Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - March 26, 2013

Sheldan Nidle - 26. ožujka 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

5 Men, 3 Mac, 9 Eb

Dratzo! Vratili smo se! Došli smo da objasnimo što se trenutno radi i zašto se to još nije očitovalo. Kao što jasno možete vidjeti oko sebe, podanici mračnih još su na vlasti u cijelom svijetu. Mi smo naporno radili da stvorimo radni savez između naših svetih tajnih saveznika i nas samih, i taj savez je stvorio novi monetarni sustav i osigurao velike neizmjerne količine zlata i srebra za potporu novog financijskog sustava. Osim toga, postavili smo temelje novog bankarskog sustava i postavili nove pravne instrumente koji prekidaju tiraniju velikih privatnih banaka, jer je bitno da ova globalna institucija slična hobotnici ne bude u mogućnosti da isisava život vaših svjetskih gospodarstava. Nadalje, novi međunarodni sustav upravljanja ubrzo će biti na snazi. Konačni arbitar za sve stvari povezane s ovim scenarijem je Nebo. Sporazum između Svjetla i tame koji je stavljen na snagu prije nekih 13 tisućljeća se odvija, i serija nebeskih događaja će raskinuti taj ugovor, zajedno s uvjetima koji vas drže u ropstvu ograničene svijesti. Ovaj slijed događaja je u tijeku i uskoro će omogućiti novoj eri na vašem svijetu da počne.

Mi ne govorimo blagim riječima mračnima kada navodimo da vrijeme ostanka na vlasti sada završava. Naše pojavljivanje diljem planeta u sve većem broju najavljuje da je vrijeme u božanskom planu kad će se naše osoblje ujediniti s našim svetim saveznicima i osigurati pritvaranje onih koji su zadržali brutalnu vladavinu mračnih na vlasti tisućljećima. Oni koji su vas gazili pod nogama na toliko mnogo načina konačno će se smatrati odgovornima. Mi ih svakodnevno obavještavamo da je njihov popis sastavljen i predan našim saveznicima jer želimo da budu u potpunosti svjesni svih aspekata koji utječu na njihovu neposrednu budućnost. Iznad svega im ističemo da će završno odbrojavanje Nebeskog sata ubrzo početi i da globalni požar koji oni tako odlučno traže neće biti dopušten. A još uvijek ti muškarci i žene ustrajavaju u svojim taktiziranjima da izazovu baš takav jedan scenarij. Oni su još uvijek toliko odlučni kao i uvijek da koriste sva raspoloživa sredstva za postizanje njihovih ciljeva. Zbog ove krajnje neposlušnosti oni ostavljaju Nebo bez drugog izbora osim da ih ukloni iz daljnje uključenosti u zemaljskim poslovima. To će omogućiti da sve ono što je bilo pripremano konačno vidi svjetlo dana!

Ni Nebo ni mi nismo najavili taj trenutak razotkrivanja i promjena, ali taj božanski događaj ne treba biti poznat da bi se dogodio. Doista, ova serija nebeskih nagovještaja dogodit će se iznenada i ostat će nenajavljena od velikih Nebeskih šampiona. Davno, mračni su vas bacili, biološki gledano, u lance i uvjerili vas da je njihova vlast nad vama trajna. No, to nije tako! Sveta svrha tog iskustva za vas je bila kako bi stekli izvrsna sjećanja o prirodi mračnih. Ovo znanje će vam vrlo dobro doći kad se budete stopili s vašim skorašnjim ponovno stečenim urođenim sposobnostima za transformaciju raznih članica mračnog Anchara saveza u Svjetlost. Vaš je specijalitet taj koji čini te nekad mračne zvjezdane nacije zabrinutim da krenete s ovim iznimnim i svetim zadatkom, koji će donijeti pravi trajni mir u galaksiji Mliječni put. Veliko mnoštvo brodova Saveza stoji tik do vanjskih granica vašeg sunčevog sustava čekajući vaš povratak u punu svijest, tako budite spremni i znajte da veliki pomak u vašoj stvarnosti je na pomolu!

Toliko toga je pred vama da će vam se zavrtjeti u glavi i želimo vas pripremiti što je bolje moguće u ovom trenutku. Pratimo mračne vlade i gledamo načine na koje oni koriste svoje trikove da vas manipuliraju. Njihova majstorija je postala mnogo profinjenija tijekom milenija: njihovi mediji proglašavaju gospodarski oporavak dok njihovi suradnici organiziraju gospodarski slom s namjerom da vas gurnu u rat, diktaturu, i druge vrste bijede. Svaki od njihovih političko-ekonomskih instrumenata je alat za navlačenje vune preko vaših očiju, a zajednički efekt je kao igra sjena gdje su sve akcije orkestrirane i dirigentska palica za unaprijed određeni scenarij. Vi vjerujete da će predstava biti stvarna, koja vas uključuje u uvjerenja koja najviše koriste mračnima i njihovim podanicima. Zbog tih uvjerenja, mnogi od vas bi mogli biti šokirani kad nova vlast završi to neprirodno ekonomsko ugnjetavanje. Štoviše, trebat ćete biti otvoreni za ono što vam naši sveti saveznici imaju za reći, jer to će dovesti do oslobođenja i novog stanja trajnog blagostanja!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas smo došli s nekim čudesnim vijestima od naših nebeskih redatelja. Počinju događanja koja će uskoro dovesti do novog doba Ljubavi i Svjetlosti za ovaj svijet. Mračni su vas uvukli u njihovo područje prije oko 13 tisućljeća, donoseći vam bijedu, ropstvo i sve veće očajanje. Sada su ta vremena na izmaku! Novo razdoblje će donijeti vaše oslobođenje iz mračnih područja i vašu transformaciju u potpuno svjesna Bića svjetlosti. Ova transformacija će formalno početi uvođenjem novih, dobronamjernih vlada u vašem svijetu. Nebo nam je naložilo da pogledamo na odabrane dane pred nama i pripremimo poruku koja će biti predana našim svetim suradnicima. Ona se sada priprema i bit će uskoro objavljena. Kao i uvijek, ne možemo dati točan datum, ali svakako vam to namjeravamo objaviti na datum koji smo odabrali. Do tada ćemo razdragano gledati u nebo znajući da vaše vrijeme slobode postaje bliže svakog dana.

Kao što smo vam prije rekli, naši suradnici će emitirati seriju posebnih poruka koje će postaviti pozornicu za naše pojavljivanje pred vama. Mi ćemo se pojaviti diljem planeta i početi niz općih podučavanja koja će razotkriti ogromne laži i iskrivljavanja koja su namjerno stvorila dogmu korištenu od mračnih kako bi vas spriječili da saznate mnoge svete istine. Te istine, koje ćemo rasvijetliti, bit će velikog opsega, počevši s prirodom duha i Ljubavi, a u nastavku ćemo predstaviti znanje koje će vas pripremiti za čuda stanja pune svijesti. U osnovi, mi smo predvodnici čovječanstva, a naše poruke su ključevi božanske sudbine koju svatko od vas posjeduje. U točno određeno vrijeme, Gaja namjerava da vam se pridruži u trenutku vaše transformacije i sama se integrira u jedinstveno, veličanstveno carstvo Svjetlosti!

To je sjajno, jedinstveno područje svjetlosti u kom ćete se probuditi u vašem potpuno svjesnom stanju. U toj točki naša sveta uloga se mijenja i mi ćemo postati, u početku, vaši nebeski nadzornici. Mi ćemo vas voditi s ljubavlju kroz prve dane kao sveta Bića svjetlosti. U to vrijeme mi ćemo vam odati ogromna područja koja se nalaze u najvišim područjima fizikalnosti. Vi ćete ponovno steći mudrost tih područja koja će vas pripremiti za vaš zadatak božanskog služenja Svjetlosti. Vašoj galaksiji trebaju posebne izvedbe i čuda koja će je promijeniti zauvijek. Galaksija za galaksijom čekaju vaše ogromne talente i sposobnosti! Vi ćete ko-kreirati instrumente koji će pomoći Nebu u odvijanju plana Vrhovnog stvoritelja za ovu kreaciju. Ono što opisujemo je samo puki početak čudesa koja vas očekuju!

Danas smo govorili o tome što će se uskoro dogoditi. Vi ste veliki kolektiv koji je bio ohrabren lukavstvom mračnih da privremeno izgubi svoj put. Sada će vam biti dane istine koje će vas vratiti na svete staze. Zajedno ćemo obnoviti ovu stvarnost i skovati pravo područje u svim aspektima posvećeno Ljubavi i Svjetlu. Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge