Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - June 25, 2013

Sheldan Nidle - 25. lipnja 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

5 Cimi, 14 Kayab, 9 Eb

Dratzo! Danas dolazimo razgovarati o vašem prosperitetu! U vašem su svijetu u tijeku prebacivanja (s jednog na drugo, op.p.). Eonima prije vaša stvarnost je bila uzurpirana od mračnih i oni su stvorili vladajuću kastu podanika koji su upravljali vašim planetom tisućama godina kako su htjeli. Mi smo sada došli da vam kažemo da ova neukrotiva slobodna ruka je gotova. Svjetlo je ne samo odlučilo, nego i potpuno objasnilo svima zainteresiranima da ovaj svijet na veliko radi veliki pomak u svjetlo i svaki od vas će biti transformiran u potpuno svjesno Biće svjetlosti. Tome će prethoditi serija posebnih emitiranja koja će najaviti našu dobronamjernu prisutnost i objasniti razloge širenja sveopćeg prosperiteta i slobode koje ste tako bogato zaslužili. Došli smo u ovom trenutku da vam to proglasimo i da budemo vijesnici novog područja utemeljenog na božanskim načinima Neba. Naši brodovi okružuju vaš svijet i stacionirani su oko svakog planeta u ovom sunčevom sustavu. Vaši mračni pokušali su nam otežati završetak ove svete misije, ali mnogi njihovi pokušaji su propali. Mračni moraju uskoro otići i odreći se svojih podanika zbog sudbine koju im je Nebo izabralo.

U novoj stvarnosti vi se vraćate kući svojoj obitelji i ostavljate za vama smrt i nered koji je mučio vaše živote još od pada Atlantide. Vaše posebne rezidencije u Agarti vas očekuju, a tu ćete naći čarobne uređaje koji će vas vratiti u stanje bivanja koje ste uživali kada je Lemurija prevladavala u cijelom svijetu. Ovdje, također, vi ćete otkriti svoje stvarne životne staze i postati cijenjeni članovi Galaktičke Federacije. Tijekom vaših putovanja kroz zemlje tame, vaša iskustva su vas obdarila s puno nove mudrosti, i Nebo želi da vi podijelite to znanje s bivšim članovima sada mrtvog Anchara Saveza, jer vaša misija je da učvrstite trajni mir među svim sektorima ove galaksije. Prosperitet i sloboda koju ćete uživati su simboli onoga što ćete postići, i doista, Nebo vas vidi kao glavne igrače u dovođenju svjetla u sve aspekte uključene u stvaranju fizikalnosti. Vi ćete biti cijenjeni i priznati s velikim poštovanjem i odgovarajućim priznanjem za vaš teško stečeni doprinos božanskom planu.

Poravnanje u vašem globalnom društvu stvorit će uvjete koji vam više dolikuju da budete ponovno upoznati s vašim galaktičkim porijeklom. To će preusmjeriti vaše primarne interese na Gajino stanje zdravlja i dobrobiti, što će vam pokazati sveukupni potencijal koji leži u vama. Ovaj potencijal zajedno s vašom rastućom duhovnom svijesti za nas je najvažniji, jer oni govore o golemim urođenim sposobnostima unutar svakog od vas. Naša je odgovornost da vam pomognemo da to ispoljite i da to koristite u obliku nove i bitne zvjezdane nacije. Došli smo, dakle, da provedemo ono što ste dugo priželjkivali. Kao što znate, mračni su neumoljivi u svojim naporima da spriječe provođenje tih promjena, jer te promjene će automatski odzvoniti svemu što su mračni radili. Ipak, naš božanski određen zadatak bio je da stvorimo uvjete koji će omogućiti planiranim, blagotvornim promjenama da dođu do izražaja. To smo učinili. I to je razlog zašto sada stojite na rubu zapanjujućih promjena koje će zauvijek promijeniti ovaj sveti svijet i omogućiti stvaranje nove zvjezdane nacije.

To novo područje će vam omogućiti da rastete ne samo kao ličnost, nego i dihovno, omogućujući vam da obuhvatite nove svjetove svijesti. Kao što smo vam često govorili, vi ste čudesna kreacija koja je vođena putem koji će vam omogućiti da doživite načine i zlodjela mračnih. Sada ste spremni da ostavite sve ovo za sobom. Vaš novi svijet će ujediniti Gajina površinska i unutrašnja područja i vi ćete vidjeti "stvarnost" na način koji danas ne možete zamisliti! Vaša rastuća svijest vam pruža novi pogled na to što je to život, i već, mnogi na vašem svijetu mogu vidjeti kraj amaterskih i profesionalnih sportskih liga, i daleko veće promjene od tih koje dolaze. Malo je vaših sadašnjih društvenih gradiva i filozofija koje neće biti promijenjene jer stavovi koje oni odražavaju duboko se mijenjaju. Proizašlo galaktičko društvo u povoju trebat će se prilagoditi vašem sve širem pogledu na sebe kao brzo sazrijevajuće Biće svjetlosti. Bit ćete oduševljeni dok budete učili o ovoj galaksiji kao velikoj živoj cjelini čiji ste vi dio! Vaša nova zvjezdana nacija postat će vrlo dragocjena i voljena od svih koji sačinjavaju fizikalnost.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas dolazimo s još više dobrih vijesti! Do sada, vaš svijet je dugo bio rezidencija mračne kabale, čiji je jedini cilj bio da vas okuje u dužničko ropstvo i stavi vas u područje koje stavlja točku na vaš povratak u punu svijest. Ovaj "kavez" i njegovi mračni tamničari uskoro će nestati, jer vaš svijet je sada spreman da bude transformiran od strane Svjetla. Lideri ovog dolazećeg svijeta svjetlosti borili su se desetljećima da se riješe mračnih i doista u tijeku je pokret koji je do sada završio sve što prethodi preuzimanju vlasti od vladajuće kaste podanika koji još uvijek spletkare kako bi da vas trajno uhvatili u zamku vrlo mračnog područja! Posebna skupina je sada zadužena i to su ti posvećeni pojedinci koji će predstavljati vaše nove vlade i nadgledati isplatu božanski određenog prosperiteta ovom svijetu. Ovime izjavljujemo da se ti suradnici sada pripremaju najaviti suštinu mnogih tih emisija.

Naš blagoslovljeni zadaci su da podupremo te promjene, a onda da vas opskrbimo serijom učenja, koja će vam donijeti svatko od nas u svaki dio planeta, zajedno sa smjernicama za njihuvu primjenu u vašim životima. Općenito govoreći, vi ste bezpogovorno prihvatili ono što je proglašeno nadaleko i naširoko u našim nazivima i te doktrine sada trebaju prilagođavanje. Razumijevanje velikog jedinstva da Sve Što Postoji je glavni uvjet za uzašašće. Također i vaša uvjerenja se moraju proširiti da ukljuće čudesna bića iz Agarte koja su nas čuvala kod sebe tijekom tisućljeća. Oni razumiju duhovnu prirodu čovječanstva i žele da slobodno hodaju među vama. Otvaranje vašeg srca također treba proširiti na drevne domove vaših predaka na zvijezdama. Ukratko, brzo ćete uvidjeti da se sjeme Duha vješto kreće uzduž i poprijeko fizikalnosti!

Čeznemo da vas vodimo, da vam pomažemo, i da napravimo izravne zapise naših riječi vama kroz stoljeća. Mi smo gledali mračne kako primaju naše poruke i iskrivljuju ih kako bi odgovarale njihovim potrebama. I kako to volimo reći, to će sada završiti! Ljubav i jedinstvo su uvijek bile naše poruke vama. Velika bića iz cijele galaksije došla su ovdje pod božjim vodstvom i njihov je zadatak da nam pomognu u vašem brzom napredovanju u punu svijest. Mi namjeravamo iskoristiti dolazeće vrijeme da vas učimo, savjetujemo, i da vas pripremimo za vaše blagoslovljeno uzašašće. Bit ćemo uz vas dok vas vodimo prema novom društvu koje će se pretvoriti u vašu novu zvjezdanu naciju. Dok to radimo zajedno, mi ćemo pomagati ovoj galaksiji i koristiti naše zajednićke moći da promijenimo ovu galaksiju u svakom pogledu u veličanstveni, blaženi instrument Svjetlosti! To je razlog zašto smo došli u molitvi i ovlasti da blagoslovimo ovaj novi svijet! Haleluja Nebu i Svjetlosti!

Danas smo nastavili s našim porukama mira, radosti, i svjetla. Svuda, nova epoha se spušta s neba da oblije ovo područje s prosperitetom, slobodom, i ponovnim sjedinjenjem svih nas s našom lokalnom i dalekom braćom. Ova velika misija dobrodošlice kući dostigla je svoj sveti vrhunac! Znajte, najdraži, da su neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedno! i Budite u radosti!

Kanal: Sheldan Nidle

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge