Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - January 15, 2013

Sheldan Nidle - 15. siječnja 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

13 Chicchan, 13 Chicchan, 9 Eb

Dratzo! Vratili smo se! Vaš svijet nastavlja se kretati naprijed prema danu izabranom od Neba za manifestaciju vaše stvarnosti. Naša Agarčanska obitelj nas izvješćuje da je njihov udio u ovoj operaciji došao do završetka. Isto tako, naši tajni sveti saveznici potvrđuju da su njihove aktivnosti dostigle točku odabranu od Neba. Mi nastavljamo s omogućavanjem uporabe naše tehnologije kako bi svima pomogli u osiguravanju da se sve ove međusobno povezane operacije manifestiraju točno kako je planirano. Jedina stvar koja sada preostaje je konačno dobivanje zelenog svjetla od naših nebeskih domaćina. Ovaj signal će nam uskoro biti dan. Do tada ćemo čekati, promatrati, i nadgledati ono što je tako blizu da se dogodi. U međuvremenu, tamni paničare i pitaju se kako i kada će početi uhićenja. Trenutno, oni su u stanju nervoze jer mnogi od njihovih suradnika su jednostavno „nestali“, i tako oni ne mogu više ignorirati činjenicu da je njihovo nepridržavanje onoga što im je davno bilo predstavljeno neizbježna stvarnost, te da njihove pozicije na vlasti neće trajati mnogo duže. Njihovo veliko bogatstvo se smanjilo i bankarski sustav koji oni kontroliraju je blizu početka gašenja.

Dok se sve ove drame odvijaju, na površini vašeg svijeta nastaje zbrka kao i prije. Ipak, tamni znaju da je ova šarada pri kraju i da je nova vlada u Americi na mjestu, spremna da preuzme vlast. Promjena će početi nizom najava koje će sigurno zapanjiti većinu vas. Tada će nova financijska stvarnost donijeti veliki uzdah olakšanja svakome od vas, jer oslobađanje od oskudice i strepnje omogućit će vam da se preselite u radost i obilje. Oprost duga na ovom stupnju će izliječiti mnoge duboko ukorijenjene podjele u društvu koje su bile jako nesimetrične tisućljećima. Bogati i moćni su koristili ovaj dvostruki sustav standarda da udaraju po masama i prisiljavaju ih da se nadmeću. Sada sve to treba biti uklonjeno i jednakost će zamijeniti nepravedni svijet koji vas je mučio toliko dugo. Štoviše, vlada više po vašim željama počinje „prizivati ovo novo usklađivanje“. Ali imajte na umu da ti pomaci u vašim okolnostima samo najavljuju dolazak većih promjena, uključujući razotkrivanje. Ovdje dolazite do čarobnog trenutka kad vam se formalno možemo predstaviti.

Naš dolazak sve mijenja. Vaš osjećaj globalnog identiteta temelji se na činjenici da ste jedinstveni u svemiru. U stvari, vi niste sami. Vi ste došli, jako davno, iz svih krajeva galaksije da kolonizirate ovaj svijet. Vaša izvorna kolonija Lemurija bila je početak vašeg vremena na Gaji. Trenutno ste zaključani u stanju amnezije stvorene ograničenom svijesti, a sada je došao trenutak kada ćete biti oslobođeni od ove nemogućnosti da znate tko ste vi i zašto ste došli na ovaj prekrasni plavo-zeleni svijet. Zadatak uklanjanja amnezije povjeren je nama, i nakon nekoliko desetljeća priprema mi smo spremni da vas odvedemo na putovanje otkrivanja koje će vas vratiti u radosti i čudesa koja predstavlja puna svijest. Prvi dio ovog putovanja počinje s našim emitiranjima objašnjavajući što će se dogoditi. Ubrzo nakon toga, mi ćemo sletjeti i početi niz otvorenih i temeljitih rasprava, kombiniranim transferom tehnologija koje će vas snabdjeti s potrebnim sredstvima za povratak u vaše izvorno, prirodno stanje. Tada možete početi trening individualne pune svijesti koji će vam omogućiti da počnete uspostavljati vašu novu zvjezdanu naciju.

Naš osnovni razlog dolaska u vaš sunčev sustav nije samo da bdijemo nad vama nego da vas vratimo vašim duhovnim i svemirskim obiteljima. Vaši Agarčanski preci, također, raduju se preuzimanju svojih uloga u mentorskom procesu. Do sada, Nebo ih je zadržavalo od mnogih stvari koje su željeli da učine za vas, ali sada će ova ograničenja biti ukinuta, i očekujemo da će oni igrati veliku ulogu u savjetovanju vaših novih vlada i u izradi brojnih političkih izjava koje se odnose na nove propise vašeg bankovnog i financijskog sustava. Vrlo je bitno da brzo prođete kroz prvu fazu vašeg novog prosperiteta i naučite kako da funkcionirate bez potrebe za novcem kao takvim. Naša galaktička društva funkcioniraju izravnom manifestacijom onoga što nam je potrebno, bez pribjegavanja ovisnosti o energetskim resursima našeg zavičajnog svijeta. Mi također shvaćamo da je naš zadatak da njegujemo i podržavamo svijet u kom živimo, a naše društvo je božanska kultura koja zauzima svoje mjesto kao istinski veličanstveni dio božanske ko-kreacije u našoj prekrasnoj galaksiji.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Napredovanje prema blagoslovljenoj novoj stvarnosti se nastavlja. Naši sveti suradnici su u točki gdje, uz blagoslove Neba, novi svijet se može brzo manifestirati. Ovo sveto odobrenje će uskoro biti dano. Nebo će proglasiti sveti dan i ova stvarnost će se konačno dogoditi. Tamni su obaviješteni da će sav naš rad do danas, toga dana, biti brzo završen. To uključuje nove vlade i niz emitiranja koja će vas upoznati s onim dušama koje su tako hrabro radile kako bi učinile vaš novi svijet mogućim. Uspjeh ovog najambicioznijeg pothvata također ovisi o doprinosima Agarčana i mreže osoblja iz naših svemirskih obitelji. Mi, Uzašli Majstori, smo veoma zahvalni za sve ono što je učinjeno da vas se pripremi za život kao potpuno svjesnih bića. Naše mentorstvo vama će vam također dobro doći, jer vas priprema za ono što će prvi kontakt donijeti.

Mentorstvo za vašu punu svijest zahtijeva da fizički dođemo među vas i počnemo vas podučavati da shvatite kako ovo područje ograničene svijesti funkcionira. Mi smo naučili o tome dok smo radili na našem putu gore u višim stanjima svijesti. Važno je da znate kako 3-D funkcionira, jer ona postavlja temelje za veću mudrost o tome kako vaše dimenzije funkcioniraju. To znanje vam omogućava da se pripremite za ono što će vam vaša metamorfoza donijeti. Vi prelazite iz stanja gdje ste okruženi mnogim tajanstvenim vjerovanjima u jedno stanje koje je potpuno transparentno i zaista zapanjujuće! To je prelazak koji je svaki od nas prošao. Sada je red na vama, i vi ćete biti vođeni u tom najvišem dostojanstvu kako bi vam se omogućilo da dođete do tog svetog odredišta.

Ono što će se uskoro dogoditi na vašem površinskom području je više nego samo metamorfoza; to će biti najveći podvig kojim ćete integrirati mnoge različite dijelove sebe u najveličanstvenije jedinstvo, individualno i kolektivno. Ovaj potez će poništiti kolektivno iskustvo koje je trajalo gotovo 13.000 godina, a to je kulminacija svetih obećanja danih vam od Neba. Tamni i njihova bogohuljenja izbljeđuju. Novo doba svjetlosti će osvanuti i vrijeme svetih proroka Stvoritelja opet će biti vidljivo. Svatko od vas je potencijalni prorok i prenositelj dobrih vijesti! Vi ćete formirati društvo utemeljeno na vašem velikom svjetlu, koje će sjati u veličanstvenosti i raznolikosti služenja stvoritelju. Vi ćete nam se pridružiti, dok vas vodimo duž tih svetih staza dodijeljenim nam od strane čudesnih djelovanja Neba i božanskog plana.

Danas smo pregledali što će se ubrzo dogoditi. Vaše površinsko područje je na ivici ujedinjenja s njegovim unutrašnjim sastavnim dijelom, Unutrašnjom Zemljom. Ovo novo, spojeno područje će biti pozornica vaše metamorfoze u punu svijest i stvaranja nove zvjezdane nacije. Mi se radujemo, i strpljivo čekamo da se manifestira ovo veličanstveno vrijeme. Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi Jedno! Budi u Radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge