Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 13. siječnja 2015

Sheldan Nidle - 13. siječnja 2015

13 Ben, 11 Chen, 11 Ik

Selamat Jalwa! (Budite u vječnoj radosti!) Došli smo s više vijesti! Posljednji trag otpora mračnih je u bankarskom sistemu. Ovi nitkovi odgađaju distribuciju vaših blagoslova jer su navodno loše pripremljeni za obradu vaših sredstava. Mi smo naložili našim zemaljskim saveznicima da postave rokove i osobno nadziru posljednje korake u tom procesu. Osim toga, naši saveznici nam kažu da govore kako treba pripremiti mnogo novih menađera za vas. Nama se gade ove objave i dali smo upute našim saveznicima da budu vrlo strogi i da traže da im se dopusti da imenuju osoblje kako bi se osiguralo da taj proces može teći što je više moguće glatko. Spremni smo upotrijebiti našu tehnologiju kako bi osigurali da se ovaj skup završnih procedura završi bez daljnjeg odlaganja. Također, nadgledamo predstojeće rušenje brojnih glavnih vlada. Vaš svijet je bio pod vlašću super bogatih i dobro situiranih mračnih pojedinaca otkad su Anunaki napustili ovaj realitet prije gotovo 20 godina. Naši napori su trenutno uključeni u pripremama da se ova realnost konačno riješi ovih moćnih mračnih emisara.

Mi s velikom pažnjom radimo s raznim vašim odvjetničkim uredima na uhićenju tih ekstremno moćnih pojedinaca u pravo vrijeme. Mračni, povrh svega, bili su nadležni za ovu realnost gotovo 13 tisućljeća. Kada ti razni pojedinci budu uhićeni, posljednji kontrolor ove stvarnosti biti će "bez posla". To može omogućiti vladama da objave formalne izjave o tome kako će se globalno upravljati novim financijskim sistemom. Ovaj novi sistem će biti prijelaz iz surovog svijeta koji znate u onaj ispunjen energijama svjetla. Uključeno u ovo mnoštvo najava biti će i postavljanje pozornice za naš dolazak. U našim najavama, namjeravamo postaviti pozornicu za Uzašle Majstore i formalni dolazak Agarčana. Nakon što budete potpuno svjesni, nova zvjezdana nacija će se početi formirati. Ona će se sastojati od tjelesnih i bestjelesnih bića. Vi ćete saznati mnogo toga o fizičkom životu. Vaša ljubav će se pretvoriti u galaktičku radost. U to vrijeme, vaša mudrost će znatno porasti i vi ćete naučiti o Nebu i pravoj prirodi božanske službe.

Prijatelji moji, ovo je vrijeme za razmišljanje i inspiraciju. Mi sebe vidimo kao posebne emisare poslane u ovaj dio vaše galaksije da bdijemo nad vama, a u pravom božanskom trenutku da se spustimo na zemlju i počnemo veliki niz podučavanja - da vas pripremimo za veliku transformaciju koja je prelazak u punu svijest. Naša društva se temelje na istini i potpunom samo-prihvaćanju. Mi smatramo da će istraživanje fizikalnosti biti naš najveći uspjeh. Svatko od nas je proveo neko vrijeme sudjelujući u misiji istraživanja u nekim dijelovima ove galaksije ili putujući svemirom i istražujući čudesa bezbrojnih galaksija koje nas okružuju. Tijekom našeg dugog života stekli smo mnoštvo novih mudrosti i dodali smo te dragulje stalno rastućem znanju. Prema tome, svatko od nas posjeduje veliko skladište istina o ovoj realnosti i mnogim, mnogim drugim. Mi smo doveli naše mentore i priključili ih vama. Nakon što bude izabran, svaki mentor će biti pridružen vašem liječničkom timu dok obavlja svoje noćne smjene.

Mentorstvo je daleko najvažniji zadatak koji možemo obaviti. Svaki od vas je ili pod stresom ili biće koje je podnijelo teret brojnih života na površini ovog globusa. Ukratko, vi ćete se upoznati s nama. Mi uzimamo ovaj susret ozbiljno. Vi trebate umiriti jako puno vaše bivše rodbine. Tu su i mnogi vaši prošli životi koje treba uzeti u obzir. Nakon što prihvatite sve to, moramo iskoristiti naše sposobnosti da vas pripremimo da intimno saznate o tome tko ste vi bili i sve o vašem sadašnjem životu. To je doista vrlo poseban proces, koji ćemo podijeliti jedni s drugima. Svatko od nas će obostrano rasti iz tih iskustava. Vi ste važan dio ovog društva. Vi ćete dodati svoj "okus" tome kako će biti rođeno ovo novo galaktičko društvo. Stoga, trebate nam dopustiti da zajedno stvorimo vaše potpuno svjesno sebstvo. Vaši anđeli i drugi nebeski domaćini će nam pomoći u ovom svetom procesu. Ovaj proces je uvod u ono što ćete postići u ovom galaktičkom društvu. To će doista biti nova epoha za čovječanstvo!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo s važnim vijestima o tome što se trenutno događa u vašem svijetu. Kao što je spomenuto u ranijim porukama, vaši blagoslovi su vrlo blizu masovne isporuke, što će omogućiti da vaše glavne vlade budu promijenjene. Prva nacija koja je na rasporedu za ovaj važan događaj je Amerika. Davno je uočeno da je Amerika mjesto gdje će ova bezbožna kabala prvi put okusiti gorčinu poraza. Nebo je ljubazno poslalo svoje emisare da nam u tome pomognu. Naši prijatelji u Agarti isto tako su nas opremili sa svetim resursima. Oni će omogućiti ovom svijetu da zbaci ove nitkove s vlasti i omogućiti ponovnu uspostavu građanskog i ustavnog prava u Americi. To je samo početak procesa, koji će se proširiti diljem ovog svijeta i donijeti vam slobodu i blagostanje! Blagoslivljamo naše prijatelje, a najviše od svega Nebo. Blagoslivljamo Nebo i sve druge za pronalaženje načina da se premjesti ovo područje iz mraka u čudesno svjetlo!

Ova velika promjena vam se događa u duhovnosti i u fizikalnosti. Nebo koristi načine da omogući ovom bivšem mračnom području da se preseli u svjetlo. Zahvaljujemo se i blagoslivljamo vas što ste održavali viziju, i što ste nam omogućili da koristimo naše energije zajedno s vašim. Zajedno, mi smo korisna sila za dobro, koja ne može biti poražena. Vi ćete uskoro vidjeti rezultate onoga što smo zajednički napravili. Mračni su prisiljeni da dozvole našim saveznicima da raspodjele bogatstvo koje su mračni ukrali tijekom proteklih nekoliko stoljeća, i da vam daju vašu slobodu ukidanjem svih dugova i oslobađanjem vas od vrlo pametnog dužničkog ropstva. Ovaj proces donijeti će vam vlast, koja je prijelaz iz manipulacije istinom i zlokobne kontrole u čudesnu slobodu. To će također označiti vaš prijelaz iz galaktičke izolacije u ponovno jedinstvo s duhovnim i svemirskim obiteljima.

Mi to govorimo da vas podsjetimo da ćemo ponovno ući u duhovne i fizičke realnosti kao istinski ambasadori. Mi ćemo se ponovno spojiti s onima koji su eonima štitili Gaju i služili kao njezina duhovna hijerarhija. Kad ponovno budete manifestirali radosti pune svijesti, ponovno ćete se upoznati s ovim divnim entitetima. Tisućljećima, mi smo računali na njih za vodstvo i pomoć u našim praksama liječenja i duhovne pomoći. Njihova mudrost i čudesna radost veliko nam je olakšanje. Sada, uskoro dolazi vrijeme da upoznate ta velika bića svjetlosti. Oni su savjetovali Nebo o tome kako na najbolji način premjestiti svakog od vas u ovaj veličanstveni trenutak sjećanja. Vidjet ćete koliko su doista nevjerojatna ta bića! Sada vas ostavljamo, znajući koliko ste blizu mnogih velikih čudesnih blagoslova! Zato vas opet molimo za strpljenje u svim tim stvarima. Haleluja! Haleluja! Haleluja!

Danas smo nastavili s našim porukama. Molimo vas da budete strpljivi i nadamo se da ćete se doista užariti unutar sebe! Prihvatite činjenicu da će veliko vrijeme čuda uskoro dostići vrhunac! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge