Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 8. kolovoza 2017


Sheldan Nidle - 8. kolovoza 2017

7 Men, 13 Pop, 1 Ik

Dratzo! Mnogi znakovi sada ukazuju na to da se zapravo krećemo bliže mnogo očekivanim isporukama. Brojna kašnjenja i propusti koji ih prate dosegli su najkritičniju točku. I dalje u potpunosti očekujemo da će vam se obećane isporuke na kraju dogoditi. Taj proces, kao što je navedeno u prethodnim izvješćima, predugo traje da bi bio uspješno izvršen. Stalne odgode od strane isporučitelja su strašne. S vremena na vrijeme, njihove česte izlike izgledaju planirane. Proces distribucije ne bi trebao biti postupak pogodak ili promašaj. Bilo bi puno lakše raditi u velikim i cjelovitim serijama isporuke kako bi se postigao uspjeh.

Za nas, ove tekuće odgode su znak da, u stvarnosti, još uvijek ispod površine postoji niz internih argumenata između onih koji žele uspjeti i onih koji neizravno ne žele. Znamo da se takvi veliki programi mogu lako postaviti kako bi postigli ono što se zaista želi. To je znak planirane nesposobnosti kada svaki pokušaj rada sustava isporuke dokazuje neuspjeh. Imamo tehnologiju koja bi mogla lako postići ove ciljeve na najsigurniji način. Sada je sazrelo vrijeme da se iskoristi jednostavna izreka: Bilo tko da odluči „ribati ili odrezati mamac“. Konačno, ta odluka počiva na isporučiteljima.

Sadašnji proces prisiljava banke da ponovno aktiviraju dugo napuštene procedure. Nova metoda bi bila mnogo sposobnija omogućiti da beskonačne količine novca budu uspješno selektirane umjesto da stalno prebrojavaju. Obnovljeni postupak omogućio bi otkrivanje sredstava za brzo ispravljanje svih prethodnih pogrešaka. U tom smislu nadamo se da će konačno rješenje biti prilagođeno i uspješno uporabljeno u vrlo kratkom vremenu!

Promjena bankarskog sustava je razlog zašto vjerujemo da je moguće stvoriti praktično rješenje. Stoga očekujemo da će svi sustavi uskoro profunkcionirati. Zapravo, oni koji su sada s tim upoznati očekuju da će odlučujuće rješenje riješiti sve trenutne poteškoće i osigurati jednostavno rješenje. Drago nam da ćemo biti svjedoci konačnog scenarija koji je sada vrlo blizu. Završne proslave su gotovo na horizontu!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Metoda potrebna za "čišćenje" nereda stvorenog trenutnim globalnim kašnjenjima može se lako provesti. Mi smo, unatoč tom dugotrajnom procesu, potpuno spremni promijeniti ono što se događa i konačno dopustiti da naše vizije stvore radost i prosperitet. Zahvalimo se Nebu i svim zaduženima za određivanje prioriteta novog pristupa do uspjeha. To će nas sve staviti u neposrednu blizinu naše istinske sudbine i, u tome, zahvaljujemo Nebu što milostivo zahtijeva ovaj trenutni napor.

Sadašnji pokušaj je još jedan znak da je veliki konačni potez doista u tijeku. Ovaj božanski napor je potpisan milosrdnim uredbama Neba. S ovim za nama, uvjereni smo da će ti obnovljeni pokušaji rješavanja zadržavanja isporuka biti u stanju donijeti u život vaš prosperitet i novu NESARA Republiku. Samo je kratko vrijeme prije nego sve ono što ste dugo sanjali postane istinska očita stvarnost. Još jednom, važno je da držite svoje vizije i pripremite se za ono što će ubrzo biti vaše!

Iskoristite ovo blagoslovljeno vrijeme da pregledate i ponovo posvetite ono što vidite u tim vizijama i budite spremni učiniti sve što je potrebno da biste ih istinski očitovali. U svom srcu nikad ne zaboravite što želite stvoriti kako biste olakšali svoju ulogu u golemom humanitarnom radu. Vi ste ovdje da promijenite ovu sadašnju stvarnost i promijenite je na bolje. Na taj način svi ćete stvoriti potpuno novu stvarnost. Nikada nemojte dopustiti da sve to mnoštvo kašnjenja promijeni ovu najljepšu viziju novog područja za cijelo čovječanstvo! Aleluja! Aleluja!

Danas smo pregledali ono što se sada sigurno događa oko ove dragocjene kugle. Nove "ovlasti koje jesu" duboko su odlučne dovršiti isporuke koje su potrebne da bi se osiguralo da se globalni RV i njegov rođak, GCR, iniciraju i dovrše što je prije moguće. Pored toga, pojava NESARA Republike (globalno GESARA) također treba brzo završiti. Znajte da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


< previous message | next message >


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge