Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - June 11, 2013

Sheldan Nidle - 11. lipnja 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

0 Kayab, 3 Eb, 9 Eb

Dratzo! Vratili smo se! U ovom trenutku naši suradnici vrše prilagodbe i potrebne rasporede kako bi se osiguralo da isporuka vašeg obilja bude izvršena kako je planirano. Niz završnih ugovora i naloga za kontakt također su sada završeni. Dolazi trenutak da se te isporuke uspješno pokrenu, a isto tako mračna kabala se pomno nadgleda od brojnih timova za vezu Galaktičke Federacije i Agarčana, čija je svrha da se osigura da se ne dogode ozbiljne povrede prije početne zapovijedi, kao što se često događalo u prošlosti. Najnovija informacija je da su u tijeku pripreme za pokretanje, i mi ne predviđamo nikakve prepreke koje bi mogle prouzročiti oscilacije u brzini ili skretanja s puta kojim se krenulo. Mnoge grupe s kojima smo povezani završile su svoje radne liste i postavljaju potrebno osoblje na pozicije. Mi pozorno pratimo ovu operaciju kako bi se osigurao formalni početak u unaprijed određeno vrijeme. Te akcije, nakon što počnu, bit će prvi potezi na mnogo širem platnu koje je namijenjeno da promjena vaše stvarnosti bude za ne prepoznati!

Prije mnogo tisućljeća, nastao je zlosretan period koji je bio vaša sudbina toliko dugo. Taj period je slomio vaš veliki potencijal, oslabio vaš duh, i dozvolio onima na vlasti da bezobzirno upravljaju nad vama. Taj period završava. Svaki od vas će biti slobodan i potican da slobodno slijedi svoj ugovoreni životni put. Ovaj cilj će rasti nakon što sveprisutni agenti mračne kabale budu uklonjeni s vlasti. Vrlo brzo ćete biti oslobođeni mnoštva prepreka i tereta s kojima ste bili opterećeni od rođenja. Kako bi vam pomogli u dokučenju značenja prilika koje će vas zahvaćati tako brzo, Uzašli Majstori i Agarčani su došli s nastavnim programom učenja kako bi vas uveli u brzinu onoga što se događa, onoga što trebate znati, i kako najbolje primijeniti nova znanja vašim osobnim okolnostima. Ova učenja će biti samo smjernice koje možete koristiti da biste dobili bolji uvid u to kako vaš svijet može izgledati. Naoružani tim osnovama možete dobiti šire shvaćanje o tome kako se mijenja vaša svijesti i šire razumijevanje posla kojeg ćete vi i vaš osobni mentor Federacije obavljati zajedno.

Zamislite na trenutak kakav će ogromni utjecaj ovaj mentorski program imati na vas! Svatkom od vas na ovom planetu će biti dodijeljen osobni mentor koji će biti odgovoran da vas nježno i s ljubavlju vodi iz magle i konfuzije mračnog i umirućeg svijeta, u sve sjajnije područje osvjetljenog područja koje mnogi ne smatraju mogućim ni u svojim najluđim snovima! Toliko toga za preuzeti u tako kratkom vremenu! To je razlog zašto je potrebno da vaš osobni vodič bude uz vas 24/7 koji vas može informirati o toliko mnogo stvari i koji će moći odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice ako se pojave. Još daleko zapanjujuće u odnosu na promjene vašeg planeta i sunčevog sustava su promjene koje se događaju unutar vas i gdje će vas one dovesti. Da bi vam dali malu naznaku: vi imate izraz "od dronjaka do bogatstva", a vaš će biti majka svih transformacija od dronjaka do bogatstva koje će se događati na mnogim razinama, posebno na duhovnim. Takva mogućnost vas brzo može preopteretiti, i to je razlog zašto ćete trebati mudre i nježne mentore da vas uvjeravaju i informiraju dok se vaš svijet razvija.

Dok vaše novo okruženje cvjeta oko vas, vi ćete ponovno otkriti što ste vi stvoreni da budete, i zašto ste inkarnirani u ovom posebnom dijelu fizikalnosti. Nakon što uspješno prevladate ogromnu prekretnicu koja je prvi kontakt, možete skrenuti vašu pozornost na razumijevanje "mosta" koji vi predstavljate. Vi ćete živjeti u dva svijeta: u sadašnjem s ograničenom svijesti i u području pune svijesti kome se brzo približavate. Ovdje, mnogi novi koncepti će postati svakodnevna stvarnost, kao vaš životni ugovor i ono što on znači, i četiri zakona i njihova uloga i primjena u galaktičkom društvu. S ovim podacima možete početi istraživati sve više informacija o tome kako želite da vaše galaktičko društvo izgleda. Vaše iskustvo obavijeno s dva svijeta pruža vam jedinstvenu mudrost, i to je to što će koristiti Nebo za širenje svjetlosti. Mnoga bića u fizikalnosti imaju potrebu stjecanja svjetlosnog tijela i vaše jedinstveno iskustvo u tom području će biti od neprocjenjive vrijednosti tako što će im znatno sktratiti njihov put do pune svijesti.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Ovo su najsretniji dani! Događaju se mnoge stvari koje najavljuju veliku promjenu u vašoj vrlo ograničenoj stvarnosti. Poslovi u vašem svijetu će eksplodirati (ali ne doslovno!). Novi raspon mogućnosti napokon se pojavio što obećava stvaranje mogućnosti za sve nas. Vaš svijet je zaglibljen u žestokoj borbi koja otvara novi spektar postojanja; ukratko, potpuno novo doba i potpuno nove načine izgrađivanja naših života. To također znači da možemo ponovno doći među vas kako bi vas naučili ono što mi znamo iz našeg iskustva u postajanju besmrtnim. Donošenje ovih istina vama za nas je najviše željeno zadovoljstvo! Ono što vi možda ne shvaćate je da vi imate u sebi neprocjenjivu mudrost koja treba biti iznešena van, a to je trenutak kada mi dolazimo: naš je zadatak da dovršimo ono što su veliki duhovni učitelji učinili tisućljećima prije. Tada ove božanske istine mogu biti jasno prepoznate i dolično cijenjene od strane čovječanstva.

Ove velike istine će stvoriti živo srce u jezgri vašeg galaktičkog društva. Svaki od vas je veliki i jedinstveni aspekt Stvoritelja, i zajedno ćemo formirati lijepu kolekciju koja je dio jedinstva koje je sav život. Svatko od nas ima dužnosti i aktivnosti koje izvršavamo u suglasnosti s neposrednom cjelinom, a to je pak uzajamno povezano kao jedna velika sinfonija. Ovaj veličanstveni sklad će dovesti vas do Neba i sve one koji zastanu da slušaju i promatraju njegove svete učinke. Duh izlijeva svoju ljubav i brigu za ovu stvarnost i mi se zalažemo da vam donesemo neki smisao onoga što dolazi, i da vas pripremimo za ovaj istinski duhovni i fizički prvi kontakt. Mi smo obećali promijeniti ovu stvarnost, a onda dublje razmotriti što sve to znači. Stojimo na samoj ivici vala aktivnosti koje će vječno promijeniti vaš svijet!

Došli smo, dakle, puni radosnog iščekivanja i ispunjeni ljubavlju. Duboko se osjećamo odgovorni da vam objasnimo nešto što će se očitovati u vašim životima. Ova zemlja nije vidjela nešto slično onome što dolazi u čitavom razdoblju od preko 13 tisuća godina! Nebo je potpuno odlučno da transformira svakog od vas na takav način da je Gaja obuhvaćena u stvarnosti koja je istinski oprost Neba i veliki ukaz AEON-a. Nadalje, nije slučajan nagovještaj u tom pothvatu: namjera božanskog plana ispunjava naša srca i obavještava sve što nam je činiti. Stoga, budite otvoreni da primite čuda i gledate kako vaše sadašnje mračno područje bježi pred dolazećim zračenjem ljubavi. Godinama smo gledali kako se svijet polako budi, a sada postignuti zamah je takav da davno obećane promjene mogu se početi pojavljivati i stvarati razliku! Trenutak koji smo toliko dugo čekali je nad nama sada! Hosana! Hosana! Hosana!

Danas smo nastavili s našim porukama. Zahvaljujemo se svima vama na ljubavi i predanosti procesu transformacije svijesti koja je božanska volja Duha. Vrijeme za velike promjene u čovječanstvu su gotovo ovdje. Ovo će biti put koji dovodi sve nas do prvog kontakta i pune svijesti! Znajte najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! neka tako bude! selamat Gajun! Selamat Ja! (sirijanski: Budite Jedan! Budite u radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge