Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - July 30, 2013

Sheldan Nidle - 30. srpnja 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

1 Imix, 4 Pop, 10 Caban

Selamat Balik! Vratili smo se s više novih vijesti! Prvo, sa zakašnjenjem, Sretna Nova Galaktička Godina svima! Ovo je godina 10 Caban, galaktička godina koja je uglavnom rezervirana za unutarnja i vanjska otkrića. Ona od vas traži da naučite više o tome tko vi doista jeste i da pogledate na svoje urođene sposobnosti u novom svjetlu, a to su te energije koje sada postaju prevladavajuće u vašoj stvarnosti. Ulazite u razdoblje manifestacija i otkrića sve o tome što je život sveukupno, i stoga, u kakvom svijetu želite živjeti. Dolazak prosperiteta i novih vlada će brzo pokrenuti ovaj proces samoistraživanja. Ono što ste otkrili o sebi prvo će vam samo priuštiti da nazrete veličanstvenu istinu o vašem stvarnom unutrašnjem sebstvu. Čim vam duh započne to otkrivati, vi ćete naučiti kako vanjski svijet odražava i potiče rastuću ekspanziju vašeg unutarnjeg iskustva. Nova 10 Caban godina će doista biti ispunjena svim vrstama novih i poticajnih avantura. Samo za početak, osobni dug će biti ukinut i vi ćete biti bačeni u svijet prosperiteta. Vi ćete biti u mogućnosti da smisleno komunicirate s vašim novim vladama, koje će iskreno tražiti vaše uključivanje i doista željeti da služe vama. Samo po sebi, to će biti veliko usaglašavanje!

Po cijelom vašem globusu, mnogo toga nastaje. Oni koji su u tajnosti radili na uvođenju novih vlada pobijedili su u seriji pravnih bitaka, otvarajući put za zamjenu vaših korumpiranih režima s novim vladama zaduženim za vraćanje na politiku usmjerenu prema ljudima. Nestat će supremacija elita gladnih vlasti i nedodirljive korporatokracijske namjere da vodi vaš svijet u propast. Kao što znate o svom trošku, ova mračna koalicija uvela je mnoga oporezivanja i dugove kako bi vas kontrolirala i iscrpila, a svrha novih vlada je da otkloni ovo bezakonje i oslobodi vas dužničkog ropstva koje je trajalo desetljećima. To će biti novi čvrsti valutni sustav koji će okončati manipulaciju i ugnjetavanje putem Fiat-valutnog sustava (*). Ovaj fiskalni "trulež" brzo će biti prebačen na svjetske valute s podlogom plemenitih metala, a vaše nove vlade će podržati i unaprijediti ne samo sustav čvrste valute nego i djelotvorne socijalne programe koji ga prate. Čim se ovi aspekti matica i vijaka pokrenu, vaš brzi unutarnji rast će vam omogućiti da smisleno surađujete s vladama, da formulirate, a zatim nadgledate promjene koje želite vidjeti u vašem brzo mijenjajućem svijetu.

Vi ulazite u razdoblje velikog učenja. U galaktičkim društvima svatko je poštovan i cijenjen pojedinac. Svatko je jedinstveni i nezamjenjivi dio cjeline, a to je identitet kojem ćete se trebati prilagoditi. Vlada ne stoji iznad naroda; umjesto toga, ona je instrument kojim se podržava i olakšava dobrobit svake osobe. Zakon Ratne mornarice (zakon osvajača), koji u ovom trenutku prevladava, ustupit će put Običajnom zakonu, koji dolazi iz naroda. Običajni zakon se sastoji od te prakse i tradicije koja je dokazala, tijekom vremena, da dobro radi među ljudima, a to je ono što daje onima koji su imenovani u vlasti moralne smjernice za vođenje njihovih rasprava i akcija. Dok se promjena koncepta odvija, vaša je uloga da nadgledate vašu novu administraciju u akciji i onda osigurate da se ona drži pravca koji ste joj vi zadali. Vi imate božanski položaj kao posljedična osoba. Vi ste suverena osoba koja je dio motiviranog kolektiva, i kao takva vi imate odgovornost da osigurate da se postignu takva rješenja koja odgovaraju svima. Vaša poslovica, "Vlada nije sportski gledalac" je ovdje najprikladnija.

Sudjelovanje u tim promjenama će snabdjeti vašu rastuću svijest mnogim područjima dopunskog obrazovanja. Otkrit ćete istinu, suosjećajni moral koji će biti posve nekritičan. Uvidjet ćete koliko je važno održavati veselje i radost vašeg vlastitog jedinstvenog razvijenog društva; također, da je samoupravljanje doista božansko rukovođenje velike složenosti, koje zahtijeva informirano sudjelovanje, ili supernadzor, svakog člana. Očuvanje vaših suverenih prava i osiguranje da se Običajno pravo pravilno primjenjuje je najsvetija zadaća za koju ćete imati puno više vremena kad prosperitet dovede stabilnost u vašim životima i oslobodi vaš potencijal. Imajte na umu da će razina vaše svijesti brzo rasti i vaši pogledi i percepcije će se uvelike promijeniti. Također ćete imati na raspolaganju ljude različitog podrijetla koji su vam došli pomoći tijekom ove velike tranzicije, jer mnogi od vas mogu postati donekle zbunjeni ili uznemireni time koliko se toga mijenja. To je razlog zašto ćete pored sebe imati osobne mentore da vam objasne i da vas umire.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo razgovarati o našim pogledima o tome što se događa posvuda po vašem svijetu, jer ti će događaji duboko utjecati na vaš proces uzašašća. I naravno, to je područje naše stručnosti. Nova vlast će biti rezultat novog monetarnog sustava, koji će ponovno prijeći na čvrste valute. Ova operacija će dovesti do globalnog određivanja vrijednosti valuta. Te dvije promjene brzo će srušiti sadašnji valutni sustav temeljen na dugu koji podržavaju sadašnja vlast. Naši brojni suradnici su spremni da označe početak novog Basel III financijskog sustava koji pak pokreće nove vlade. Ove nove vlade će okončati dužničko ropstvo, nejednakost raspoređivanja bogatstva, i uspostaviti ekonomsku politiku kako bi se pripremio veliki prosperitet koji priprema Gajinu populaciju za prvi kontakt i želju duha da se vratite u punu svijest. To nam također omogućuje da otvoreno dođemo do vas i da slobodno razgovaramo o univerzalnim istinama dugo potiskivanim od strane glavnih filozofija koje leže u srži religije na ovoj svetoj kugli.

Naš zadatak je da vas informiramo o duhovnim promjenama kroz koje prolazi vaše globalno društvo. Kao što je većina vas svjesna do nekog stupnja, vaš svijet se kreće dalje od pogleda i koncepata koje ste poznavali, prema stavovima i znanju koje se može činiti prilično strano na početku. Ovo otvaranje vašeg pogleda na svijet je ono što Duh namjerava. Mi vam pomažemo da preispitate vjerovanja o kojima su vas učili dok ste odrastali; to znači da promijenite pojmove koje ste prihvatili kao "činjenice". To će vas uključiti u upoznavanje nove duhovne terminologije koja će biti neopterećena zbrkanim pojmovima, a koju nam je Nebo dalo prije mnogo vremena. Mi smo se samo dotaknuli temeljnih mitova vaših društava, ali je došlo vrijeme da se ponovno ispričaju ove priče potpuno i istinito, tako da možete shvatiti njihov smisao, bez zamagljenih nejasnoća. Jako davno, vaši mračni vladari uzeli su ove priče i promijenili ih s ciljem da usmjere vaše emocije u određenim "korisnim" smjerovima, a naša je namjera da vratimo vaš kompas na pravi sjever, omogučujući vam tako da se uskladite s istinom o tome tko vi doista jeste.

Mi, Uzašli Majstori, biti ćemo vaša zvijezda vodilja, jasno pokazujući put iz vaše sadašnje zbrke prema veličanstvenom novom svijetu, svijetu koji već možete osjetiti tamo vani, a koji vas očekuje. Dok bića doslovno jure prema punoj svijesti, vi trebate detaljnije informacije o tome što to znači puna svijest. Mi ćemo vam dati mnoge darove mudrosti, koji će osigurati kriterije po kojima bi se ocijenilo što se događa. Nebo koristi svoje božanske sposobnosti da rekonstruira vas i cijeli svijet oko vas, a mi smo došli da budemo vaši duhovni vodiči i da vas uvjerimo u ono što bi se moglo pojaviti kao vrlo čudan niz događanja. Upravo sada, uvode se novi monetarni sustavi, a s njima dolaze ukazi objavljeni od strane novih vlada, uključujući i objave o prikrivanjima doista nevjerojatnih razmjera. Kao što možete i zamisliti, ta objava će neizmjerno promijeniti vašu stvarnost, a mi smo ovdje da budemo vaši nježni vodiči u vrijeme ove nevjerojatne tranzicije.

Danas smo razgovarali o tome što će se dogoditi. Slijedeće razdoblje bit će jedna nagla, ogromna promjena. Mi želimo da vam uskoro objavimo sve o prvom kontaktu. Vaše duhovne, svemirske, i iz unutrašnje Zemlje obitelji su spremne da se pojave pred vama i zauvijek promijene vašu stvarnost! Znajte, najdraži, da su neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u sreći!)

(*) Globalni monetarni sustav je ono što se naziva Fiat sustav u kojem je novac medij za pohranu kupovne moći i kao zamjena za trampu, op.p.

Kanal: Sheldan Nidle

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge