Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - March 19, 2013

Sheldan Nidle - 19. ožujka 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

11 Lamat, 16 Ceh, 9 Eb

Dratzo! Vratili smo se! Vaš svijet se nastavlja klackati na rubu novog područja. Podanici mračnih su vrlo svjesni koliko je vaša stvarnost blizu najznačajnije transformacije. Mi pratimo neka zbivanja koja su organizirali mračni kako bi na neki način promijenili svoju sudbinu koja je na pomolu. "Djeca" Anunakija upravljala su vašim životima neosporavano gotovo 13 tisućljeća, ali ta dugotrajna neugodnost sada se bliži kraju. Do sada su oni uvijek pronalazili način da izbjegnu prepreke i dalje u nadi da će naći sredstva za promjenu njihove trenutne situacije. Imamo vijest za vas arogantne mračne: "Ovaj put, ono što ste planirali neće vas spasiti. Pratimo vaše najnovije nespretne pokušaje da postavite na pozornicu incidente osmišljene da stvorite iskru serije sukoba širokih razmjera. Ovaj put, mračni, neće vam biti dopušteno da uzdrmate svijet. Naši sveti saveznici sada zauzimaju pozicije s kojih mogu učinkovito ograničiti ono što planirate. Također smo stvorili mrežu koja može intervenirati protiv vas kad to bude potrebno. Vrijeme vašeg uklanjanja s vlasti doista se brzo približava!"

"Nebo je odredilo vašu budućnost i naš je zadatak da provedemo te svete odluke kada nam bude signalizirano od strane naših nebeskih savjetnika da to učinimo. Kad je Atlantida pala u svoj vatreni i vodeni grob, pojavili su se Anunaki i dobili su posebno dodijeljeni zadatak od Neba, i, kao što smo vas često podsjećali, taj dodijeljeni zadatak imao je unaprijed određeni vremenski rok. Taj milošću ispunjen trenutak vašeg odlaska je tu. Ubrzo, veličanstveni događaj će se dogoditi! To svjetlo će nam dopustiti da dođemo i osiguramo veliku pobjedu ne samo Svjetla, nego i za napaćene ljude koji žive na površinskom svijetu ovog svetog planeta. Vaša mračna i strašna tehnologija više ne može spriječiti neizbježno. Ovo područje života, a doista i cijeli ovaj sunčev sustav, imaju hitnu potrebu niza brišućih promjena koje će predstavljati najprikladniji uvod uzašašća u novu 5-D stvarnost. Naš poseban zadatak je da olakšamo te tranzicije i skinemo vas s vlasti. Mi to u potpunosti namjeravamo učiniti. Mi čekamo nositelje ove nove stvarnosti, a tada će biti napravljeno temeljito polaganje računa za odlazeću paradigmu i one koji su je provodili!"

"Ovo razdoblje čekanja brzo dolazi kraju. Vi to znate, a i dalje nastavljate zujati uokolo kao bumbari i tjerate svoje obmanute saveze da pružaju otpor neizbježnom. Vrijeme za uklanjanje vašeg osoblja se približava. Naši saveznici su zauzeti dodavanjem imena na već dugu listu pritvorenika. Posebni sudovi, sazvani da provode vaša suđenja, na svojim su mjestima i njihovi popisi čekaju objavljivanje. Sveti događaji o kojima je govorilo Nebo se događaju i rastu do najnevjerojatnijeg krešenda! Kraj vaše luđačke vladavine je blizu dok ovaj sveti "sat" otkucava neizbježno prema promjeni. Nad vama, mračni, stoji velika flota koja jamči vaš prorokovani kraj, tako da ne pomislite ni na trenutak da ono malo aktivnosti ostavljene vašem zapovjedništvu može na bilo koji način spriječiti ovaj božanski preokret događaja! U međuvremenu, vi ste napali atmosferu i drastično promijenili samu prirodu Gajinih ekosustava. Te akcije dodatno potvrđuju potrebu da odete i to da odete sada."

Glavno vijeće Galaktičke Federacije pozvalo nas je pred više od dva desetljeća da provedemo ono što nam Nebo sada naređuje, naime, masovno slijetanje našeg osoblja na Gajine svete obale. Mračni gmižu iz puke pomisli na ove mogućnosti; ipak, ovaj trenutak je gotovo nad nama.
Nakon bezbrojnih vježbi i bezbroj usklađivanja i prilagodbi, potpuno smo spremni doći i posjetiti vas u masama. Ova misija je pretrpjela mnogo inkarnacija, i mi smo spremni donijeti našoj voljenoj braći i sestrama ovog svijeta veliki dar: završnu dionicu sada potpuno otvorene autoceste do pune svijesti za one koji žive na Gajinom površinskom području. Svakom od vas je suđeno da doživi još jednom radosti pune svijesti. Čak i najkonzervativniji podanici mračnih će se na kraju eventualno priključiti ovom najveličanstvenijem stanju postojanja! Ovo je doista sveopći planetarni pomak! Vaš sunčev sustav i svi vi ćete postati članovi ove nove zvjezdane nacije. Tada se možete priključiti vašoj Agarčanskoj obitelji i vratiti ovaj prekrasni zavičaj ujedinjen u Svjetlo!"

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo s radošću u našim srcima i najsjajnijom svjetlošću da nas vodi! Naši najveći administratori na nebu javljaju nam da je najpovoljnije vrijeme nadohvat ruke! Nebesa se počinju kretati na način da odražavaju svete nakane Vrhovnog stvoritelja. To znači da je ovo vrijeme na pragu promjena. Ako konzultirate svoje srce znat ćete da ćete osjetiti da se događa nešto doista ogromno po opsegu. Nebesa su veliko interdimenzionalno područje. U nižim vibracijskim područjima, Nebo počinje formirati fizički aspekt koji, dok se spušta, postaje fizikalnost. Mi sada pokrećemo jedan aspekt razvoja fizikalnosti, i u retrospektivi ponovno oblikujemo kako će se fizikalnost razvijati.
Kako se ova operacija odvija, mi smo u mogućnosti da potvrdimo našu blagoslovljenu milost i tako djelujemo kao božanski zastupnici ko-kreatori za fizikalnost u cjelini. Ovo sada spominjemo za svrhu:
trebate vidjeti da ono što se ovdje događa nije samo neki "bljesak u noći". Zbivanja ovdje imaju visoku duhovnu i fizičku svrhu. Vi se vraćate u vaše prirodno stanje pune svijesti tako da nam možete pomoći u vrlo posebnoj i svetoj službi. Ovo je vrijeme kad se vaša teško stečena mudrost može korisno upotrijebiti u preoblikovanju fizikalnosti i pomaganju u njenom razvoju. Ova buduća misija je bila odavno predviđena od Neba kad je dopustilo mračnima da izvedu niz drastičnih sazrijevanja vaše svijesti. To objašnjava zašto su ta vremena toliko značajna. To je onda kada ne samo da ćete povratiti vaše originalne sposobnosti, već ih uvelike poboljšati kao rezultat mudrosti stečene tijekom ovog dugog putovanja kroz zasjenjena područja tame. Ova teška tako hrabro podnesena ograničenja sada će osigurati velike dividende u tome kako će se fizikalnost transformirati u budućem vremenu.

Ovaj proces unutrašnjih i vanjskih promjena je razlog zašto je ova velika grupa duša dobila ovaj poseban podaren im oprost. Vi ste najobećavajuća šarolika skupina duhovne energije. Vi ste u stvari krema žetve čovječanstva! Vrijeme provedeno na Gaji bilo je da se pripremite, prvo, da se brinete za jedno od najsvetijih Bića u fizikalnosti. Izvan ove skupine dolazimo mi, vaši Uzašli Majstori, i za nedugo, i svaki od vas. Osim toga, tu je područje svetišta Agarte.
Jednom kad se svi ujedinimo, mi, s milošću naših svetih nebeskih administratora, provest ćemo čudesan zadatak za sve fizikalno. To vas tjera da mislite na veliko, i izvlači vaše božanske kvalitete strpljenja i hrabrosti. Budite smireni, percipirajte ono što već nastaje oko vas, i pomognite u stvaranju ovog izuzetnog dara
stvoritelja: punu svijest. Mi ćemo biti tu da vas vodimo do vaše sudbine. Haleluja! Haleluja!

Danas smo razgovarali o tome kako će se vaše područje transformirati.
Mnogo toga se događa što će uskoro promijeniti vaš svijet kakav poznate. Vrijeme prevlasti mračnih je gotovo završeno i vrijeme Svjetla sada će se očitovati oko vas! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti!
Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge