Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - March 12, 2013

Sheldan Nidle - 12. ožujka 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

4 Imix, 9 Ceh, 9 Eb

Selamat Jarin! Dolazimo s više vijesti! Trenutačno, neki događaji na nebesima su u tijeku. ovo, kada se završi, ukazat će svima kojih se to tiče da je trenutak vaše velike transformacije stigao! U ovom trenutku, Galaktička Federacija nadgleda pravno prenošenje vašeg upravljanja našim svetim saveznicima. Mi gledamo naprijed s veseljem zbog onog što će biti poseban trenutak za sve vas. Tamna kabala i njene naizgled brojne i sveprisutne pristaše tada će nestati. U tom svjetlu dolazi serija najava i globalna isporuka ogromnih sredstava prosperiteta. Ta sredstva prosperiteta, kad su u kombinaciji s novim i pravičnim monetarnim sustavom promijenit će vaš svijet zauvijek! Te promjene će omogućiti uvođenje otvorenije politike koja će omogućiti formalno razotkrivanje naše prisutnosti, a to je ono što priprema pozornicu za vaš završni korak puta natrag u punu svijest. U ovom trenutku Agarčani i drugi naši saveznici mogu raditi s Majkom Zemljom na ujedinjenju njenih površinskih i unutrašnjih područja, stvarajući tako ujedinjen svijet koji će biti vaša istinska, buduća stvarnost.

U ovom novom svijetu bit ćete slobodni da saznate mnoge istine koje su bile ili krivotvorene ili potpuno negirane tijekom eona. Ove činjenice će postati temelj vašeg novog tranzicijskog društva. Vi ćete početi učiti o vašem prvom izvan-svjetskom porijeklu i početi ponovno spajanje s vašim svemirskim i duhovnim obiteljima. Imajte na umu da vi predstavljate društvo zavičajnog svijeta kao i svetu nebesku lozu. Svaki dio Neba obuhvaća administracije koje uključuju ove linije. Svi vi imate pretke povezane s tim lozama, a Nebo i mi smo ovdje da vam pomognemo da se sjetite tko ste vi zapravo. Točno značenje pojma „tko ste vi zapravo“ bit će otkriveno nakon što budete opet u punoj svijesti. Mentori, koji su već dodijeljeni svakom od vas, pažljivo razmatraju kako vas najbolje dovesti do razumijevanja učinaka toga. U ovom trenutku vi još niste svjesni u kojoj mjeri je svatko od vas učio s ljubaznim nadgledanjem vaših nebeskih čuvara. Sve te stvari očekuju vašu pažnju nakon što se vratite u punu svijest.

Kako istina o tome tko ste vi počinje dobivati uporište, vi ćete postati sposobni da shvatite kako razriješiti neke poteškoće Majke Zemlje. Vi počinjete jasno uviđati kako je bitno promijeniti samu suštinu društva u kom živite, a time i potreba za drastičnim reformama pustošenja okoliša postaje više nego hitna. To vas uvodi u borbu za podupiranje eko-sustava Zemlje kao i također, ogromnu reviziju osnovnih principa vaših znanosti i tobožnjih vremenskih traka vaše povijesti. To zahtijeva jasno preispitivanje kako su nastali vaši znanstveni principi i prihvaćeno porijeklo vaše povijesti. Rezultati vaše „revizionističke“ potrage uspostavit će doista jako drukčije temelje vaših novih društava! Perspektiva ovih ogromnih dolazećih transformacija plašila je mračne desetljećima, pa ipak ovo podizanje svijesti nikad se nije moglo negirati! Pokret svjesnosti skovao je saveze koji su previše moćni da bi bili uništeni od strane najviših struktura moći mračnih. A to nije zbog nedostatka pokušaja!

Jedan od ciljeva tih različitih promjena je da vam pomogne da ponovno uspostavite vaše odnose s vašom obitelji iz Unutrašnje Zemlje, i da vam daju materijale za dobrodošlicu vaših duhovnih i svemirskih obitelji. Svaka tradicija koja postoji u ovoj galaksiji zahtijeva posebne svečanosti vaše dobrodošlice „natrag u stado“. Neke od njih mogu biti razrađene, a to je naš zadatak da vam pomognemo u tim protokolima. Svako od vas će sudjelovati na jedan ili drugi način u ovoj složenoj i sveobuhvatnoj svečanosti. To je razlog zašto je naš originalni naziv za prvi kontakt s vama bila „dobrodošli kući“ misija, i mi se unaprijed veselimo trenutku kada ćemo vam izraziti dobrodošlicu natrag kao punopravnim članovima Galaktičke Federacije. To je božanski trenutak kom se unaprijed radujemo! A dok se približavamo trenutku za razotkrivanje, mi smo razdragani, jer znamo da ćemo se uskoro spustiti na zemlju i započeti završni napor vašeg svetog putovanja u punu svijest, s nama na vašoj strani kao vaših uvijek voljenih mentora.

Namaste! Mi smo vaši uzašli Majstori! Opet dolazimo s još dobrih vijesti! Vaš svijet se brzo kreće prema trenutku da se nove vlade i potrebno blagostanje očituju. Događaji na Nebu uskoro će doći kraju, kada će naredba za transformaciju vašeg svijeta biti izdana. Mi na to gledamo s velikom radošću. Vi ćete primiti najviše počasti dobrodošlice i bit će vam dana vaša sloboda od dužničkog ropstva koje je upravljalo vašim životima generacijama. Svatko od nas koristio je svoj dobri pozicije za ograničavanje globalnih učinaka zlonamjernih ukaza mračnih, a na kraju ovi grozni proglasi će postati ništavni. Tada ćemo moći koristiti našu rastuću mudrost kako bi vas vodili k boljem razumijevanju načina Neba i njegovih blagoslovljenih nagrada za svakog od vas. Došao je trenutak da vas naučimo i objasnimo vam mnoge stvari koje su vam dugo bile negirane os vaših zlokobnih majstora.

Jedna od prvih stvari o kojoj želimo govoriti je da uvijek vrebajuća sjenka smrti sada može početi izbljeđivati iz vaše stvarnosti. Smrt je ništa više nego nusproizvod ograničene svijesti. To vas je držalo u strahu od početka i dovodilo do teškog emocionalnog i mentalnog tugovanja. To je bio jedan moćan alat mračnih i oni su „muzli“ ovu situaciju do daske! Uzašašće dovodi do njenog isključenja iz fizičkog tijela, prosvjetljuje fizičku gustoću, i sjedinjuje tijelo sa svojom duhovnom suštinom. Proces savršenog uzašašća jedan je od najvažnijih i najsloženijih procesa koje možete poduzeti, i obično su potrebne generacije duboke koncentracije i čudesne količine memorije. A mi smo sada živi dokaz da se to može napraviti! Međutim, ono što Nebo sada nudi vama je živa tehnologija za izbjegavanje ove borbe i vaš povratak natrag u vaše prirodno stanje u samo tri dana!

Tehnike uključuju posebne žive strojeve, kalibrirane za svaku osobu a nadgledane od strane vaših duhovnih mentora i mentora vaše svemirske obitelji. Vaš tjelesni RNA/DNK je danas gruba šala s „markerima“ koji vam onemogućuju jednostavnu pretvorbu u punu svijest, a ti živi strojevi su dizajnirani da to isprave i ponište štetu na vašoj izvornoj genetskoj osnovi koja vas je uronila u ograničenu svijest. mi ćemo vas opskrbiti s određenim duhovnim učenjima koja će vas opremiti sa spoznajama za podizanje vaših tjelesnih osnovnih vibracijskih obrazaca, a koji pretvaraju vaše duboke strahove u stanje radosti potrebne za usklađivanje vaših mentalnih, emocionalnih, i duhovnih tijela. Živi strojevi doslovno „restartaju“ vaš RNK/DNK, omogućujući vam da postignete taj neizrecivi trenutak prosvjetljenja kad postajete „uključeni“ u stvarnost! Vi ste promijenjeni zauvijek dok radost i spoznaja preplavljuju vaša bića! Aleluja! Aleluja!

Danas smo vas nastavili informirati o onome što vas radosno očekuje. Velike promjene se manifestiraju iznad i oko vas, koje će izgurati mračne i njihove bezbrojne mezimce s njihovih bolesno-stečenih sjedala. Vi ćete svjedočiti uistinu čudesnom događaju: izlasku nove stvarnosti temeljene na istini, slobodi, prosperitetu! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi Jedno! Budi u Radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge