Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 8. travnja 2014

Sheldan Nidle - 8. travnja 2014

6 Ben, 16 Mac, 10 Caban

Dratzo! Stvari zuje vašim svijetom! Dogodili su se brojni incidenti koji plaše lidere mračne kabale. Događaji sada tjeraju te arogantne pojedince da popuste i dopuste pojavljivanje novog globalnog monetarnog sustava. Zajedno s ovim razvojem stvari uspostavlja se novi međunarodni financijski sustav. Niz povezanih događaja stvara udarne valove koji prijete samom postojanju mnogih korumpiranih i nekad svemoćnih vlada. Sve veći raskol koji se sada pojavljuje ubrzo će omogućiti pojavljivanje novih vlada. Ovaj nastali fenomen će konačno omogućiti da se dogodi puno razotkrivanje našeg postojanja. Mračni lako mogu vidjeti kako se njihova vladavina, koja je trajala tisućljećima, brzo približava svome kraju. Ona će biti zamijenjena vladavinom koja se temelji na moralu, vašem suverenitetu i sve većim blagostanjem. U ovom novom području, vi ćete saznati za mnoge stvari koje su bile skrivene od vas; među njima o vašem vanzemaljskom porijeklu i o nekadašnjem postojanju nestalih kontinenata Atlantide i Mu.

Ove nove činjenice će vas šokirati kad shvatite tko ste vi zapravo. Ostalo će doći kada vam se Uzašli Majstori i njihova braća iz Unutarnje Zemlje budu obratili. Sve ove stvari će vas pripremiti za činjenicu da ćete se uskoro ponovno vratiti u punu svijest. Oni koji su ovo pomno čuvali od vas shvaćaju da će ove otkrivene istine izazvati "revoluciju" koja će vas brzo vratiti na sam rub pune svijesti. Dakle, brojne velike laži su uvedene kako bi sakrile ovo od vas. Ove manipulacije su uključivale prekrajanje vaših religija, mijenjanje temelja moderne znanosti i stvaranje monetarnog sustava baziranog na oskudici. Te beskrajne "Laži" će biti ispravljene onim što se događa po cijelom vašem svijetu. Naši saveznici su skovali podlogu novog financijskog sustava i pripremili su mehanizme za pojavljivanje nove stvarnosti. Ti događaji se sada djelomično manifestiraju oko vašeg svijeta, a samo su puki počeci!

Vaš novi skup činjenica je da se ponovno prilagodi vaša osnovna percepcija o vašem svijetu. Uzmite ih u ruku i budite spremni da ih primijenite na svoja brojna društva. Primarna svrha je da vas podignu daleko iznad razine preživljavanja i oslobode vas vlasti i svjetske kabale čija je svrha da vam uskrati vaša rođenjem stečena prava. One će sada biti uklonjene i zamijenjene istinama koje će učiniti većinu onoga što znate beskorisnim. Prihvatite ono što saznate i budite spremni da to proširite kada vam se vaši Uzašli Majstori obrate. Ovo novo znanje je samo početak onoga što stvarno trebate znati o sebi i vašim pravim precima, brojnim doseljenicima sa zvijezda! Ova potpuno svjesna bića došla su ovdje kako bi pomogla Gaji i brinula o velikom i čudesnom isprepletenom skupu eko-sustava. Gaja će se tada ujediniti i imati potpuno svjesno područje iznad i ispod površine. Ovaj izvanredni svijet se rodio i došao se odmarati prije mnogo eona u životnu zonu ovog sunca.

Proces zaštite i očuvanja niza eko-sustava također uključivao dodavanje robusnosti Gaje. Prvi rezultati su bili prilično obećavajući. Novi doseljenici su dobili obnovu Gaje i njezinih živih sustava, što je donijelo veliku radost svima. Ovaj proces je privremeno iskrivljen pojavom nove sestrinske kolonije Atlantide. Vladari ove sestrinske kolonije bili su uvelike pod utjecajem svećenika i svećenica Anchara kontinuuma. To se može povezati s legendama o velikom padu čovječanstva u tamu. Te legende su uvelike omogućile da se potpuno shvati proces nametnut im od Anunakija i njihovih uspješnih bandi poslušnika. Ta zbrka će se sada vratiti k istini! Buduće lekcije iz povijesti će vas pripremiti da shvatite zašto ste sada u ograničenoj svijesti i kako ćete se vratiti u vaše prirodno stanje pune svijesti. Završni korak na ovom putovanju će napraviti Nebo i vaša svemirska obitelj i obitelji iz Unutarnje Zemlje. 

Namaste! Mi smo vaši uzašli Majstori! Razni naši suradnici i njihovi saveznici završavaju akcije koje će vam donijeti suverenitet, prosperitet i slobodu. Trenutno, svaki od nekoliko događaja koji se očituju spremni su da uvelike promijene svijet u kojem živite. Mračni su bili na vlasti još od kada su Atlantiđani napustili svoju lokaciju u Beta Centauri. Oni su ostali pod onima koji su uspješno manipulirali ovom površinskom stvarnošću gotovo 13 tisućljeća. Ta vladavina sada završava, dok se nove institucije rađaju. Dok se to događalo, mi smo gledali kako Nebo prilagođava i rekalibrira vaša mentalna i psihička tijela. Kad svako od njih dostigne višu vibraciju, vi ćete biti u stanju apsorbirati nove spoznaje i ponovno razmotriti osnove vaših raznih temeljnih uvjerenja. S tim malim transformacijama vi ćete biti spremni primiti ono što vam trebamo reći.

Dragi blagoslovljeni, vi ste na samom rubu nove stvarnosti. Većina onoga što znate bilo vam je davano kao dijelovi slagalice. Mračni ustrajavaju u objašnjenju da su te čudne slagalice istina. U stvari, oni su samo pomiješane poluistine. Mi vam namjeravamo predstaviti kompletno riješenu slagalicu, eliminirajući sve misterije. Nakon što apsorbirate te poruke, moći ćete vidjeti tko vi uistinu jeste, i što ste nekad bili. Te akcije su samo početak onoga što ćemo vam reći. Morate biti sigurni u svoje odredište na ovom velikom putovanju. Mnogi su o tome pisali, pokušavajući otkriti što su mračni tako odvratno pomiješali. U nedostatku misterija, moći ćete vidjeti koliko jedinstveni i čudesni vi uistinu jeste. U tom novom okruženju, možemo vas upoznati s onim što zapravo proces uzašašća predstavlja!

Ulazite u područje ispunjeno čudesima! To od vas zahtjeva da se fokusirate duboko i pažljivo na božansko, i na pravo značenje božanske službe. Na taj način, brojni subjekti preuzimaju duboko značenje koje niste prethodno doživjeli. Ovaj način zahtijeva poseban stupanj treninga kako bi vam se omogućilo da vidite i jasno opišete što trebate napraviti kako bi ostvarili svoje unutarnje i vanjske ciljeve. Sve to je povezano, tako da možete brzo otkriti kako su duhovna i fizička područja povezana. Ta spoznaja vam omogućuje da uzajamno djelujete kao izvanredan kolektiv i nastavite s svojim zajedničkim i osobnim ciljevima. Vi postajete član bratovštine svjetla na Nebu i na Zemlji. Vi ćete se vratiti svetim misijama koje su vam davno donijele najveličanstvenije carstvo!

Danas smo ukratko istražili što se događa oko vas. Budite spremni za magična i velika čuda koja će se dogoditi. Mi oblikujemo događaje koji će transformirati vašu površinsku stvarnost, koja konačno može omogućiti Gaji da dva područja opet postanu jedno! Vrijeme slavlja se stvara oko vas! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite jedan! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge