Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - November 19, 2013

Sheldan Nidle - 19. studenog 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

9 Ben, 16 Xul , 10 Caban

Selamat Bratzo! Dolazimo s izvješćem o tome što se oblikuje oko svijeta. Trenutačno, mračni su prisiljeni odustati od svog velikog zemaljskog bogatstva i moći. Prema tome, sve glavne vlade na vašem svijetu su ili u stečaju ili su gotovo bankrotirale. Ova se činjenica skriva kako bi se održala sadašnja obmana bez izazivanja gnjeva i panike koja će nastati kad istina bude objavljena. Pravo bogatstvo vaših globalnih društava pojavit će se samo onda kad se pojavi ponovno uvođenje svjetske valute utemeljene na valutama sa podlogom u zlatu. Ova stvarnost je sasvim blizu toga da bude objavljena javnosti. Kad se ove objave provedu, one će također govoriti o novoj seriji privremenih vlada. Upravo sada, završavaju se osjetljivi pregovori kako bi se omogućilo da se sve to dogodi. Naši zemaljski saveznici sada su u poziciji moći i rade ono što je potrebno da ovaj teški prijelaz teče glatko što je više moguće. Poseban trenutak će uskoro stići za sve nas da damo ovom planetu i njegovom površinskom stanovništvu čudesan dar.

Stari stalež, podanici Anunakija, koji su drsko vladali ovim površinskim područjem, još nisu shvatili da se primaklo vrijeme za njihovu zasluženu kaznu. Trenutno postoji niz tjeralica brojnih nacionalnih organizacija koje se bave pravdom i zakonom. Također, u tijeku su pregovori koji će dovesti do velike serije ostavki lidera velikih financijskih institucija i brojnih vlada. Ta uhićenja su blizu ostvarenja. Ključni elementi su puštanje u opticaj fondova prosperiteta i počeci zvaničnog izdavanja novih valuta koje su povezane s revalorizacijom valuta koje se zasnivaju na zlatnoj podlozi. Mračna kabala shvaća nesigurnost svog položaja. Ipak, ostali su tako arogantni kao i prije. Stoga, moramo dovršiti cijelu ovu operaciju sa samopouzdanjem i odgovarajućom pravnom pronicljivošću. Naši predstavnici i oni koji podupiru njihove napore pripremaju se da pritisnu gumb u pravom božanskom trenutku. Očekujemo da će se to uskoro dogoditi.

Naši posrednici nadgledaju kako se novac raspoređuje i pozicije naših pregovarača su uvelike ojačane. Slijedeće razdoblje je ono u kom će se mnogi veliki događaji odvijati. Ovaj skup trenutaka je doista vrijeme globalne zahvalnosti. Svjedoci smo kako se ono, čemu je trebalo toliko dugo da se objedini, danas manifestira. Mračni i njihovi brojni suradnici će biti uhićeni i pritvoreni do brzo provedenih suđenja, čime će završiti njihova tisućljeća vladavine. Ovaj proces treba se provesti na ispravan i zakonit način. Imajte na umu da je vaše sadašnje područje još uvijek pravno "Rimski imperij" i njegove brojne suverene podružnice. To se treba uzeti u obzir na odgovarajući način, tako da se vaše dolazeće razdoblje transformacije svijesti može obaviti na sveti i božanski način. To je namjera i način Neba. Tako mi, i naši saveznici, djelujemo u skladu s tim, i svaka akcija je poduzeta s tim na umu. Svaki dokument je napisan striktno slijedeći nebeske ukaze. Mi smo jako zadovoljni s onim što je učinjeno.

Sada, doista uzbudljivi dio može početi. Vrlo smo blizu promjena u vašoj stvarnosti koje će kulminirati s formalnim vladinim razotkrivanjem. Ovo razotkrivanje će nam omogućiti da dođemo i da vam se predstavimo. To će također omogućiti Uzašlim Majstorima da vam preusmjere istinu odavno utkanu u mnoge vaše svete tekstove. To će omogućiti veliki pomak u načinu na koji gledate na ovaj svijet, pa čak i na sebe. To je najveći događaj u vašim životima, i treba biti obavljen ispravno i božanski. To se mora dogoditi pravodobno i dopustiti vam da u potpunosti apsorbirate značenje onoga što se dogodilo. To će biti najsveobuhvatniji pomak s kojim ste se ikad sreli. To će biti preteča božanske stvarnosti koju većina vas ne može brzo shvatiti, a to će od nas zahtijevati da se detaljno osvrnemo na te događaje kako bi vam pomogli da shvatite što se događa. Ti događaji će započeti novu epohu za čovječanstvo, te će vas pripremiti za područje pune svijesti u koju ćete uskoro uči. Ovo čudo će se sada manifestirati!

Hossana! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas smo došli da vam ispričamo o mnogim blagoslovljenim stvarima! Naši sveti suradnici marljivo rade kako bi pripremili novi globalni financijski sustav. Taj sustav je ispunjen tradicionalnim vremenskim ograničenjima kako ulazimo u vrijeme blagdana. To je doista vrijeme da se poštuje namjera Neba i omogući ovom svijetu manifestacija globalnog prosperiteta. Još i više, to je najprikladnije vrijeme za početak procesa koji blagosilja ovaj svijet svetim istinama o nepoznatim razlozima za proslavu ovog blagdana. Približavamo se zimskom solsticiju i s njim uspomenama na zlatna doba prošlosti, i pada Mu i Atlantide. Također smo spremni shvatiti kako svi potječemo sa zvijezda. Nebo nas je blagoslovilo i poslalo nas na ovo najsvetije mjesto. Sada se približavamo njegovom rođendanu i u božansko vrijeme potrebno je razumjeti puno značenje ovoga. Naše blagoslovljene tradicije trebaju biti obznanjene na potpuno novi način.

Naše lekcije će proširiti ono što znate i pripremiti vas za odgovornosti date nam od Neba. Društva ovog svijeta malo znaju o sebi kao narodu. Istina treba biti dana u živim trajnim bojama koje predstavljaju "klikove" njihovim kolektivnim umovima. Ti "klikovi" će pobuditi sjećanja duša koje pričaju priče o tome kako smo se našli ovdje i što nam se dogodilo tijekom tisućljeća. Naš sveti zadatak je da osiguramo sredstva za učenje, tako da možete shvatiti gdje idete i zašto. Ovo globalno društvo ima naslijeđe koje vam je nepoznato u ovom trenutku. Ipak, to je još uvijek duboko u vašem unutarnjem višem umu. Lekcije koje ćemo vam dati će otključati ova duboka sjećanja i omogućiti vam bolje razumijevanje kako ste došli ovdje. Svi mi imamo svetu misiju koju moramo obaviti. Svi mi imamo svete dužnosti za Gaju, ovaj živi, mili svijet.

Stvoritelj svih nas poslao nas je ovdje s nizom propisanih dužnosti. Te dužnosti su bile prepisane od strane mračnih u brojne takozvane svete tekstove. Moramo se vratiti do onoga što je doista bilo dano, i da se ujedinimo kao ljudi. U ovom najvišem blagoslovljenom stanju, možemo izvršiti ove svete dužnosti i preuzeti naš novi potpuno svjesni oblik. Mi smo ovdje da vas vodimo i nadziremo u svjetlu i ljubavi. Mi vas informiramo našim učenjima. Mi vas informiramo oslobađajući vas bremena i nepotrebnog "straha" od Neba. Ne postoje propisane "kazne". Nebo je ljubav, svjetlo i ispunjenje odvijanja božanskog plana. Mi smo ovdje da vas pripremimo da odbacite uvjerenja koja ometaju taj proces u vama. Došlo je vrijeme za opraštanje, za ujedinjenje i rad u harmoniji jednih s drugima. Razmislite o svemu što ćete ostvariti!

Danas smo nastavili našu seriju poruka. Mi smo nastojali da vam damo sliku o tome što se događa na ovom svijetu. Dali smo i neke mudrosti iz Galaktičke Federacije o predstojećem prvom kontaktu s vama. Događaji potrebni da se ovo pomakne prema naprijed sada se manifestiraju. Znajte, najdraži, da neizmjerno i beskrajno blagostanje neba je doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite Jedan! Budite u radosti!)

Izvor: www.paoweb.com
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge