Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - June 18, 2013

Sheldan Nidle - 18. lipnja 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

7 Kayab, 11 Cauac, 9 Eb

Selamat Jarin! Vratili smo se da razgovaramo o puno toga. Kao što možete vidjeti, vaš svijet je još uvijek predmet posljednjih blijedećih lakrdija stare stvarnosti. Svaki trenutak dovodi mračnu kabalu do njene neizbježne smrti. Gledamo sa samilošću jer ona prepoznaje i hvata se u koštac sa svojim ishodom izbora: totalnim kolapsom svega poznatog. Oni naši suradnici koji su obuhvaćeni ovim aspektom završavaju operaciju koja će učiniti te mračne nemoćne i samo kao ljusku onoga što su nekad bili. Nova vlast koja će nasljediti stari poredak objasnit će master plan za promjene i približan raspored, a dio toga će zaprepastiti čak i one od vas koji ste najupućeniji. Ova emitiranja će dovesti do punog razotkrivanja našeg dobronamjernog postojanja i naših razloga zašto smo ovdje. Nakon toga, možemo početi raditi s Uzašlim Majstorima i predstaviti vam kronološki pregled vašeg porijekla i povijesti, i uvod u čuda pune svijesti. Naš primarni cilj je da vas se vrati u stanje jedinstva s vašim Ja, a to će biti završeno nakon što sletimo i budete upoznati si vašom obitelji iz Unutrašnje Zemlje.

Važno je da shvatite što je uključeno u vašu transformaciju u potpuno svjesno biće; to je, zapravo, vrlo složen i osjetljiv postupak. Vi imate nekoliko milijardi kompleta RNA/DNK vlakana koja moraju biti preokrenuta. Vi također imate oko milijun i pol jedinstvenih fizičkih struktura koje zahtijevaju posebne promjene. Sve će se to postići sredstvima koja je Nebo osmislilo i koja će također biti pod kontrolom vaše božanske volje. To je cijeli proces koji će se provesti putem niza svetih formula, koje su nam dali naši medicinski timovi i naši nebeski savjetnici, a koristeći tehnike koje su dopuštene samo zbog posebnog mandata povezanim s vašom sudbinom: da postanete potpuno svjesna Bića svjetlosti. Nebo to vrlo temeljito promatra i uvjerava nas da ćete se pomaknuti prema božanskom planu koji prevodi u poseban vremenski okvir. Vi sada stojite na rubu tog vremena, jer vaš božanski trenutak je blizu. Dok gledate oko sebe, čini vam se da osjećate ogromno značenje ovog jedinstvenog i dragocjenog trenutka.

Svakodnevno smo u međusobnoj vezi s vašom mračnom kabalom i čudimo se njihovoj upornosti i naizgled nesvjesnom stavu na pomisao na bilo kakve promjene. Zapravo jednostavno rade ono što Božanstvo toliko želi. S jedne strane oni duboko vjeruju u sebe i u svoju nepobjedivost, a s druge strane, oni u panici gledaju kako su mnogi njihovi planovi osujećeni promjenjivim uvjetima nastalim kolizijom između njihovih želja i vaše nastupajuće božanske stvarnosti. Oni sada priznaju da je ta dihotomija neodrživa jer se vidi koliko je blizu kolaps njihovog svijeta, i osjećaj zle kobi je prevladao vodstvo skupina dok zure u lice nepoznatog. Oni počinju uviđati da su nepobjedivost i moć koje su uzeli zdravo za gotovo iluzija, a svi planovi koje su napravili su samo puka želja. Otuda nastaje njihovo rasulo, a njihova sposobnost da usmjeravaju svjetske poslove usporena je i slabi. Kako njihov stisak slabi, dolazeće svjetlo dovodi do zatišja, a sada veliki pomak svjetla je pred nama! Vaša stvarnost je stigla , kako se kaže, do "njene božanske točke pomaka".

Tijekom slijedeće faze operacija, nezapamćene najave će biti emitirane, popraćene velikom isplatom bogatstva, novom vlašću, i razotkrivanjem. Vaša nova vlast treba biti u potpunosti transparentna i pravo sredstvo Božanskog. Čudesa i čuda bit će na dnevnom redu! Na trenutak sagledajte duboki smisao onoga što se nalazi pred vama. Tako lako je podcijeniti utjecaj tih događaja na vaše emocije, vaše živote, vaše susjede, i čovječanstvo u cjelini. Naizgled nemoguće će se odigrati pred vama, izazivajući duboku zahvalnost i poniznost iz dubine vas. Ali osjetite također i slast pobjede, jer sve što ste tako strpljivo i dugo zamišljali napokon postaje istinito! Ovo nije vrijeme za haj-hoj način; to je ono na što su sav vaš rad i zalaganje bili usredotočeni. A sada je i dalje potrebna vaša snaga i suosjećanje, dok mračni prolaze kroz njihovu kušnju odgovornosti i zatim zauzmu svoje mjesto među vama. Kad se vratite u punu svijest, sva bol i ljutnja će nestati, kao i prošlost!

Hosana svjetlosti! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo u trenutku radosti i velikog pomaka u vašoj stvarnosti. Tisućljeća su vodila do ovog trenutka! Vi ste svjedoci nečega vrlo posebnog što su mnogi smatrali nemogućim: završetak ukorijenjene stvarnosti koja vas je prisiljavala da mislite, djelujete, i vjerujete stvarima koje su mračni smatrali praktično svojim ciljevima. Svaki dan ono što je sveto bilo je oskvrnjivano a dobru se davalo malo prostora. Ovo ugnjetavanje vašeg prirodnog stanja bivanja završava, a vi gledate padanje mračnih u nemilost posvuda oko vas. Isplata sredstava i promjena u vlasti su samo prvi znakovi onoga što dolazi! Vaš svijet se strmoglavljuje prema novim paradigmama a vaša rastuća svijest više ne može tolerirati nefunkcionalnu drskost mračne kabale.

Nebo je ovlašteno za promjene koje su dovele vaš svijet do ovog stanja tranzicije, a vi se kolektivno budite u globalnoj dilemi koju je izazvala pohlepa mračnih i potpuno nepoštivanje prirode. Također prepoznajete nepromjenjivosti preostalog ktatkog vremena u kojem treba odgovoriti na te goleme nepravilnosti. Za to vam je potrebna napredna tehnička pomoć i znanje kako, i tako smo obezbijedili posebno upravljanje koje omogućava vašoj svemirskoj obitelji da brzo ispravi ono s čim se hitno suočavate. Ova zajednička operacija će ojačati vašu volju da dobro i brzo obnovite Gajin površinski svijet. Ova aktivnost će vas također pripremiti za naša sveta učenja i omogućiti da svatko od vas dopre do Gaje, koja će vam pomoći da postanete usklađeni s njom i da poštujete i divite se njenom mnoštvu isprepletenih ekosustava.

Predlažemo da preostalo vrijeme iskorištite za razmišljanje: važno je vidjeti što se događa i pripremiti se za sveto putovanje Istine i Ljubavi. Vi ste u interakciji s onima kojima je, davno, bio dopušten samo indirektan pristup vama kada ste pali u ograničenu svijest. Tijekom slijedećih milenija tim članovima obitelji bilo je dopušteno samo malo interakcije s vama. To će se sada promijeniti, i vi ćete biti u mogućnosti da ih vidite preko medija, a povremeno i osobno. Naučit ćete o ljubavi, i da obilje u svim stvarima je priroda svemira. Naučit ćete kako da se razvijete u svijetu slobodnom od želja i razdora i oštrih jednostranih pravila. Vidjet ćete kako obnovljeno će vaše površinsko područje postati! Nakon toga, duboko u vašoj svetoj Majci, možete se vratiti u punu svijest i saznati o vašoj sudbini.

Danas smo nastavili s našim porukama. Radujemo se svemu što se događa. Ovaj lijepi, mijenjajući planet počinje da izražava bujnost i radost bića koja dovode njegov unutrašnji i površinski svijet do ponovnog ujedinjenja. Vi također ste spremni da primite prekrasan niz darova od Neba! Znajte, najdraži, da su neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedno! i Budite u radosti!

Kanal: Sheldan Nidle

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge