vaših praočeva koji su je prvotno predložili. Momentum prema slobodi, nezavisnosti i blagostanju je od vitalne važnosti za ono što sljedi. Galaktičko društvo je obično rezultat kolektivne želje za stvaranjem časne tradicije utemeljene na ispunjavanju istinske radosti svakog pojedinca i održavanju životne snage globalnog društva. Svaki član takvog društva se mora osjećati počašćeno. Društvo mora osigurati sposobnost riješavanja bilo kojeg problema na zadovoljstvo svih. Iskusiti ostvarenje ovih aksioma leži u srži onoga što mi zovemo galaktičko društvo.

Promjene koje će se desiti predstavljaju prvu stepenicu prema ovom cilju. Mi vas promatramo dok ste u akciji i možemo osjetiti kako težite tome da se upravo ovo desi. Naši Zemaljski saveznici su također svjesni da ono što su zaplanirali ide puno dalje iznad ispravljanja mnogostrukih bolesti koje obogaljuju vaše svjetske nacije. Transformacija, fizička i duhovna koja zahvaća vaš svijet je samo uvod u novu realnost za vaš planet. Događaji zadnjih par dekada se mogu vidjeti kao sjeme koje sada cvjeta dok vaše prijelazne vlade provode nužna čišćenja. Ova predstavljaju uvod u svjetsku seriju razotkrivanja našeg postojanja iznad vas i našeg vlastitog objašnjenja razloga za prvi kontakt. Ovaj proces može smanjiti vaše strahove i stimulirati pozitivan interes u našu nazočnost i misiju prvog kontakta. U jednom naglom skoku preskočit ćete desetljeća, čak stoljeća kako biste dostigli točku u kojoj se vaša ksenofobija (strah od ET-a op.p.) može ispravno adresirati. Prvo će to učiniti vaše vlade a zatim mi. Jednom kad ovo bude svladano možemo pristupiti vašem povratku u punu svjesnost i vas kao zvjezdane nacije.

Ovi događaji usljedit će ubrzo nakon prvog kontakta. Vaš ubrzani povratak u punu svjesnost pretvara vaše strahove u Ljubav i vaše brige u radosno iščekivanje. Počinjete vidjeti “veliku sliku” Kreacije. Vi počinjete razumjeti svoju ulogu u razotkrivajućoj ljepoti Kreacije. Počinjete pojmiti beskonačnu dubinu logičnosti u Kreatorovom božanskom planu i ovo donosi nivo radosti i unutarnjeg ispunjenja koje ste vi, u trenutnom stanju, ikada iskusili. Događaji koji se sad približavaju brzinom svjetla su jednostavno fantastični! Suđeno vam je vratiti se u stanje fizičkih anđela – gdje ćete biti posrednici između fizikalnosti i Neba. Vi ste posebni izaslanici Neba u ovoj realnosti kojima su povjerene božanske misli Kreatora. Vi ste vrlo posebna bića Svjetla. Ljubav i milost Neba su vaši!

Danas smo nastavili razgovor o onome što se dešava na vašem svijetu. Ove promijene su spremne za manifestiranje. Vaš doprinos je da iskoristite svoje znanje i sposobnosti da pomognete Nebu i Galaktičkoj federaciji da izvrši potpuno Prvi kontakt sa vašim svijetom. Vrijeme za slavlje je pred nama! Znajte najdraži u srcu svoga srca da neprekinuta Dobra i vječno blagostanje Neba su doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i budi u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Prevoditelj: Siniša


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge