Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 12. srpnja 2016


Sheldan Nidle - 12. srpnja 2016

12 Caban, 11 Kumku, 12 Manik

Dratzo! Neugodno raspoloženje sada postoji između starog poretka mračnih podanika i onih koji su stvorili novi poredak stvarnosti za ovo područje. Ova pat situacija blizu je rješenja i stoga, nakratko ćemo pristati na takvo stanje stvari. Svjesni smo da postoji veliki broj stavki koje bi mogle prekinuti taj zastoj i brzo ga preokrenuti u našu korist. Do tada, privremeno ćemo poštivati trenutno stanje. Brojni naredni događaji su vjesnici da će se sadašnja stvarnost promijeniti u stvarnost koja obećava da će se dobiti puno pozitivniji ishod. Ovih prvih nekoliko financijskih sredstava postavit će presedan koji će omogućiti niz drugih sličnih događaja da se konačno vidi kako se to može postići. Nakon što se to postigne, možemo koristiti naše nove pravne događaje da nametnemo niz ključnih stavki mračnima i njihovim brojnim saveznicima.

Dobivanjem odobrenja za ove početne stavke znači da smo stvorili važnu pravnu poziciju za mnoge naše preostale strategije. Morali smo se kretati puževim korakom kako bi uspostavili neku vrstu protoka novca. Čak i sada, ova operacija nam pokazuje elastičnost uglavnom poraženog starog poretka. Ovi jednoumni aristokrati koristili su svoju gnusnu prevaru kako bi održali neke vitalne dijelove starog financijskog sustava u funkciji. Srećom, ovi zaostaci su reformirani i mračni su prisiljeni da prihvate naše zahtjeve. Po nama, ovaj proces je još uvijek prespor. Međutim, naši zemaljski saveznici vide ove polu-pobjede kao znak boljih vremena za sve. Mi stoga zajedno idemo dalje s ovom zamornom procedurom. U međuvremenu, naši posrednici grade niz ključnih scenarija koji napokon mogu razbiti te mrtve točke. Brojna dodatna sredstva spremna su da se upotrijebe za postizanje rezultata naših suradnika. Razni naši međusobno povezani zastupnici sasvim su blizu prebacivanja mnogo većih paketa sredstava po cijelom svijetu.

Među onim stvarima u kojima pomažemo je konačni poraz i totalni kolaps America.Inc. Ona je bila uspostavljena u početku kao pokriće za reorganizaciju potpuno skrhane gradske uprave (Washington,DC), ali je postala primarni instrument za stvaranje sadašnje de facto državne uprave. Trenutno, taj grozni režim je u završnoj fazi vrlo dobrodošlog kolapsa. U stvari, postoji nada da je propast ove nelegalne vlasti neizbježan. Trenutno se vrše pregovori da se zamijeni ova zadužena vlast s novom, obnovljenom republikom, kao i povratak na fer propozicije običajnog prava. Ovo je samo još jedan od načina na koji se NESARA konačno može staviti u punu funkciju. Zajedno s pojavom NESARA biti će američka valuta sa zlatnom podlogom, tiskana i izdana od strane nove američke riznice. Nedavno određeni budući predsjednik će uhititi i izolirati sve one koji nezakonito provode politiku suprotno namjerama američkog naroda. To će biti doba svjetskog mira i globalne harmonije.

Vrijeme čuda, kada vladaju istinska pravila božanske milosti, sada se oblikuje. Mi se radujemo tim događajima jer oni su prethodnica globalnog događaja razotkrivanja. Tada mi možemo istupiti i početi raditi s ovim novim vladama da se objavi čitava serija tehnologija koje je stari, mračni režim, skrivao od vas desetljećima. Dio ove misije je da se podijele brojni uređaji tako da možete očistiti zagađene površine ovog planeta i okončati vašu ovisnost o mnogim Gajinim mineralnim i biljnim resursima. Te tehnologije mogu odvratiti vaša društva od zlouporabe resursa ovog svijeta do istinskog skrbništva. To je jedna od stvari koje ćete postići kad se premještate iz ograničenja do postanka potpuno svjesnog bića. Ovo je jedna od točaka rasta koje namjeravamo postići s vama neposredno prije i poslije slijetanja. Još jedna točka je, naravno, lekcije majstora i dolazak Agarčana. Ti događaji će biti posljednja faza marša do pune svijesti (galaktičkog humanoida)!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo na današnji dan s velikim novostima. Proces za kanaliziranje prvih kapljica vaših sredstava je započeo. Ova operacija je blizu završetka. Naši suradnici, zajedno s ovim napretkom, u završnoj su fazi raskida s kabalom i njezinim skrivenim suradnicima. Dugo je trebalo da ova sredstva dostignu ovu fazu. Dakle, oni koji su se posvetili tome da vide kraj toga koriste druge projekte da konačno okončaju tisućljeća dugu dominaciju mračnih u ovom području. Vrlo smo zahvalni Nebu i našim svemirskim obiteljima koji su prisilili mračne da otpuste svoj stisak na ovu stvarnost. Ovi vrlo zahtjevni postupci konačno su omogućili promjene u kojima ćemo svi uživati. Izuzetno smo zahvalni da se svi ti čudesni događaji sada manifestiraju u cijelom svijetu. Vrijeme koje je Nebo odavno prorokovalo sada je milostivo nad nama! Hosana! Hosana! Hosana!

Dok se ovi čudesni događaji počinju događati, koristite te trenutke da poboljšate sebe i pomognete onima koji su manje sretni od vas. Moramo njegovati strpljenje i vjeru jednih u druge. Održavajte svoju pozitivnu viziju i održite ta uvjerenja kao što naši suradnici rade u ime Stvoritelja da vam donesu početke prosperiteta. Dok se ovo širi po cijelom ovom svijetu, znajte, draga srca, da je vaša milostiva podrška bila ključni element u onome što se događa. Zahvaljujemo se svima na ovoj podršci i za milost i milosrđe koje vas ispunjava. Na taj način smanjujete veliki teret onima koji su tako neumorno radili u naše ime. Ovim humanitarnim projektima duboko je bila potrebna vaša podrška. Dakle, svi mi imamo koristi od ove najmilostivije marljivosti. Bog vas blagoslovio, i neka ove prve kapi budu samo početak nečega doista većeg po opsegu!

Kako se ove prekrasne stvari počinju događati, budite zahvalni! Vaše vrijeme dolazi! Razmislite duboko u svom srcu koliko dugo ste tako ljubazno čekali ovo! Budite ispunjeni radošću i iščekivanjem. Svjesni smo koliko su vaše moćne vizije sve ovo omogućile. Pred nama je vrijeme da koristite ova sredstva za ostvarenje vaših snova, da iscjeljujete i stvarate velike stvari. Dodatni događaji su planirani kako bi omogućili nove vlade i stvarnost ispunjenu radošću i svjetlom! Mi Majstori smo presretni zbog onoga što se sada događa! Snovi čovječanstva postaju stvarni. Sva tisućljeća ispunjena glađu i općom oskudicom bliže se kraju! Mračni su poraženi i postupak izolacije je u tijeku. To je dobra vijest koju konačno možemo prenijeti. Beskrajno se zahvaljujemo Nebu! Jako se ponosimo čovječanstvom i onim što se konačno ostvaruje! Aleluja! Aleluja!

Hura! Stvari će se promijeniti i čudesni događaji će se manifestirati! Radujte se i shvatite da operacija kojoj su trebala desetljeća da bi se ostvarila događa se po cijeloj ovoj lijepoj plavo-zelenoj kugli! Koristite ova dolazeća vremena da pažljivo promatrate kako se davno obećana čuda ostvaruju. Znajte najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi Jedno! I Budi u Radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge