Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - January 29, 2013

Sheldan Nidle - 29. siječnja 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

1 Cauac, 7 Yax, 9 Eb

Dratzo! Vratili smo se! Vaš svijet se drži u svetom zaboravu, čekajući čarobni dodir koji samo nebo može osigurati. Nebo je odredilo kratku odgodu s ciljem da priušti čovječanstvu integracijsko razdoblje u ovim sasvim novim energijama. Davno, kada su Anunaki željeli vladati nad vama, donesen je poseban ugovor koji je propisao da će period vladavine tame biti dopušten samo oko 13 tisućljeća. To vrijeme je došlo i doista znatno prošlo. Urušavanje mnogih vremenskih traka u jednu je konačna potvrda zemaljskim podanicima mračnih da je trenutak za transformaciju stigao. Sada je kratki prijelaz tijekom kojeg se vojnici mračnih predaju i dopuštaju da započne nova epoha. Mračni su, kao i uvijek, bahato odbili ovu ponudu i tako, po strogoj naredbi Neba, mi smo uklonili određeni broj tih neposlušnika i stavili ih pod nadzor grupe Agarčana i osoblja Federacije. Ova grupa sada ima znatan broj tih pojedinaca na čuvanju, i te brojke će bez sumnje nastaviti rasti sve dok to pitanje u potpunosti ne bude riješeno.

Kao što je već rečeno, stvar je sada u nekoj vrsti svetog mirovanja. Naše snage su spremne da podrže pravne de jure promjene u upravljanju, a također smo postigli brojne sporazume koji će biti provedeni tada kada sveti signal bude dan. U tom smislu pravni i vojni odjeli raznih vlada koje će biti promijenjene uvjeravaju nas da su spremni da naprave prijenos vlasti nakon primitka formalnog signala. Mi smo prijazno zamolili naše nebeske mentore da nas uvjere da je raspored koji nam je izvorno dan još uvijek na snazi; u odgovoru, oni kojima treba biti dan signal uzastopno nas informiraju da je ovaj raspored doista onaj koji ćemo izvršiti. Mnogi naši timovi za vezu su na mjestu i spremni da pokažu da će sve ići po planu kada sveti trenutak dođe. Na tom planu smo poduzeli niz formalnih vježbi kako bi osigurali da se ova situacija riješi što je brže moguće. Naravno da mračne i dalje pomno pratimo, kao što je poznato povlačenjem prave mjere taktike usporavanja u zadnjem trenutku!

Naši tajni sveti saveznici su također spremni za pokret kad budu pozvani i mi nadgledamo vaš svijet da vidimo da se ništa drugo ne događa osim običnih okolnosti svjetskih poslova. Mračni i njihovi podanici užurbano jure po svijetu u potrazi za načinima kako ukrasti novac bilo gdje mogu, i dok su ovi letovi dokazali da su uglavnom neuspješni, malo kolateralnih jamstava je postignuto. To nam potvrđuje da ti nitkovi nemaju namjeru ikada se pridržavati bilo kakvog sporazuma sklopljenog između nas, i da naše osoblje za vezu treba biti vrlo oprezno kada se bave s tim nepopustljivima. Nama je doista laknulo kad pomislimo da će ovo biti zadnji put za takve obeshrabrujuće razmjene! Kada bude dano zeleno svjetlo, mi smo pripremili niz strategija kako bi osigurali da se početne faze naše operacije nastave brzo i sigurno. Kada prva faza bude završena, nove vlade, novi novci, i novi prosperiteti će biti čvrsto i sigurno uvedeni, a zatim sve što je potrebno je da se osigura postojanost svega toga.

Ova tranzicija vašeg društva ima punu potporu u tonama potkrepljujućih dokumenata. Mračni nemaju preostalih skloništa i samo kratko vrijeme treba prije nego što sveta truba zasvira. U tom trenutku veliko Svjetlo će se proširiti diljem Gaje i nova epoha će službeno početi. Desetljeća su prošla otkad smo po prvi put zamolili vaše vlade, neposredno nakon Drugog svjetskog rata, da prekinu tajiti, da objave naše postojanje, i da objave tehnologije koje su stekli. Za ljude, ove vlade su to odbile, a ipak ti naši prijašnji zahtjevi sada se manifestiraju na vašem svijetu. To će biti prekretnica. Nova povijest i istinito stanje vaših početaka tada može službeno biti zapisano, dopuštajući mnogim lažima govorenim vam još od djetinjstva da jednostavno budu zamijenjene istinom. Također je ovo trenutak da naučite o dolazećim radostima pune svijesti.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas dolazimo da vas obavijestimo da je veliko čudo spremno da se pojavi na vašem svijetu. Stoljećima prije, grof Saint Germaine osnovao je posebnu svjetsku zakladu koja se podudarala s onom na Istoku od Kwan Yina. Ove dvije riznice sada će isplatiti ogromno bogatstvo koje će donijeti prosperitet na zemaljskom planu. Radujemo se svemu što je Nebo odredilo i utvrdilo za čovječanstvo! Novi prosperitet će promijeniti vaše područje i dovesti vas do praga velikog pomaka u svijesti. Naš sveti zadatak je da vas dovedemo do pune svijesti s mudrom pomoći naših Agarčana i svemirskih obitelji. Zajedno ćemo sada ujediniti dva sada odvojena svijeta Gaje u jedan. U ovom svetom jedinstvu vi ćete pronaći sredstva da se uzdignete iz vaše amnezije i ponovno otkrijete vaše božanske unutrašnje istine. Ove istine će promijeniti vaša trenutna uvjerenja i postaviti pozornicu za vaše novo galaktičko društvo.

Ovo novo galaktičko društvo bit će spoj različitih modela koji se provode u ovoj galaksiji. Kao jedan od vaših mentora je naš blagoslovljeni zadatak da vas vodimo koristeći našu mudrost po ovim pitanjima. Ubrzo nakon vašeg povratka u punu svijest, susreti širom svijeta će biti sazvani da pretresu osnovni model rađanja vašeg novog galaktičkog društva. Mi predviđamo da će vaši izbori biti mudri,i znamo da korištenjem ovog predloška možete brzo ponovno naseliti svjetove Venere, Marsa, i Paxa. Ovaj novi multi-planetni zvjezdani narod tada će pokrenuti svoju prvu glavnu misiju: učvrstiti mir diljem ove galaksije! To će biti prva od mnogih misija koje će nas dovesti do kontakta s desecima tisuća obližnjih galaksija. Ono što ćemo zajedno postići je niz misija koje će izraziti našu božansku službu Stvoritelju.

Preostali trenuci vaših ranih koraka u ovoj novoj energiji, i prije nego što naš zajednički rad počne, trebate se pripremiti da objasnite ove događaje vašoj obitelji i zajednici. Mi imamo naš dio za odigrati. Mnoge blagoslovljene činjenice trebaju biti pokazane ovom području. Društva Gaje su zarobljena u nizu uvjerenja koja su ponavljana kako bi održavala dvoslojna, od mračnih upravljana društva. Ova ukorijenjena struktura vjerovanja može samo biti stavljena na stranu s onim što mi možemo učiniti u odgovarajuće vrijeme. Naša razna sveta tajna društva zahtijevaju posebnu najavu nove vlasti da se te stvari pokrenu. To će dovesti do našeg masovnog pojavljivanja tako da ćemo opet moći podučavati i izražavati našu svetu mudrost. Ova učenja će poništiti veliki dio onoga što vjerujete da je istinito, i pokazat će put za sve što treba uslijediti. Velika je radost proširiti se po vašem svijetu i stvoriti novu epohu za čovječanstvo!

Danas smo vam dali još jedan pregled onoga što će se uskoro dogoditi. Mnoge svete frakcije dolaze zajedno i postavljaju pozornicu za jedinstveno vrijeme u vašoj povijesti! Uvjerenja mnogih od vas, da ste sami i jedinstveni u kozmosu, sada će biti zamijenjena, zauvijek. Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi Jedno! Budi u Radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge