Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - July 23, 2013

Sheldan Nidle - 23. srpnja 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

7 Ix, 2 Vayeb, 9 Eb

Selamat Balik! Vratili smo se s mnogo toga za reći! Vaše globalno društvo počinje tranziciju koja je osmišljena da preuredi i obnovi sve svoje aspekte. Nova vlast će učvrstiti novi financijski sustav, a na sjevernoameričkom kontinentu slijedit će naredbe propisane od NESARA. Ova nova vlada poništit će sve dugove i okončati dužničko ropstvo svojih stanovnika. Potpuno nova razina slobode će zaživjeti, čim kanadska i američka vlada primijene odredbe u svojim poveljama koje će osloboditi građane, dopuštajući im da budu doista suvereni. Bogatstvo, koje će biti podijeljeno svima bez razlike, izazvat će ekonomsku renesansu koja će istaknuti uređaje i tehnologije koje brzo mogu očistiti sve aspekte okoliša i unaprijediti transportna vozila koja ne zagađuju okoliš. Osim toga, komunikacijske tehnologije će biti toliko unaprijeđene u prvih nekoliko mjeseci ovog razdoblja nego što je to bilo u prošla dva desetljeća! Ove promjene će se dogoditi u vremenu približavanja prvog kontakta. Nakon što se spustimo u masama, namjeravamo vas opskrbiti sa potpuno novim tehnologijama koje će postaviti vašu znanost i pripadajuće dominantne filozofije na njima pripadajuće mjesto!

Prvi kontakt predstavlja najveću prekretnicu za vaš svijet. Trenutačno, temelj razumijevanja vaših društava je da je čovječanstvo jedino u shemi kreacije. U tome, to je baš kao i u mnogim primitivnim društvima koja poriču da ona postoje kao dio ogromnog kaleidoskopa bića na mnogim razinama svjesnosti. To vjerovanje u isključivost bit će "ispuhano" uzduž i poprijeko vašeg planeta, a vaši temeljni mitovi pobijeni u jednom potezu formalnim najavama vaših vlada o našoj prisutnosti. Neće biti drugog načina za tapkanje po tom pitanju, a jako je važno da imamo formalnu podršku i vaših Uzašlih Majstora. U stvari, tu podršku smo dobili prije nekoliko desetljeća. Osim toga, imamo punu podršku vaših Agarčanskih rođaka. Ono što sada ostaje je da priopćimo novost svakom od vas, a to je onda kada se vaše nove vlade uključuju u raspravu. One trebaju postići globalnu legitimnost potrebnu za ublažavanje mnogih briga kojima ste obićno skloni u vezi s vanzemaljskim bićima. Nakon što vaše vlade predstave temu naše dobronamjerne prisutnosti, mi sami možemo vam nastaviti s objašnjenjima mnogih velikih stvari.

Jedna od prvih stvari je da pokažemo istinsku povezanost vas i nas, kao i da imamo zajedničke pretke iz Vega zvjezdanog sustava. Mi dijelimo njihovu genetiku. Također, postoji mnogo uvjeta za ljudski život koje smo iskusili i želimo vam ispričati o toj povijesti. Ljudi su kolonizirali Zemlju mnogo puta, a ovdje su da budu Gajini glavni staratelji. Ovo starateljstvo je sa Zemljinim kitovima i to također treba neka objašnjenja. Onda je tu stvar vaše dolazeće transformacije u punu svijest, i doista, Uzašli Majstori namjeravaju vam započeti sa svojim ključnim lekcijama o uzvišenoj prirodi ovog presudnog stanja svijesti. Uostalom, u ovo vrijeme sve se radi o velikom pomaku u svijesti. Namjeravamo produbiti raspravu o svetim uredbama danim nam od Neba. Onda vas možemo povesti u posjetu naših brodova i u posjetu Unutrašnje Zemlje. To će vam potpuno dati sliku o tome zašto i kako ćete se vratiti u punu svijest.

Veliki ponor skovan između vas od Atlantiđana i njihovih mračnih saveznika učinilo vas je jako nemoćnim da probijete veo ograničene svijesti. Rijetki kojima je to uspjelo, učinili su to samo zato što je jasan način bio skovan u njihovoj genetici kako bi im se omogućilo da to učine. Ti genetski i živčani putovi omogućili su Uzašlim Majstorima da na kraju postignu taj čudesni, uzvišeni cilj. U okolnostima s kojima se kolektivno suočavate, zadatak zahtjeva posebnu živu čahuru, posebno dizajniranu da raskine genetske lance koji vas tako snažno vezuju za ograničenu svijest. Nebo nam je dalo zadatak da vratimo svakog od vas u ovo najplenenitije, prirodno stanje ljudske duše, a ta sveta i veličanstvena duša treba da živi u jednako tako potpuno svjesnoj strukturi. S takvom postignutom integracijom, svaka duša tada može ispuniti sve brojne životne ciljeve. Došli smo, dakle, da obnovimo i poželimo dobrodošlicu ovoj vrlo posebnoj zvjezdanoj naciji u sustav Galaktičke Federacije, kada možete preuzeti svoje uloge dodijeljene vam od vaših božanskih nadređenih da se učvrsti trajan galaktički mir.

Blagoslovi, draga srca! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Vaše područje se mijenja. Stalni blagoslov svjetla koje preplavljuje vaš globus donosi olakšanje vašem svijetu. Gornja atmosfera se polako stabilizira kao i oceanske struje - velike morske struje koje putuju svjetskim morima. Kako Gaja postiže klimavu ravnotežu, ona se priprema za rekonfiguraciju njenog okoliša. Vaš sveti dom je i naš dom, pa vas molimo da blagosiljate Zemlju svaki dan i da ju poštujete i sve ono što ona čini za vas. Kako vaša svijest raste, vi postajete svjesniji njenih svakodnevnih agonija dok ona nastoji da se održi. Pozivamo vas da se udružite u grupe kako bi ju blagoslovili, i što se više vas uključuje u ovo diljem svijeta, to pomaže Gaji i podržava njen život. Gaja je sveto biće svjetlosti, a još uvijek se i dalje nastavlja pustošenje od strane mračne kabale. Ona uvelike treba vaš blagoslov, kao i vaše zahtjeve da oni koji je obeščašćuju prestanu je skrnaviti. Vrijeme je da se pokrene častan i sveti način na vašem lijepom planetu.

Mi vas čujemo, draga srca, svakog trenutka. Mi znamo kako teško patite u ovom mračnom području. Vrijeme je da se izvede ono što znatno može ublažiti ove nevolje i počne graditi novi svijet mira, suradnje, i blagostanja. Koraci za ostvarenje toga su u tijeku. Nova Galaktička godina sviće, i vrijeme je da se ona dočeka s odgovarajućim darovima. Mi to također želimo ostvariti. Jako davno, veliko bogatstvo je stavljeno na stranu i skriveno od mračnih. Ove ogromne zalihe čuvaju se u posebnim spremištima, čuvanim od onih koji su obećali da će spriječiti njihovo otkrivanje dok ne bude postignut pravi božanski trenutak. To vrijeme je sada. Diljem svijeta se dešavaju događaji kako bi se osiguralo da se ova raspodjela obavi kako je planirano. Vi ćete biti blagoslovljeni na više načina! To će biti veliko iznenađenje koje ste dugo čekali!

Ove brojne blagodati najavljuju novo doba za čovječanstvo. One također signaliziraju formalno otkrivanje naših obitelji iz Unutrašnje Zemlje i svemira. Prije mnogo tisućljeća, otkrili smo da je područje Agarte bilo sigurno utočište od mraka gdje smo bili u mogućnosti obavljati našu svetu službu. Ova vremena nam sada dozvoljavaju da provodimo više vremena na površinskom svijetu, pomažući našim svetim suradnicima i pomažući čovječanstvu u završnom razdoblju stradanja. Namjeravamo posvetiti više vremena za dovršenje promjena potrebnih za manifestaciju novog područja. Ovo vrijeme je trenutno u sada. Blagoslovite ovaj sveti događaj! Budite spremni pomoći drugima da shvate što se događa. Mi smo došli, kao i naši sveti suradnici iz cijele ove galaksije, kako bi promijenili vaš površinski svijet jako puno na bolje. Za sve što se događa, mi trijumfalno kažemo: Aleluja! Aleluja! Aleluja!

Danas smo vam dali još jednu poruku o vašem svijetu. Mnogo toga se događa i mnogo toga će prasnuti! Duga i divlja noć zločina mračnih trajala je gotovo 13 tisućljeća, a sada je vrijeme za završetak ovog ciklusa jada. Svjetlo jača, a zora se konačno probija. Znajte najdraži, da neizmjerno bogatstvo i beskrajno blagostanje Neba su doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedno! Budite u radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge