Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - November 26, 2013

Sheldan Nidle - 26. studenog 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

 3 Ahau, 3 Yaxk'in, 10 Caban

Selamat Balik! Vraćamo se s mnogo dobrih vijesti! Razne grupe koje uspostavljaju konačan oblik konfiguracije za novi financijski sustav, počinju pratiti posljednje dane odvratnog sustava mračnih. Veliko globalno resetiranje valuta spremno je da se očituje. Prva faza ovog složenog postupka je u tijeku. Ostatak ovog novog sustava će se pojaviti kad nova vlast zaživi. Pažljivo smo promatrali kako brojne frakcije, koje čine naši zemaljski saveznici, marljivo rade kako bi pomaknule ovaj svijet prema novom i trajnom blagostanju. U međuvremenu, pravne kočnice za vladavinu mračnih se primjenjuju. Brojne vlade diljem vašeg svijeta osjećaju pritisak na njihov nastavak korupcije i potpunog favoriziranja bogatijih dijelova vašeg odgovarajućeg društva. Ova vrsta vladavine više ne djeluje. Predugo je to stvaralo nereagiranje vlade koje se više ne može tolerirati. Stoga, pokret prema globalnoj revoluciji raste iz dana u dan. Nova vlast i financijski sustavi kreativno će riješiti te probleme.

Ova transformacija u svijesti čini razne društvene i političke strukture koje sada djeluju u vašim brojnim društvima neodgovarajućim. Dok vaša sposobnost da međusobno povežete i/ili priopćite promjene, osigurava sredstva da mnogo lakše otkrijete pogreške, i da analizirate ta društva na drugačiji način. Stvari koje ste nekad uzimali zdravo za gotovo više ne izgledaju ispravne. Počinjete da shvaćate da je potreban drugačiji pristup. Svakodnevnica tih društvenih sustava počinje vam se činiti beznačajnom. Pažljivo tražite održivu alternativu, ali ni jedna ne izgleda prihvatljiva. Vaše unutarnje mišljenje izražava vaše gađenje za ono što vas okružuje. Vaša frustracija raste. Ovaj proces trenutno prožima svijet. Ono što naši zemaljski saveznici rade je vitalno za ono što će uslijediti: novi politički i socijalni sustavi temeljeni na izobilju, i slobodnom protoku novih informacija i ranije potisnutih tehnologija od strane podanika mračnih. Ova obnovljena društva će također otvoriti vrata ogromnoj količini razotkrivanja.

Razotkrivanje od strane Uzašlih Majstora i razotkrivanje od stane novih vlada o našoj prisutnosti i Agarčanima je ključno za dovođenje do pune svijesti. Svaki korak zahtijeva neko vrijeme kako bi vi u potpunosti apsorbirali nevjerojatnu količinu podataka i novu mudrost koja vam je potrebna. Tradicionalni potpornji vašeg društva prvo će "eksplodirati" a onda će biti zamijenjeni s nečim sasvim novim za vas. Te promjene će vas "zavrtjeti oko osi". Ovo će vam figurativno ostaviti vrtoglavicu, i trebati će vam vremena da se ponovno prilagodite i pomirite s tim novim istinama. Kad to bude gotovo, tada ćete se moći pripremiti za ono što slijedi. Shvaćamo da će neizmjerno znanje, koje će vam biti prikazano, izazvati mnogima veliku nelagodu. Tradicionalna pravila vašeg društva će u početku biti izazvana a kasnije bačena na stranu. Nove istine će biti poduprte otkrićima koja će vam dopustiti da bolje razumijete kako su mračni pripremali svoje čarobno piće od laži, obmana i majstorskih manipulacija. Te istine će vas pripremiti za završne korake prema punoj svijesti.

Sadašnje vrijeme je vrijeme tranzicije. Vaša trenutna stvarnost blijedi i strašno treba promjene. Oni na nebu, koji nadgledaju ovu stvarnost, to znaju i pomiču je prema onoj gdje se vaša svijest širi i gdje se susrećete s vašim susjedima iz unutrašnje Zemlje i s nama. Ovaj skup velikih promjena u vašem konceptu stvarnosti će vas ubrzati prema punoj svijesti. Ovo sadašnje nedostajanje razotkrivanja više ne može dugo trajati. U stvari, Nebo je postavilo vremenski rok za način na koji će se ovo dogoditi. To je razlog zašto mi znamo da će vaša neposredna budućnost donijeti promjene o kojima smo razgovarali, kao i prvi kontakt. Ovo vaše područje živi u unajmljenom vremenu. Trenutak našeg zvaničnog ulaska u ovu stvarnost je vrlo blizu. Vaši Uzašli Majstori i njihovi suradnici spremni su otkriti nove financijske i državne sustave. Mi vas ostavljamo s ovim dobrim vijestima. Budite radosni i osjetite kako je ova nova stvarnost blizu toga da se manifestira. Vaša budućnost će biti ispunjena slobodom, čudesnim zbivanjima i svečanim okupljanjem sa svima nama!

Blagoslovi! Došli smo razgovarati s vama o mnogim stvarima! Upravo sada, vi ste usred promjena koje su preteče pune svijesti. Ove suptilne promjene rade ono za što nam je trebalo mnogo života kako bi to postigli. Vi ste sigurno na putu u novu stvarnost koja zahtijeva vaše puno sudjelovanje. Dakle, Nebo je skovalo posebno novo partnerstvo između Agarčana, Galaktičke Federacije i nas. To partnerstvo mijenja vašu stvarnost na vrlo precizan način. Sadašnji aspekti koji naizgled kontroliraju vašu stvarnost blijede. Njihovu moć će zamijeniti oni koji namjeravaju samo blagosloviti najbolje za vas. Trenutno, vaša stvarnost izgleda zaustavljena, dok obećanja bogatstva bljeskaju pred vama i nikad nisu ispunjena. Glasine lete uokolo kao roj gladnih komaraca. Isto tako stalno vas bombardiraju zbunjujuće informacije. Ova zamršena situacija sada je spremna da se razmrsi. Čudesni događaji su spremni da se dogode!

Ti pojedinci i njihove odgovarajuće grupe koje potajno rade s nama svakodnevno, spremne su da otpočnu s blagodatnim iznenađenjem! Tijekom posljednjih nekoliko desetljeća, mi smo sakupljali sredstva da vas obdarimo s prvim velikim korakom u maršu prema vašoj monetarnoj slobodi. Ovaj korak uključuje ne samo održiva sredstva, nego i način da ih se zaštiti od bezbožnih shema mračnih. Ono što ovdje možemo reći je samo da su te stvari spremne da se manifestiraju. Mnogi mračni nelegalni režimi osjećaju lažno uvjerenje da će na neki način moći raditi. To je u stvarnosti velika nemogućnost. Naši blagoslovljeni suradnici rade nešto posebno kako bi vam pomogli u održavanju vašeg velikog fokusa. Nemojte se obeshrabriti. Ostanite pozitivni. Dobre stvari će se dogoditi. Nova stvarnost, dragi moji, se rađa!

Mračni i njihove sluge u bankarstvu i vladama shvaćaju stupanj gađenja koji su stvorili u vama. Ipak, njih to ne zabrinjava. Svaki od njihovih posljednjih pothvata je na vrhu propasti. Budućnost njihovih mračnih pothvata je blizu propasti. Razna naša pravna i duhovna nastojanja su na rubu potpunog uspjeha. Ipak,oni nastavljaju lagati, spletkariti i naizgled ostaju tako moćni kao i uvijek. "Iznenađenje" koje dolazi će pokazati što je stvarno. Molimo vas samo da se držite za energiju nade i skovane nove prosperitetne stvarnosti Ove predivne stvari postaju stvarne. Naše brojne pristaše slijede protokole koji će uskoro procvasti i dati vam seriju uspjeha koji će nam omogućiti da vas obavijestimo i dopustimo razotkrivanje onoga što se doista nalazi iznad i ispod vas. Vaše duhovne i svemirske obitelji su ovdje!

Danas smo nastavili s našim kratkim porukama o tome što se događa. Došao je trenutak za slavlje. Dolazi vrijeme da se ovo područje otrese svojih opakih tlačitelja. Ti veličanstveni događaji će dovesti do spuštanja zavjese na ono što je mračna kabala radila tisućljećima. Radujte se! Vrijeme vaše pobjede je na dohvat ruke! Znajte, najdraži, da neizmjerno i beskrajno blagostanje neba je doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite Jedan! Budite u radosti!)

Izvor: www.paoweb.com
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge