Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 3. travnja 2018


Sheldan Nidle - 3. travnja 2018

Selamat Jalwa! Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da postoji strategija koju smo mi, Galaktička Federacija, uspješno implementirali. Kabala, koja arogantno vjeruje da ih nitko ne može poraziti i ne žele ili ne mogu mijenjati način na koji djeluju, drži se vlasti ne birajući način. To se mijenja. Iako sada shvaćaju da gube svoj stisak nad građanima Zemlje, tvrdoglavo su odlučili da se bore do kraja. Premda je to teška pozicija da bi je većina svjetloradnika shvatila, sjetite se da je u epigenetskoj prirodi kabale da vlada pod svaku cijenu. Generacijama je njihova dominacija bila neosporna. Nitko ih značajnije nije izazvao: tko god bi to učinio samo je ismijan. Kabala, osobito njezina zapadna frakcija, želi da ta stvarnost ostane čvrsto nepromijenjena. Srećom, vaša 3D stvarnost evoluira i raste energično učinkovito. Promjena je neizbježna. Kako svijest raste, postaje sve dinamičnija.

To je otvorilo portale kroz koje naša timska strategija može infiltrirati ili popuniti rupe stvorene Gajinim povećanjem frekvencije i smanjenjem njezinih magnetskih i gravitacijskih polja. Dali smo vam model o tome kako se Zemlja transformira iz bi-polarnog u mono-polarno okruženje. Bi-polarni ekosustav drži vas zarobljene u ograničenoj svijesti. Mono-polarni sustav će držati vaše novo jedinstvo svijesti u mjestu. Taj proces se ubrzava događajima koji su promatrali klimatolozi i geolozi. Cijela magnetska i gravitacijska polja vašeg planeta se mijenjaju. To znači da se struje i aurora borealis (sjeverno svjetlo) pomiču prema jugu, pokrivajući površinu Zemlje. Vaši geolozi su izmjerili pomicanje sjevernog magnetskog polja sve do ekvatora. Aurora australis (južno svjetlo) kreće se prema južnom polu. Znanstvenici ne znaju što da čine s ovim magnetnim poljima jer ustrajavaju u vjerovanju da je Zemlja kruta tvar.

Promjena magnetskih polja pak utječe na Zemljine oceanske struje, koje omogućuju da se zima pomjeri dalje na jug. To je glavni razlog mnogih nenormalnih vremenskih uvjeta diljem svijeta. Sjevernoatlantska struja ne djeluje na uobičajeni način, što rezultira vremenskim ekstremima - hladnijim zimama i vrućim ljetima - širom svijeta. Pacifičke struje, isto tako, pokazuju nepravilan vremenski ciklus. Japanske i Humboldt struje više ne teku onako kako su tekle stoljećima. To zbunjuje većinu vaših znanstvenika.

Promjena denziteta stvara novu stvarnost koja, poput ogromnog plinskog jastuka, stvara rupe u prostorno-vremenskoj strukturi vaše 3D stvarnosti. Budući da gravitacija postaje nepravilna, tako isto i vaša atmosfera. Kako gravitacija postaje nepravilna, ona stvara nove stvarnosti. One su efekt plinskog jastuka o kojem govorimo i stvara razlike u onome što se događa u gravitaciji i magnetskim poljima. Ova strategija je dalje kontrolirana simptomima uzašašća kao i glava, srce i grlo i mnogi drugi dijelovi vašeg fizičkog tijela. U stvari, niže čakre počinju djelovati u interakciji s višim čakrama. To je poboljšano promjenama u širenju frekvencije u vašoj sadašnjoj stvarnosti. Imamo dinamiku koja mijenja svaki detalj. Kako se svijest povećava, čakre postaju sve aktivnije i sve veći broj vas se budi. U procesu, vi počinjete preispitivati ​​status quo i tražiti veće značenje života. Dok mijenjate svoje mišljenje o tome kako reagirate jedni na druge, stvara se mreža ljudi koji žude za pronalaženjem Istine. Razvijate se u smjeru koji je kabala pokušala spriječiti, ali više ne može. Broj onih koji su se probudili više ne drži na mjestu staru stvarnost koja se temeljila na ratu, pohlepi i natjecanju. Ljudska srca žele mir, obilje za sve i suradnju. Pobjeda je osigurana.

Pozdrav! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo u vrijeme ovog božanskog godišnjeg doba da vam govorimo o milosrđu. Kao što je navedeno u ranijoj poruci, milosrđe se odnosi na uvažavanje. To je vrijeme kada se dva čovjeka trude da predstave svoje duše jedan drugome u duhu ljubaznosti. To je trenutak kad netko živi u skladu s božanskim planom našeg Stvoritelja, a ne unutar borbi iluzije. Po milosti Božjoj. Važno je u svakom trenutku raditi po dopuštenju božanske milosti, jer joj je svrha uskladiti vaše želje s pritjecanjem Božanskog. Štoviše, u ovom trenutku, kontinuirani niz posebnih blagoslova preplavljuje vaš planet u znak potvrde ove najznačajnije prilike. Prirodno je da Nebo koristi ovo sveto vrijeme da objasni opseg posebnog žrtvovanja Ješua (Isusa), Krista. Velika suština duše bila je oslobođena na njegovom uskrsnuću. Ovo je posebno vrijeme u kojem slavimo nevjerojatan broj nebeskih darovanih blagoslova danih velikom prosvijetljenom svjetlu Krista i onim učenicima koji su slijedili i pretrpjeli ovu najveću žrtvu. Dok se usklađujemo s istinom o tome tko doista jesmo, mi svi postajemo Kristov izraz našeg Stvoritelja.

Ono što čini Ješuina učenja posebnim je jedinstvena razina svijesti koju je njegova duša prosvijetlila u tom posebnom životu. Važno je u svakom trenutku raditi po dopuštenju božanske milosti, jer je njezina svrha uskladiti vaše želje s protokom Božanskog. Mi svi razvijamo Kristovu svijest. Dok gledamo unatrag i proučavamo živote naših kolega Majstora, nitko ne može u potpunosti duplicirati značenje Kristove žrtve čovječanstvu. Svima nama je dano karakteristično svjetlo i kopija koja je jedno od vozila koje nam omogućuje da podignemo svijest. Mi smo najviše blagoslovljeni od onih koji nas slijede u koracima i putevima tog veličanstvenog Kristovog svjetla. U ovom trenutku mi slavimo učinak koji je to veličanstveno svjetlo imalo na nas, i naposljetku, na svijet.

U spomen ovog posvećenog vremena, dvojica među nama, grof Saint Germain i Quan Yin, u trajanju od 24 sata svake godine, prekidaju aktivnosti svjetske zaklade da proslavimo sve što ova sezona doista znači za vaš proces uzašašća. Kao što smo već napomenuli, ovo svjetlo nam omogućuje da iznesemo na otvoreno velika svjetla i pobjede koje su sada spremne za otkrivanje. Vaš rast u svijesti, povezan sa svjetlom, sada je spreman manifestirati veličanstvenu pobjedu za sve duše zarobljene u tami koja je nekad kontrolirala ovaj svijet. Stoga vas molimo da se kolektivna energija ove blagoslovljene sezone koristi za podizanje vaše individualne i kolektivne svijesti. Kad ste spremni, zagrlite svjetlo više svijesti i koristite ga da pomogne podići cijelo čovječanstvo. Uskrs je vrijeme za slavljenje značenja Kristove svijesti i načina koji dovodi novu zoru svijesti ljudima ovog planeta i svima koji žive u galaksiji Mliječni put. U ovoj najsvetijem godišnjem dobu, slavimo prošle žrtve ovog velikog svjetla i rast svijesti koja lebdi na rubu globalnog buđenja bez presedana.

Danas smo nastavili s našom raspravom o vašoj stvarnosti i kako se ona transformira. Svugdje, vaš svijet doživljava kaos koji je sastavni dio smrti vaše sadašnje stvarnosti. Razumljivo je da ste frustrirani i pitate se kada i kako će završiti ovaj metež. Radimo s nebeskim i zemljinim saveznicima da bismo ovaj ogromni i složeni postupak obavili božanski i pravovremeno. Znajte, dragi, u svom srcu srca da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Web stranica: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge