Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 22. travnja 2014

Sheldan Nidle - 22. travnja 2014

7 Manik, 10 Kank'in , 10 Caban

Selamat Balik! Događaji se nastavljaju kretati prema naprijed! Mračni se nastavljaju teturati, jer se susreću s jednim za drugim potencijalnim neuspjehom. Stvara se scenarij koji obećava da će nam dati sredstva da izvedemo prvu fazu monetarne reforme koja će brzo dovesti do vašeg izobilja. Reforme valuta i novi bankarski propisi su samo početak sustava koji će proizvesti novac sa zlatnom podlogom. Te stvari će dovesti do novog okruženja, koje će biti nadgledano nizom poput NESARA vlada diljem ovog svijeta. To je nova mreža vlada koje će izleći razotkrivanje i utrti put formalnim najavama o prvom kontaktu i vašem povratku u punu svijest. Ovaj proces će također omogućiti vašoj braći iz Unutarnje Zemlje da se pojave pred vama. Mi ćemo, zajedno s vašim Uzašlim Majstorima, postaviti pozornicu za ovo veliko putovanje. Dok vi napredujete, tako će Majka Zemlja krenuti naprijed s promjenama svog površinskog područja. Te promjene će vratiti njezinu površinu na veličinu i oblik koji je postojao u posljednjim danima drevne Lemurije. Na taj način, trajno zlatno doba može nastupiti!

Svi vi sada prolazite kroz transformacije koje utječu na vaše tijelo, um i emocije. To je nužno kako bi vam se pružila sredstva da postanete potpuno svjesna bića. Naši početni zadaci su jednostavno da vas snabdijemo s mentorima koji imaju potrebnu obuku kako bi vam pomogli u postizanju preliminarnih točaka koje su vam potrebne kako bi se transformirali u veličanstvenim svjetlosnim komorama koje nam je Nebo dalo. Svaka komora je živo biće, sposobno da vas vrati u prijašnje stanje. Atlantiđani i njihovi mračni "prijatelji" nametnuli su vam ograničenu svijest. Njihov odvratni eksperiment, koji je ostavio nekoliko stotina Atlantiđana u nižem stanju, bio je proveden od strane mračnih za podrivanje načina Neba. U isto vrijeme, on je dao vašim precima važna iskustva kako bi bolje razumjeli uvjete nametnute od strane mračnih na mnogim njihovim galaktičkim kreacijama. Ovo specijalno znanje će vam dopustiti da pomognete bivšim na kontinuumu temeljenim Anchara planetarnim društavima na njihovom vlastitom putovanju prema svjetlu.

Ovo vaše putovanje ima brojne spletke, koje vas drže frustriranim i čudite se tome što se događa oko vas. Posebne grupe napreduju s programima osmišljenim da vam omoguće da budete slobodni. Mračna kabala razumije samo dvije stvari - bogatstvo i moć. Oni su se jasno pokazali na Majci Zemlji na početku prvog zlatnog doba prije gotovo 13 tisućljeća. Ovi koncepti će sada biti potisnuti na stranu nizom akcija brojnih naših suradnika. U galaktičkom društvu, ti koncepti su nepoznati. Tehnologija snabdijeva svakoga sa zdravljem, hranom i odjećom. Postoji samo svakodnevno korištenje vaše božanske službe da rastete na svim razinama: duhovno, mentalno i emocionalno. Koristeći ovo stečeno znanje, pojedinci dodaju svoju logiku za rješenje svakog problema koji se može pojaviti. Dakle, gotovo je nemoguće da bilo koji potencijalni problem ne dobije svoje odgovarajuće kreativno rješenje. Mi živimo u društvu koje je otvoreno, slobodno i ispunjeno radošću i srećom.

Galaktičko društvo koje vi gradite je ono koje će se temeljiti na mnogim prototipovima koji postoje u cijeloj ovoj galaksiji. Agarčani održavaju ogromnu knjižnicu koja ima zapise o svemu što vam je prethodilo. Osim toga, vi ćete dobiti izdanje naše svete "Knjige razumijevanja". Ove sveske mogu vam dati dodatne tragove o tome kako ćete skovati ovo galaktičko društvo, koje će imati mnoge grane na Veneri, Marsu, Gaji i Paxu. Ovdje postoje brojna društva posebnih duhova koja će vam također pomoći u ovom procesu. Ukupno, imate puno mogućnosti koje će biti temelji vaše nove zvjezdane nacije. Mnogi u ovoj i brojnim obližnjim galaksijama pozorno prate ono što ste predodređeni postići. Svi mi shvaćamo što vam je činiti, a čudesni učinak će imati na sve. Dakle, dolazimo da vam se predstavimo u pravo božansko vrijeme. Ovaj trenutak se sada formira i uskoro, biti će nam dopušteno da vam se izravno obratimo.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas je vrijeme za obnovu. To je trenutak kada, zajedno, možemo zamisliti novu stvarnost koja se formira u radosti oko nas. Neka nas čudesni događaji današnjeg dana dovedu do slobode i odgovornosti.Ta odgovornost će stvoriti nove vlade, raširiti blagostanje i poštovati naš zajednički individualni suverenitet. Imajte na umu da je suverenitet dar Stvoritelja. Mi smo ovdje da ga poštujemo i štitimo. Izvorni san Amerike bio je da u potpunosti uživaju u tome i u miru ga šire po svijetu. Poštovanje za sve je temeljeno na svetosti sveg života. Gaja je živo biće koje će biti počašćeno i kom će se zahvaliti za sve velike darove. Vi živite u području ispunjenom čudesnim raznolikostima života. Slična raznolikost je proširena diljem ove galaksije. Poštujte ju! Osjetite njezinu radost! Budite veliki mentori koji ste dovedeni da ovdje budete. Aleluja! Aleluja! Aleluja!

Dok se radujete u vašoj novoj stvarnosti, shvatite da to zahtijeva vašu ljubav i vašu čvrstu opredijeljenost za to tko ste vi. Postanite svjesni promjena i budite spremni prihvatiti početak novog svijeta. Stoljećima prije, grof Saint Germain uspostavio je veliku naciju na obalama Sjeverne Amerike. Pažljivo je dao niz dokumenata toj naciji koja je uspostavila svoje vlade i svoje osnovne principe. U 19. stoljeću, ova zemlja je počela skretati iz onoga što je on osnovao u drugoj polovici prošlog stoljeća. Ta zemlja je na rubu završetka postupka koji ima potencijal da to vrati na ono što je nekad bilo. Mi blagosiljamo i božanski zahvaljujemo onima čija hrabrost i upornost je učinila da sve to postane moguće. Iscjeljenje koje treba uzeti mjesto zahtijeva vašu svetu pomoć. Svi smo mi zajedno u ovome! Blagoslovi svima. Budite u blagostanju i radosti!

Veliko ozdravljenje Majke Zemlje se odvija. Od uspona prvih društava nakon pada Atlantide, čovječanstvo je koristilo Zemlju za svoje domove, izdržavanje, pa čak kao izvor svoje odjeće i svojih svetišta. Mi smo kopali Zemlju i isprva smo ju poštovali za ono što je učinila da nam omogući naše živote. Na kraju, ti blagoslovi su otpali i nove navike zlostavljanja postale su norma. To je osobito bilo učestalo u ranom vremenu zabilježene povijesti Egipta, Indije i Kine. Amerika je također obesčastila Gaju. Vrijeme je da to prestane. Vrijeme je da poštujemo hrabru i ljubaznu osobu koja vam daje život. Koristite nove vlade i nove tehnologije! Vratite se poštovanju Gaje. Također, zahvalite se Stvoritelju i marljivo učite nove istine i nove načine. Vrijeme nebeskog ponovnog sjedinjenja stiže! Hosana! Hosana!

Danas smo razgovarali o događajima dana. Molimo vas da to vidite kao novi početak. Budite spremni prihvatiti novi prosperitet zajedno s novim vladama. Mi smo svi spremni izaći i podučavati ono što je potrebno kako bi završili vaš prijelaz iz ograničene u galaktičku svijest. Vremena se doista mijenjaju! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge