Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 15. kolovoza 2017


Sheldan Nidle - 15. kolovoza 2017

8 Ik, 0 Uo, 1 Ik

Dratzo! Sve se i dalje brzo kreće naprijed. Oni koji znaju očekuju da će se dogoditi velika energetska promjena s pomrčinom Sunca u ovom mjesecu. Predviđeno je da se taj galaktički događaj dogodi nakon velikog globalnog oslobađanja velike količine valute. Ovaj solarni događaj potom bi započeo s NESARA Republikom i svjetskim početkom GESARA. Ovaj niz globalnih događaja mogao bi uistinu učiniti ovaj mjesec posebnim.

Zbog ovih predviđenih događaja, svijet bi slavio i smrt stare i nezakonite republike, i početak novog, mirnog svjetonazora za Gaju. Ovo nas stvarno uzbuđuje. Možete se lako uvjeriti u razotkrivanje i početak još jednog velikog koraka prema višoj svijesti svih. Ovu eventualnost pozdravljamo otvorenih ruku. To objašnjava zašto svi koji doista razumiju vašu stvarnost znaju da se očekuje da će ovaj prvi domino uskoro pasti. Naravno, to bi brzo dovelo do mnogih drugih neophodnih događaja.

Približava se vrijeme kad ćemo konačno svi moći slaviti. Razne globalne valute spremaju se za zamjenu ​​i veliko nerazdvojno bogatstvo u njima mora biti u potpunosti realizirano. Odvojite ovo vrijeme da znate unutar sebe da čekanje konačno dolazi kraju. Ono što je pred nama su zlatne prilike da svjedočimo promjenama koje smo dugo čekali. Upotrijebite ove posebne trenutke da biste saznali da će se čudesne transformacije u vašem životu dogoditi. Hvala Nebu i svima zaduženim za prosperitet koji će biti sastavni dio vašeg života!

Doista, radujte se i zahvalite svima na dobroj sreći. Mnogo se toga dogodilo što će vas nagraditi! Dugo je trebalo da se požanju te nagrade - godine, pa čak i desetljeća da bi konačno vidjeli da je sve spremno da se dogodi vama i vašim zemaljskim drugovima. Osjećaj sna u akciji polako će izblijedjeti i bit će zamijenjen nekim doista zapanjujućim događajima. Zato budite spremni da konačno požanjete ono što je tako davno milostivo posijano. Aleluja! Aleluja!!!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo zahvaliti Nebu i nastaviti hvaliti kako vam mali, zlatni padobrani daju toliko potreban prostor za disanje. Često je teško ignorirati makinacije koje nam je dala sve slabija priroda mračnih i njihovih sluga. Čudno je što se i dalje čini da se iznenada pojavljuju na neočekivanim mjestima. Vaše vizije i dalje vas vode prema rješenjima koja još uvijek mogu podržati vaš prosperitet i novu vlast i sve što dolazi s tim.

Vaše vizije to ubrzavaju. Sama priroda ovih vizija pomaže u stvaranju nove stvarnosti. Neka novi i uspješni napori budu temelj za pojavu ove nove nacije. To je zemlja ispunjena uspjehom i implementacijom mnogih oblika prosperiteta. U ovoj novoj zemlji neka vaša čudesna viđenja budu dio nastojanja da se ovo mjesto ispuni novim slobodama, pravima, radošću i dobrim djelima.

U ovom novom području konačno ćete ostvariti plodove svog rada. Također ćete moći pomoći jedni drugima, da transformirate svoje društvo tako da svi pomažu jedni drugima kako bi postigli uspjeh. Pred vama je vizija koju ste dugo nastojali realizirati. Sada stojte po strani i jednostavno se radujte onome što će se dogoditi! Ova nova zemlja mora biti preteča rasta globalnog razotkrivanja i povratka vaših dalekih predaka. Mnogo toga tek dolazi!

Danas smo razgovarali o čudesnim akcijama ovog najneobičnijeg vremena. Budite spremni znati u svom srcu da se približava trenutak za kojim ste čeznuli. Znajte da nova vlada stiže, a time i razlog za razotkrivanje i za sve ono čemu je suđeno da uslijedi. Dakle, radujte se, obavljajte svoj sveti rad i budite spremni prihvatiti ovu novu stvarnost! Znajte najdraži da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Web stranica: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge