Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - November 12, 2013

Sheldan Nidle - 12. studenog 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

 2 Cimi, 9 Xul, 10 Caban

Selamat Bratzo! (Sirijanski za "Budite u zadovoljstvu!") Brojni događaji se povezuju, tako da se doista uzbudljive stvari mogu manifestirati. Dvije najvažnije teme su nova vlast i isporuka fondova prosperiteta. Mi marljivo radimo kako bi utjecali na te promjene. Oni koji su odgovorni za ove projekte shvaćaju da se sadašnje stanje mnogih vaših globalnih društava i bliski kolaps vašeg globalnog financijskog sustava više ne mogu tolerirati. Ekscesi glavnih svjetskih banaka i dalje se nastavljaju. Oni su čak nadmašili događaje koji su doveli do financijskog kraha 2008. Osim toga, područja korupcije sada uključuju sva skladišta i tržišta roba. Masivno "namještanje cijena" je uobičajeno i stupanj nepošteno stečenih dobiti je toliko velik da se nešto posve drastično treba učiniti. Naši zemaljski saveznici znaju što se sada mora dogoditi. Vrijeme je da "padne čekić" i privede kraju ove ilegalne manipulacije. Vrijeme je i za veliku raspodjelu bogatstva na ovom svijetu. Stvari koje dugo kasne sada se moraju ostvariti.

S vama smo razgovarali o vitalnoj prirodi "pravog božanskog trenutka". Po našem mišljenju taj trenutak je stigao. Ne samo da mračni užurbano pokušavaju pronaći bilo kakav način da se obogate, nego su vaše vlade također u dosluhu s mnogima od njih! Stupanj lošeg globalnog upravljanja i pohlepe je, dakle, cijelo vrijeme visok. Ti ko-konspiratori mračnih osjećaju na neki način da u svojim posljednjim danima moraju probiti rekorde krajnje arogancije i nevjerojatnih shema kako bi ostali na vlasti. Stupanj globalne kriminalne aktivnosti zaista je dostigao svoj vrhunac. To je razlog zašto smo rekli našim zemaljskim saveznicima da je došao trenutak za akciju. Svi vi nepotrebno patite. Neprekidne svakodnevne patnje i muke koje trpite zahtijevaju neposredan prestanak. Velika intervencija u vaše ime je potrebna. Mi stoga nastavljamo pozivati na to. To je spremno da se dogodi, a mi namjeravamo prisiliti vaše dečke da to učine što je moguće brže!

Stupanj priprema koji zahtijeva da se zamijene sadašnje vlade i pokrene novi globalni financijski sustav je dug i zahtjevan rad. Mračna kabala se bori s nama otkad smo počeli spajati dijelove koji će postati novi financijski sustav. Naši zemaljski saveznici su pomogli u postizanju potrebnih pravnih uspjeha. Mi smo pomogli da se osiguraju skrivene zlatne rezerve koje su trenutno okosnica novog monetarnog sustava. Trenutno završavamo s procedurama koje su potrebne za brzu i glatku smjenu vlasti. Ukratko, mračna kabala je savladana. Ono što želimo je da se za sav taj marljivi i obilan rad očituje početak vaše nove stvarnosti. Tijekom 13 tisućljeća, vi ste gledali iz generacije u generaciju neuspjehe u oslobađanju od jarma ugnjetavanja i potčinjenosti koji su provodili mračni. Ovo ugnjetavanje sada mora biti pretvoreno u vašu slobodu, blagostanje i osobnu suverenost. Te stvari su naš najviši cilj za vas!

Puna svijest i razotkrivanje trebaju se dogoditi. Vi ste u vremenskoj točki gdje ćete rasti u svijesti i prihvatiti novu svjetlom ispunjenu stvarnost. Još od sredine listopada se odvijaju događaji koji trebaju olakšati postizanje ovih uzvišenih ciljeva. Mi vršimo pritisak kako bi se omogućilo da se ove stavke u posjedu naših zemaljskih saveznika očituju. Kako smo ranije naveli, vi ste bili prisiljeni prihvatiti sva neprestana zlostavljanja i laži koje su mračna kabala i njihove korporacije bacale na vaš put. To više nije prihvatljivo. U stvari, postoji snažan ilegalni revolucionarni pokret koji raste, koji mračni se nadaju kooptirati tako da se mogu zadržati na vlasti. Stoga, još je mnogo bitnije da se od svjetla sponzorirane nenasilne promjene manifestiraju. Mi smo se infiltrirali u taj nasilni pokret, kao što ga imaju mračni. Želimo izbjeći takvu nasilnu revoluciju. Došlo je vrijeme da se nova stvarnost očituje!

Blagoslov! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo s nekim informacijama koje se odnose na trenutno stanje ovog svijeta. Upravo sada, razni pripadnici naših svetih tajnih društava su u završnim fazama događaja koji će dovesti do proglašenja novih vlada i vašeg blagostanja. U međuvremenu, posebna komisija donijela je programe koji se provode kako bi se zaustavila globalna korupcija i omogućilo opće blagostanje ovom izmučenom svijetu. Mi smo obećali da ćemo otkriti brojna božanska učenja koja će ispraviti razne laži, dezinformacije i manipulacije istinom koje obilježavaju temeljna djela ove velike svejtske filozofije. Ove lekcije će jednostavno dokazati veliko jedinstvo misli koje postoje u srži mnogih filozofija. Naš sveti rad će pripremiti put za vaš povratak u punu svijest i za vaše susrete s vašim duhovnim i svemirskim obiteljima.

Mi smo doista blagoslovljeni od Neba. Velike uprave koje nas nadgledaju, odobrile su niz božanskih uredbi, dopuštajući nam da potvrdimo brojne istine koje su vam bile osporavane prvo od Anunakija, a onda od mračne kabale. Velika zavjera vas je spriječila od razumijevanja prirode o tome tko ste vi i kolektivne moći koju imate da promijenite samu prirodu ove stvarnosti. Mi, zajedno s nacijom kitova, upravljamo ovim svijetom i činimo sve što možemo kako bismo upravljali brojnim ekosustavima koji se ovdje nalaze. Ovaj zadatak je postao teži zbog stalnih povreda od strane mračne kabale. Stoga, došlo je vrijeme da se to promijeni i dopusti načinima Neba da postanu naši vlastiti. Novi niz ekosustava će izroniti na ovu površinu nakon što pomak u svijesti bude završen.

Ovaj veliki pomak u svijesti biti će prvi blagoslovljeni korak koji će preurediti Gaju. Na taj način, to će dovesti do lančane reakcije koja će dramatično promijeniti cijeli ovaj Sunčev sustav. Mi imamo sveti zadatak da budemo blagoslovljeni čuvari ovog novog područja, i da koristimo naše ponovno vraćene veze s božanskim, kako bi proveli odvijanje božanskog plana u ovom fizičkom sektoru. Naš božanski zadatak ostaje da nadgledamo ove veličanstvene aktivnosti i ponovno uspostavimo vaše izravne veze s vladajućim upravama Neba. U ovom velikom svjetlu, mi ćemo raditi i širiti ovo božansko svjetlo uzduž i poprijeko ove galaksije Mliječni put. To znači, da po uredbama Neba i Galaktičke Federacije, mi ćemo podučavati i pomagati svima da ostvare punu svijest. Također ćemo održavati brojne sastanke kako bi pomogli fizikalnosti.

Danas, u našoj kratkoj poruci, istražili smo što se događa u ovom svijetu. Mi dobivamo izvješća od predstavnika tima prvog kontakta i Uzašlih Majstora. Mi to činimo kako bi vam dali bolji osjećaj koliko ste blizu događajima koji će promijeniti ovu sadašnju stvarnost. Znajte, najdraži, da neizmjerno i beskrajno blagostanje neba je doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite Jedan! Budite u radosti!)

Izvor: www.paoweb.com
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge