Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - July 16, 2013

Sheldan Nidle - 16. srpnja 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

13 Manik, 15 Kumku, 9 Eb

Selamat Jarin! Dolazimo vam reći više toga! Vaš svijet je počeo da očituje vašu novu stvarnost! Oni koji su toliko dugo sastavljali bezbrojne dijelove nove vlade i novog monetarnog sustava konačno počinju otkrivati svoje slavne sljedbenike. Ove nove konvencije, koje odražavaju novu etiku, donijet će vam mir, blagostanje i kraj globalno prihvaćene filozofije koja je stavljala bogatstvo u ruke nekolicine odabranih. U ovom novom društvu svatko će imati blagostanje i tako stara uvjerenja o novcu mogu biti stavljena na počinak. Bogatstvo će izgubiti svoju moć i prestiž, i bit će vraćeno svojoj pravoj svrsi kao kao jedan instrument s kojim bi se postigao određeni cilj. Slično tome, vlast se može vratiti svom izvoru kao suverenitet uručen svakom pojedincu. Pod ovim novim principima čovječanstvo može procvasti, i postupno se koncentrirati na svoje svete odgovornosti kao što je putovanje ka punoj svijesti. To je davno vam dano obećanje od strane Neba i mi u potpunosti namjeravamo pomoći svakom od vas kako bi postigli vašu sudbinu.

Dolazeće promjene su samo preduvjeti za ambijent koji je trenutno složen od Neba. Svaki od vas je iskusio prisiljavanje vaših snova na kompromis i pristanak na mnogo manje nego što ste željeli, a to može prikladno opisati "život na Zemlji" posvuda. Tek rijetki, koji su članovi posebnih "obitelji" Iluminata, mogu se nadati da će ostvariti svoje snove ili imati sredstva i mogućnosti da ostvare veliko bogatstvo. To je utkana upravljačka vladajuća skupina pod nazivom Iluminati koju je bilo jako teško ukloniti. Naša misija je da pomažemo nebeskim organizacijama da poraze one koji do sada nisu poznavali izazivače njihove nadmoći. Zahvaljujući našoj tehnologiji i predanosti, spriječili smo te mračne da pokrenu val unaprijed planiranih globalnih previranja raznih vrsta. S takvim ciljevima pretvorenih u krš, svaki od njih sada shvaća što se stvara oko njih. Tisuće njih je uhićeno; jezgro njihovih podzemnih baza je postalo neuporabljivo; njihove ezoterične tehnologije neutralizirane, a njihove prijetnje uništenja spriječene. Njihovo vrijeme je doista došlo i prošlo, a nova epoha se širi diljem vašeg svijeta!

Vaša nova vlast ima temelj: zove se NESARA. To je predložak kao i vodeće načelo vaših novih društava. Još od kraja Drugog svjetskog rata, pošast je opsjela vladu u obliku korupcije i drskog osjećaja prava na vlast. Ova pandemija je uvelike potaknuta nastupom organiziranog kriminala i mnoštva njegovih nemoralnih partnera. Vlade koje su imale neki stupanj integriteta izvitoperile su se i snabdjele se velikom sumom novca. Organizirani kriminal povezao se s velikim korporacijama, tvoreći mrežu korupcija koja se proširila na svaku malu zajednicu, što je dovelo da vlada postane sluškinja posebnih interesa i beskrajnih nezakonitih radnji. Ova nakaradna vladavina počela se 1950-tih širiti po cijelom svijetu i danas je očito bahata prema narodu kojem je trebala služiti. Bilo koji dobronamjerni političar brzo je uvučen u sveprisutnu kulturu licemjerja i osobnih interesa, s malo mogućnosti da ima bilo koji blagotvorni utjecaj na ono što je postalo globalna neodoljiva sila moći.

Nebo je jasno vidjelo da se vaš svijet priprema za globalni udar koji je trebao uspostaviti svjetsku diktaturu i trajno postaviti na vlast te zločince i mrežu posebnih interesa koju čine mračni Iluminati. Od sredine do kasnih 1990-tih, razne ove skupine su sve bile postavljene da izvrše svoj udar kad se dogodi katastrofa. Iznenada, mračne vanzemaljske imperije koje su podupirale Iluminate napravile su neočekivani preokret, napuštajući svoje podanike na planetu sklopivši ugovor s Galaktičkom Federacijom. Podanici su bili na gubitku i došlo je do rasula, a njihov veliki udar se odložio za najmanje deset godina. Napušteni zemaljski podanici okupili su se u nekoliko skupina i nastavili se boriti jedni protiv drugih za privilegiju svjetske dominacije. To je rezultiralo s nekoliko velikih ratova za uspostavljanje globalne hegemonije, i konačno, pat pozicijom s nama prije desetak godina. Sada je ovaj globalni obračun istrošen; naši saveznici i mi smo u prvom planu, i to je razlog zašto je vaša pobjeda na dohvat ruke.

Blagoslovi, najdraži! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Vaš svijet se kreće prema svjetlu, i jasno se može vidjeti da je mračna stvarnost posvuda na rubu kolapsa. Kako se sada dotok svjetla s Neba pojačava, moć mračnih opada i mi gledamo kako se ovo okrutno i gorko carstvo raspada. Oni koji su imenovani od Sjetla da promijene vaš svijet, zauzeti su dovođenjem vaše nove stvarnosti u život. Sporazumi i nove konvencije su odobrene, a sudovi su počeli izdavati optužnice protiv onih koji ustrajavaju u služenju mračnih. Mi se molimo za te muškarce i žene. Opraštamo im za njihove prijestupe i pozivamo da im sveta i istinska pravda bude pružena. Dok se te stvari događaju, budite u radosti, kao i zahvalnosti! Svetost božanske milosti doista je došla! Kako ti mračni blijede, nešto novo i veličanstveno se priprema da ih zamijeni, šireći dašak očekivanog na prve znakove nove zore čovječanstva.

Novi financijski sustav potpomognut je sredstvima dugo čuvanih od strane Svjetla. Ove zalihe zlata, srebra, i dragocjenog nakita će se koristiti za donošenje beskrajnog obilja svima na vašem planetu. Međutim, svijest doseže točku gdje se bogatstvo ne mjeri u zlatu, već u mudrosti i znanju, i to su pitanja o kojima ćemo zajedno razgovarati. U određenim razdobljima vaše povijesti, jedan ili drugi od nas je dolazio i dijelio veliku pohranjenu svetu mudrost, koja je onda revidirana i izvrnuta od mračnih za njihove vlastite svrhe. Naša buduća misija je da iznova priopćimo ove božanske istine i objasnimo kako su bile iskrivljene od mračnih. U ovom novom svjetlu, mudrost Neba će opet jarko sjati, a ti kodovi života će vam poslužiti kao vodič, donoseći pravednost i radost natrag u vaše živote. Ipak, ove lekcije su samo početak onoga što trebamo ostvariti zajedno.

Na vašem svijetu, mnogi svakodnevno koriste svoje dobre položaje da ostvare veliki pomak o kojem vam govorimo. Te skupine i posvećene obitelji to rade kao dio svoje misije kako bi nam pomogli dovesti ovu novu epohu za čovječanstvo u život. Upravo sada, tu su užurbane pripremne aktivnosti za isporuku velikog bogatstva svima vama. To bogatstvo će se koristiti za proizvodnju novih i zataškanih tehnologija, što će rezultirati velikim otkrivanjem koje će otkriti sav čudesni napredak koji je čovječanstvo napravilo tijekom godina, ali koji je bio ukraden ili zaplijenjen. Oslobađanje tih otkrića samo je nusproizvod onoga što će vam vaš prosperitet donijeti: mi kao ljudi posjedujemo sposobnosti kojih su se gospodari ovog mračnog područja jako bojali i činili sve da to zataškaju. Tom zataškavanju će sada doći kraj, a istina, veliko obrazovanje, sloboda, i suverenitet bit će glavni plodovi vašeg prosperiteta. Iznad svega, ovo vrijeme će nam dovesti obitelj, i takve radosti koje ranije nisu bile poznate!

Danas smo pregledali ono što se događa po cijelom vašem svijetu. Ovi događaji će dovesti do drugih, koji će vam u konačnici omogućiti prvi kontakt i put u punu svijest. Vi nikad niste bili sami! Svi mi živimo u svemiru ispunjenom s obitelji i velikom radošću koju vi zovete život - sveti dar Kreacije! Znajte najdraži, da neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba je doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budite Jedan! Budite u radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge