Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 1. kolovoza 2017


Sheldan Nidle - 1. kolovoza 2017

7 Lamat, 6 Pop, 1 Ik

Dratzo! Nedavno zamračenje koje su stvorile starješine tek sada se podiže. To su uzrokovali oni koji traže anonimnost i stoga želja da taj novac bude isporučen na što je više moguće ceremonijalan način. Ono što je sada potrebno je vaše trajno strpljenje u kombinaciji sa znanjem da su svi naši planovi uistinu spremni za provedbu. U tom pogledu, jednostavno molimo da svi ostanete u pozitivnom modu, spremni primiti velike darove koje vam je dalo Nebo. Zato su prekrasna iznenađenja gotovo spremna za disperziju.

Trenutno postoji duboka želja svih učesnika da se završe sve isporuke. Budite spremni da će se neki pokreti odjednom dogoditi. Dolazi vrijeme za brzu akciju. Očekujemo da će se to dogoditi brzo, ali u početku će biti gotovo neprimjetno. Stoga je od vitalnog značaja da ostanete spremni djelovati što učinkovitije kada primijetite određene neporecive akcije. Način isporuke odjednom će se pojaviti a onda će brzo nestati. S obzirom na presedane koji su već postavljeni, te iracionalne akcije su nešto za što biste se sada trebali potpuno pripremiti.

U tom smislu, imajte na umu da se sve to odvija u kontekstu kabaline vrlo subverzivne igre odgađanja. Mračni u potpunosti točno shvaćaju što ove isporuke znače za njihovu sudbinu. Oni znaju kojom brzinom se događaji mogu pokrenuti kada taj proces zaista započne. NESARA Republika zahtijeva da se očituje samo dio prvih sredstava što će brzo zaustaviti neobičnu igru ​​koju mračni očajnički igraju. Ono što svi mi doista čekamo je da Svjetlo manifestira energiju potrebnu za jako potrebne isporuke. Doista, nešto što je najljepše će doći na takav način!

U tom svjetlu, budite dobro obaviješteni da djelujete brzo kad budu dani odgovarajući znakovi. Potreba za brzim i dobro promišljenim planom akcije je vrlo bitna. Koristite svoje sposobnosti da djelujete i ispravno iskoristite svoje trenutke uvida vrlo pažljivo. Tada, i tek tada, lako možete biti uspješni i sposobni da postignete svoje dugo planirane ciljeve. Pozivamo vas da budete spremni djelovati, da biste iskoristili pravu nagradu koju ste zaslužili. Uzmite ove dobrodošle savjete, što je ključ da zaista budete vrlo uspješni. Mnogo toga je već na mjestu što će omogućiti događajima da brzo krenu naprijed!

Blagoslovljeni! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Najteži dio za vas je da nastavite vjerovati da se sve što je planirano za čovječanstvo dogodi brzo i pravodobno. Nebo nam je dalo da ostvarimo milosrdna djela u vaše ime. Mi milostivo prihvaćamo ove izazove i duboko želimo da se te isporuke odmah postignu. Stalni lažni pokreti naplaćuju svoj danak od svakog od vas, i mi u potpunosti razumijemo vaše rastuće strahove. Budite uvjereni da će se preostale prepreke rješavati brže i pravodobno kako bi se uklonile nezgodne odgode!

Većina takozvanih blagoslovljenih razloga za te stalne nepravilnosti su nepozvani. Ono što je uistinu potrebno je objašnjenje koje pojašnjava stvarne razloge ovog čudnog ponašanja. Nebo nas uvjerava da će sadašnje nedaće na rasporedu naglo završiti. Kaos koji se događa treba ozbiljno ispraviti kako oni koji su zaduženi, koji su spremni početi primjenjivati ​​svoje planove, to mogu učiniti. U ovom svetom svjetlu neka se trenutna ludost završi i milostivo zamijeni samo sa solidnim i pozitivnim rezultatima. Neka se ta stvarnost prilagodi onome što se sada neobično događa. Neka ova budućnost bude ono što će raspjevati naše srce!
Postaje nam očigledno da ti konstantno bezbožni nitkovi ne mogu nastaviti. Umjesto toga, neka bude brza i jasna odluka da se brzo krene naprijed i završi s ovim prečesto iznenadnim zaustavljanjima. Postavite, kako nebo želi, brzo i sigurno zeleno svjetlo. Čeka vas kraj ljeta i s njim, najpovoljnija pomrčina Mjeseca. Upotrijebite ovaj nebeski događaj da pokrenete kako će ovaj sadašnji smjer završiti! Aleluja!! Aleluja!!

Danas smo nastavili s izvješćivanjem o tome što se događa oko vas. Ova sveta kugla očajnički treba veliko i doista jezgrovito rješenje. Vrijeme je za isporuke i za pronalaženje rješenja koja će riješiti sve ono što sprječava konačni pravilni završetak ove srceparajuće priče! Znajte da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)

Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge