Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - November 16, 2010

November 16, 2010

4 Cib, 14 Xul, 7 Ik

Selamat Balik! Evo nas opet s novim vijestima za vas! Trenutno, promatramo nešto što obećava da će biti riješenje borbe između tajne vlade i zemaljskih saveznika. Vidimo kako je neprijatelj jako zabrinut onim što im naši zemaljski saveznici mogu pripremiti. Mi smo intervenirali i intervenirali. Pomogli smo objema stranama da kreiraju uvjete da se nova stvarnost počne manifestirati u vašem svijetu. Ključan element je bio uvjeriti obje strane da ono što će biti konačnica svega mora biti serija događaja koji će formalno označiti kraj promjene vlasti i transformiranje karmičkog ciklusa života i smrti koji je počeo prije 13 tisućljeća.

Ustupci koje je formulirao Anunnaki i prihvatile obje strane omogućile su promjene izgleda ove stvarnosti. Ono što se upravo mijenja nije samo način kako činite svoje poslove i živite živote. Ovo su monumentalne promjene po svome dosegu. Po prvi puta ste uistinu oslobođeni i možete živjeti svoje živote u miru, obilju i istinskoj neovisnosti (misli se na pojedinca, ne države ? op.p.).

Ove promjene su prirodna reakcija protiv tame koje Annunaki (on je sporazumom iz 90-ih napustio tajne vlade i prešao na stranu dobra op.p.) nije uračunao da bi se mogle desiti svojim prijašnjim zemaljskim poslušnicima. Ta grupa, tajna vlada, je karakterizirana ohološću, zloupotrebom znanja, i pogrešnim vjerovanjima koja su dugo bila svojstvena trenutnoj stvarnosti. Prije otprilike pola stoljeća dostignuta je točka gdje ste trebali dobiti neke od tehnologija koje sada uživate. U to vrijeme tajne vlade su odlučile uskratiti vam ove tehnologije. Ubili su ili makli s vlasti one koji su bili na rubu da stvore znatno drugačiji svijet. Proces represije je bio označen s nekoliko podmuklih ratova i rovarenja ekonomija do točke kolapsa. Sadašnji svijet je rezultat onoga što se desilo tijekom tih desetljeća. Ovi strašni događaji su omogućili stvaranje i uzdizanje naših zemaljskih saveznika i odlučnost (snaga op.p.) Svjetla da transformiraju vaš svijet i dovedu vas na sam rub pune svijesnosti. Ovi događaji doveli su Nebo, na kraju 1980-ih g., da zatraže potpunu misiju Prvog kontakta. Ovi nalozi prizvali su nas na “vaše obale” u neizmjernom broju te smo ubrzo nakon dolaska počeli intervenirati u vaše aktivnosti. Uskoro smo se udružili sa Agarćanima kako bi skovali plan za pobjedu Svjetla. Ova pobjeda temeljit će se na marljivom pravnom i duhovnom radu svjetlosnih radnika kroz stoljeća. Izrazito smo zahvalni za njihov predani rad, jer je on omogućio sadašnji uspjeh naših zemaljskih saveznika. Iskoristili smo ono što Nebo dozvoljava kako bismo pomogli ovim plemenitim ciljevima. Nastavljamo koristiti naša predstavništva kako bi se osigurali da tajne vlade i njeni razni saveznici ne bi postigli nikakav uspjeh.

Odlučni smo da vas vidimo kao potpuno svjesne i punopravne članove Galaktičke federacije svjetla! Ovi ciljevi su postignuti našim zajedničkim naporima i velikoj predanosti svjetlu. Promatrali smo kako se, većinom bez izvještavanja, globalni pokret posvećen ravnopravnosti, obilju i suradnji tajno zavukao sve do najprimitivnijeg i zaboravljenog mjesta na svijetu. Ovaj široki pokret će pokazati kako bogatstvo može biti kreirano skoro iz ničega i kako osjećaj zajedničke duhovnosti može biti podjeljen sa većinom u vašoj stvarnosti. Prvi kontakt se nastavlja na onome što ste vi tako radosno pridonijeli zajedno i trenutno ga širi u nešto vrlo različito od sadašnje realnosti. Prvi kontakt uzima vaše trenutne ljudske brige i pretvara ih u nešto zaista posebno: način da izmjenite svoje društvo na radikalan i svet način. Svatko od vas je povezan s onim drugim a svatko od vas je povezan sa svakim od nas. Mi dolazimo kako bismo obnovili ove veze i donjeli niz istina koje vas mogu opet vratiti u punu svjesnost. Vaš svijet je proveo zadnja tri desetljeća na ivici ogromne promjene svjetonazora u znanosti, umjetnosti i čak filozofiji. Ovaj isprepleteni tajni pokret je spreman ugledati svjetlo dana. Fizika koja se nalazi iza ovih promjena je već korištena od strane tajnih vlada da proizvedu antigravitacijska vozila, teleportaciju i čak putovanje kroz vrijeme.

Ova čuda bi vi mogli koristiti za prekinuti vašu ovisnost o fosilnim gorivima i utvrđivanju cijelog niza pronicljivih istina kako živi univerzum uistinu funkcionira. Vaše prelazne vlade (koje će navodno tek biti inaugurirane op.p.) su jednostavno instrumenti promjene. Nakon velikih objava koje će vam donjeti obilje, bit će nužno da posegnete preko svoje sadašnje realnosti i prigrlite elemente vašeg istinskog Ja. Ovaj put direktno vodi prema nama. Mi dolazimo kako bi popunili rupe onoga što vi istinski jeste. Da objasnimo što vanzemaljci kao što ste vi rade tako usamljeni na površini ove Majke Zemlje. Gaja (majka Zemlja) želi da riješite svoje misterije i ponovno se spojite sa svojim svemirskim rodom. Mi smo taj svemirski rod!

Došli smo iz svih kutaka galaksije vidjeti vas i započeti dijalog koji će omogućiti svima da učimo jedni od drugih. U vas je ugrađeno neizmjerno znanje koje je potrebno svima nama kako bi osigurali veliki galaktički mir. Ovaj mir je veliki rezultat Anchara-Michael izjava (mirovnog sporazuma? op.p.) koje su donjele galaktički mir sredinom 1990-ih. Ono što se dešava na vašem svijetu postat će cement ljepilu koje je omogućilo ovaj mir! Prvi kontakt je stoga jako važno račvanje (prijelomna točka op.p.) u vašoj bližoj povijesti. Promatrali smo vaš razvoj kroz tisuće godina. Gledali smo kako ste postali Biće koje se svim srcem željelo odmaknuti od realnosti koju je nametnuo Anunnaki prije nekih 13.000 godina. Nebo je čulo vaše molitve i božanski plan je naložio kako se tama koja prekriva vaš površinski svijet u suzama, krvi i tuzi sada mora dići. Ovo svečano obećanje (nebu za izvršenje vraćanja nas u punu svjesnost op.p.) je idući razlog našoj nazočnosti.

Vi ste posebna bića koja su u radosti došla živjeti u realnost Annunaki-ija. Oni i njihovi poslušnici su bili vrlo okrutni prema vama. Ovaj tretman mora prestati i to odmah! Uvjeravamo vas kako se nova realnost upravo manifestira oko vas. Do sada se ta realnost nalazila uglavnom na marginama no sada će ona izaći iz sjene i postati javno proklamirana. Kad ste protiv svoje volje predali svoje moći Annunakiju i njegovoj sorti upustili ste se u odiseju koja na trenutke nije imala nikakvog smisla za vas. Ova čudna umjetna stvarnost bila je vaš dom. Njeni gospodari bili su arogantni, sebični i predani velikim akcijama u ime samoproglašenih iluzija. Ovi lupeži su vas uporno ili slali u smrt ili vam nametali primitivan i okrutan život. Ipak ste ustrajali. Generacije i generacije vas je preživjelo i naučilo dovoljno kako bi mogli naučiti ovim vještinama svoju djecu. Unutar svakog od vas bila je snažna volja i potreba da izvršite ono što je tako briljantno izraženo u američkoj deklaraciji o neovisnosti. Težnja ovim idealima je dostigla par stupnjeva viši nivo svršetkom 20-tog stoljeća. Tada je sve snažniji duhovni pokret omogućio Nebu da zatraži prvi kontakt. Mi smo došli i u trenutku shvatili što se od nas očekuje.

Trebali ste posebno tijelo sposobno da izrazi vaša stajališta onima na vlasti te da omogući vaše uzašašće u punu svjesnost. Ovaj proces je bio nešto što smo mi morali proći sa vama. Kroz zadnja dva desetljeća smo skovali vezu između nas. Naša diplomatska tijela su o ovoj vezi sa zadovljstvom izvjestila ljude na vlasti i od utjecaja. Sad se približavamo dijelu koji je najuzbudljiviji za nas: “razotkrivanje” (zataškavanja naprednih tehnologija i kontakata sa ET-ima op.p.) i prvi kontakt! Sazrijelo je vrijeme za “razotkrivanje”. Nacija za nacijom je izjavila svojim građanima da smo stvarni i dobronamjerni. Čak smo imali seriju dugotrajnih, prijateljskih interakcija sa nekoliko zemalja. Idući korak je formalno razotkrivanje i još otvoreniji i direktniji kontakt između nas. Vrijeme za velika slavlja je tu! Danas smo nastavili sa diskusijom o tome što se dešava u vašem svijetu. Pred nama je period sve češćih komunikacija između nas što će za vrlo kratko vrijeme dovesti do prvog kontakta. Količina tehnologije i znanja koje vam dajemo je samo uvod u vaš povratak u punu svjesnost. Znajte najdraži u srcu svoga srca kako bezgranična količina blagostanja i vječne milosti od Neba su doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (sirijanski za budi jedno! i budi u Radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Prevoditelj: Siniša


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge