Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 15. travnja 2014

Sheldan Nidle - 15. travnja 2014

13 Ben , 3 Kank'in , 10 Caban

Dratzo! Vaš svijet se nalazi u ogromnoj skrivenoj borbi između mračne kabale i svjetla. Svjetlo je pobjedilo u mnogim pravnim bitkama i okupilo brojne moćne saveznike. Ti saveznici sada marljivo dovršavaju strategiju koja će vam donijeti izobilje. Fondovi prosperiteta će označiti početak nove vladavine. Pozivamo sve one koji će sudjelovati u ovom izobilju da nauče biti dobri "psi čuvari". Naučite kako moć i bogatstvo funkcioniraju zajedno i budite spremni pomoći u provedbi raznih elemenata uključenih u NESARA. NESARA se razvija u program koji ima pravo globalno svojstvo. Kao prvi primatelji, trebate shvatiti svrhu akcija potrebnih da bi NESARA postigla veliki uspjeh. Kada nove vlade službeno najave nas, mi ćemo tada početi s nizom posebnih najava kako bi vas pripremili za naš dolazak i objasnili vam vaše drevne korijene sa zvijezda. Osim toga, morate više znati o punoj svijesti i kako ćete ponovno vratiti vaše posebne duhovne i fizičke sposobnosti.

Vaši Uzašli Majstori će objasniti kako je bilo stvoreno vaše područje ograničene svijesti kojim su prvo manipulirali Anunaki, i na kraju njihove imenovane sluge. Vi ste sada na rubu oslobođenja od mračnih i trebate jasno shvatiti kako ovaj svijet treba biti promijenjen. To znanje će vam pružiti Uzašli Majstori. Svaki od njih ima poseban dar koji će vam pružiti puni spektar o tome kako rasplesti labirint koji su skovali Anunaki nakon pada Atlantide. Pažljivo prosijte ovo znanje i shvatite kako su mračni ispleli ovu zlokobnu mrežu koja je sadašnja stvarnost. Zatim koristite svoje sposobnosti i resurse kako bi izgradili njezinog nasljednika. Ovaj svijet svjetlosti će biti okruženje vašeg povratka u punu ili galaktičku svijest. Na ovaj način, vi ste opet fizički anđeli. Vi ćete biti sposobni da pregledate svoje Akasha zapise i provedete svoj životni ugovor. Nakon toga nam se možete pridružiti u pružanju božanske službe.

Osim toga, Gaja može konačno ujediniti svoja površinska i unutarnja područja. Vi ćete upoznati svoju Agarčansku obitelj i bit ćete spremni služiti ne samo Gaji, nego i drugim svjetovima koji čine ovaj sunčev sustav. Doista, većina vašeg sadašnjeg stanovništva će se preseliti na druge planete koji vas neposredno okružuju. Elohim, kao i naši planetarni inženjeri, transformirat će ovu kolekciju vodenih planeta u njihov izvorni prastari oblik. Vi ćete postati istraživači i čuvari eko sustava koji čine ovu uistinu nevjerojatnu zbirku vodenih svjetova. Vi ćete naučiti puno toga kako bi mogli to primijeniti u pomaganju bitnih elemenata svakog svijeta u očuvanju živog duha koji je radost svake od ovih živih kugli. Dok to radite, osjećat ćete najveće radosti što ste u službi Sunca i njegovih 12 svjetova. Ova služba će se proširiti na pomaganje onima koji dovode prijašnje članove Anchara saveza u svjetlo. Radeći to, vi ćete početi primjenjivati veliku sudbinu koja vam je prorečena u proročanstvima arhanđela Mihovila.

Ovo sadašnje vrijeme je, dakle, trenutak prije nego što možete ući u ovu sada novu stvarnost. Mi, zajedno s Uzašlim Majstorima, pažljivo vas vodimo putem koji vodi do vaše pobjede. Mračni to znaju i koriste svaki razlog kako bi zadržali svoj široki raspon moći. Vi ste zapravo u posljednjem dijelu stare, mračne stvarnosti u kojoj ste bili u posljednjih 13 tisućljeća. Dok povećavamo dnevna viđenja naših brodova i pomažemo raznim frakcijama svjetla, postaje jasno da mračni djeluju poput opasne kuge. Oni umiru dok se razni lijekovi uspješno primjenjuju. Njihov broj se sve više smanjuje. Njihova jezgra je u panici kako ishod postaje sve očitiji. Ova procedura je nešto s čim se mračni nikad prije nisu susreli. Kad budu odvojeni od vas, budite spremni raditi kako smo prethodno naveli. Budite spremni djelovati pozitivno kako bi omogućili novom prosperitetu i novim vladama da se održe. Mi dolazimo, i zajedno ćemo doslovno mijenjati ovo područje za svjetlo.

Mi smo vaši Uzašli Majstori! Namaste i blagoslovi svima vama! Mnogo čudesnih događaja se odvija u vašem svijetu! Gledajte na to kao na puki početak. Prije nekoliko desetljeća mračni su iskoristili priliku širenja "hladnog rata" da iskale svoj bijes stvarajući pustoš i gotovo su ukrali vaš od neba poslani dar pune svijesti. Međutim, Nebo je interveniralo i prisililo Ancharane da napuste ovo područje i dopuste svjetlu da zamole zemaljske sluge Anunakija da se odreknu svog čeličnog stiska nad vama. To je dovelo do sadašnje blagoslovljene pobjede svjetla nad mračnima. Vi ste bili blagoslovljeni događajima koji će vam donijeti prosperitet i novu upravu. Namjeravamo govoriti mnogo o tome kako je ovo mračno područje bilo skovano i o pravnim sredstvima koja će svima nama omogućiti da uživamo u svjetlu, ljubavi i jedinstvu koje dajemo jedni drugima! Istina će vas osloboditi i omogućiti vam da se radosno vratite u stanje galaktičke svijesti.

Puna ili galaktička svijest izvlači vas iz kotača smrti. To vas čini odgovornim prema vašoj ljudskoj obitelji, a posebno prema sebi. Vi postajete božansko biće u službi Stvoritelja. Vi ćete u potpunosti naučiti o božanskom planu za ovu stvarnost i kako možete koristiti svoje sposobnosti da ga razvijete. Prošli smo kroz teški niz života koji će konačno rezultirati u posebnoj svečanosti koja će nas učiniti božanskim. Ovo uzašašće čini nas odgovornim prema čovječanstvu i mi smo to rado prihvatili. Naši zadaci uključuju da vas nadgledamo, dajući vam posebno znanje da vam pomognemo i da vas pripremimo za najveličanstveniji sveti dar. Imali smo naše zemaljske prethodnike koji su nas podučili o tome kako najbolje provesti našu posebnu ulogu. Zajedno, mi radimo da uzdignemo čovječanstvo. Vi, blagoslovljeni, sada ćete primiti darove koji će vas pripremiti za punu svijest i dati vam sredstva za promjenu ove stvarnosti.

Događaji koji su sada u tijeku uvelike mijenjaju svijet u kom trenutno živite. Brojni naši suradnici su odlučni dovršiti veliki broj stvari. Kad se svaka od njih bude očitovala, prihvatite ih i shvatite da je veliko blagostanje zaista vaša sudbina, kao što je vlast koja nadgleda na odgovarajući način sve ono što će se dogoditi. Svatko od vas je moćno biće svjetlosti. Vi ste došli iz daleka i pomoći ćete čovječanstvu u ovoj velikoj promjeni. Mi namjeravamo iskoristiti svoje sposobnosti kako bi osigurali vaš uspjeh. Budite spremni prihvatiti i informirati druge o tome što se događa i što vas očekuje. Ovaj svijet bio je tisućljećima u vlasništvu mračnih i njihovih podanika. Promijenite naviku da vjerujete načinu na koji mračni žele oblikovati ovaj svijet. Svjetlo zahtijeva nova znanja i uglavnom veliku dozu ljubavi i suradnje. Budite vjerni svojoj Ja jesam prisutnosti! Haleluja!

Danas smo razgovarali o tome što se događa na ovoj plavoj kugli. Poštujte ju i naučite kako da prihvatite nove tehnologije koje će konačno ugledati svjetlo dana! Ta čudesa su samo počeci onoga na što ćete se također naviknuti. Budite spremni da nas primite u da se sastanete s vašim duhovnim i svemirskim obiteljima. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge