Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - January 8, 2013

Sheldan Nidle - 08. siječnja 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

6 Etznab, 6 Chen, 9 Eb

Selamat Balik! Vratili smo se! Mnogi događaji na vašem svijetu čekaju pravi božanski trenutak Neba za formalno pokretanje. Mi, također, ovisimo o ovom ograničenju. Božansko je doseglo točku kada odredbe Stvoritelja zahtijevaju da niz novih točaka promjena bude ispunjeno. Do tada, mračni su pod nadzorom posebnih anđela dodijeljenih ovom svetom zadatku. Kao rezultat toga sada smo zauzeti savjetovanjima s našim svetim suradnicima na Zemlji i na Nebu da uskladimo ono što slijedi. Bilo nam je naloženo da provedemo stvari određenim redoslijedom kako bi se slijedeći koraci dogodili bez odlaganja. Naše osoblje za vezu je kontaktiralo sve one koji su uključeni u vašem svijetu i osigurali da čvrsta komunikacijska mreža postoji između svih strana. Mračni su najviše frustrirani time koliko su malo u mogućnosti da učine i mi ih namjeravamo kompletno izbaciti iz igre u trenutku pokretanja. U tijeku su brojna uhićenja i postupci za ubrzanje i izglađivanje učinaka stvarnog dana pokretanja. Predviđeni trenutak je vrlo blizu. Mi smo spremni djelovati kad taj trenutak dođe, stoga budite strpljivi i znajte da je sve spremno!

Vaš planet dovršava pripreme za promjenu magnetskih polova koja će promijeniti vaš svijet iz dvopolnog područja u čisto jednopolno. Te promjene će uskladiti polja Unutrašnje Zemlje s onom vanjskom. Gaji je najviše laknulo što se te promjene njenih električnih, magnetnih i gravitacijskih polja mogu dogoditi uskoro, jer one predstavljaju završne pripreme za ponovno sjedinjene njenih vanjskih i unutrašnjih svjetova. Nadalje, te promjene će omogućiti 5-D području Agarte da se proširi cijelim sunčevim sustavom. Nedavne čudne pojave koje se događaju unutar sunčevog sustava su jednostavno znakovi onoga što će se uskoro dogoditi dok se on vraća u svoje prijašnje 5-D stanje. Sunce će također promijeniti svoju boju i intenzitet svoje energije. Ove promjene znače da se vaš sunčev sustav priprema za svoju dimenzionalnu promjenu jer se on vraća da zauzme svoje mjesto u više-zvjezdanom sustavu Siriusa. Ove promjene je predvidio Majanski kao i mnogi drugi kalendarski sustavi, kao što je onaj iz drevnog Egipta (zemlja Kimi).

Galaktička Federacija je postavila nekoliko hologramskih Bića u financijskim i vladinim krugovima čije će dužnosti osigurati da se sve pokrene. Naš cilj je da zadržimo stupanj normalnosti u vašim društvima i da to napravimo tako da izgleda da nema velikih promjena. To je namijenjeno da bude kao privremena fasada, jer u stvarnosti se mnogo toga promijenilo i spremno je za skoru manifestaciju. To je učinjeno radi stabilnosti, jer unatrag 1990-tih, naučili smo da je vaš svijet nesposoban da se nosi s velikim iznenadnim događajima, ili čak velikim promjenama širih razmjera. Stoga smo pokrenuli niz privremenih mjera koje će osigurati da sve izgleda normalno i zadržimo uglavnom u tajnosti ono što će se dogoditi. Dok ne dođemo do točke pokretanja, znajte da su velike promjene na vidiku i koje će prirodno i organski procvasti kada čarobni trenutak stigne. Jedan važan aspekt svega toga su vaše fizičke, mentalne, emocionalne i duhovne promjene koje Nebo sada ubrzava, jer se one moraju globalno uskladiti za slijedeći korak ostvarenja.

Agarčansko glavno vijeće i Uzašli Majstori dogovaraju skup najava koje će slijediti nakon početnih najava novih vlada. Tih nekoliko emitiranja će formalno proglasiti našu dobronamjernu prisutnost i prirodu naše misije. To je vrijeme kada će Uzašli Majstori početi da vas podučavaju o vašem istinskom duhovnom i vanzemaljskom porijeklu. Tijekom eona mračni su osmislili niz namjerno lažnih tumačenja o učenjima Uzašlih Majstora i došlo je vrijeme da se isprave ova iskrivljena shvaćanja i omogući vam se da steknete određene bitne, svete istine. One će vam pomoći da shvatite prirodu fizikalnosti i njen odnos prema Nebu. Vi se približavate trenutku dovršenja vaše metamorfoze u potpuno svjesna bića svjetlosti uz pomoć vaših individualno prilagođenih svjetlosnih komora, koje vas očekuju u Agarti. To je trenutak kada ćete se pretvoriti u bića istinskih duhovnih i fizičkih suradnika! To će biti trenutak velikog slavlja i potpune radosti! I to je početak vašeg od božanstva darovanog projekta za uvođenje vječnog mira u galaksiju Mliječni put!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Brojni čudesni događaji dešavaju se još od prosinačkog raspada vremena. Ti ogromni pomaci u vašoj stvarnosti su rezultat blagoslovljenih proročanstava Stvoritelja i mi se sada pripremamo da ih proširimo. Upute onima koji sačinjavaju mnoga svjetska tajna društva uključuju dva glavna dijela: veliku mrežu spremišta dragocjenih metala koji leže u srži vašeg financijskog sustava; i sve širi broj zemalja koje su službeno potpisale glavni ugovor u Parizu i kasniji dodatak potpisan u Monaku. Ovi se dokumenti temelje na pravno ovjerenim ugovorima od strane međunarodnih sudova i raznih drevnih svjetskih, autohtonih vijeća. Ta vijeća ovlaštenih mudraca su posvetila uspostavu novih de jure vlada, a one su spremne zamijeniti sadašnje de facto režime i time započeti doista nevjerojatnu epohu za cijelo čovječanstvo.

Ono što stoji pred nama je povratak naših duhovnih i svemirskih obitelji. Agarčani su naši preci iz Lemurije. Razni veliki matični brodovi iz zvjezdanih nacija koje su kolonizirale Lemuriju spremni su vratiti svoje građane svojim originalnim zavičajnim svjetovima. Mnogi od vas ste bili inkarnirani na ovom svijetu kako bi pripremili čovječanstvo za njegov povratak u punu svijest. Sada, kad to bude učinjeno, vaše potpuno svjesno Jastvo će se vratiti i pomoći objasniti svojim bližnjima što se upravo dogodilo na Zemlji! Većina nas će ostati i radosno se družiti s našim kolegama u Lemuriji i onda zajedno, proširiti diljem sunčevog sustava, s ljubavlju kujući novu zvjezdanu naciju. Ova blažena prilika za nas je početak proslava planiranih od Stvoritelja. Mi ćemo ostati kao vaši mentori i voditi vas u ljubavi i svjetlosti do ispunjenja naših svetih misija.

Kao što možete vidjeti, mnogo toga je pred nama. Mi smo spremni započeti s novim skupom obveza koje će stvoriti trajni mir za ovu galaksiju i posebno mjesto u ovoj Galaktičkoj Federaciji za vašu novu zvjezdanu naciju. Mi smo presretni zbog činjenice da naša mnoga tisućljeća duhovnog rada su preteče najveličanstvenije misije. Ujedinjeno čovječanstvo će prokrčiti put za mir i na kraju, postati glavno sastajalište mnogih galaksija kako bi raspravljali o provođenju božanskog plana u ovom sektoru fizikalnosti. Davno, kada je svaki od nas dosegnuo svoju točku prosvjetljenja, bili smo uvjereni da će naš poseban rad dovesti do ovog najslavnijeg trenutka u našoj povijesti. Blagosiljamo najviše Nebo a posebno čovječanstvo za prevladavanje svih prepreka postavljenih od mračnih!

Danas smo nastavili našu diskusiju o tome što se događa u vašem svijetu. Oni koji žive i rade na vašem svijetu manifestiraju razne događaje koje smo spomenuli. Vi ste dostigli točku kada ćete napokon vidjeti ostvarivanje božanske intervencije, koja je osmišljena da pozitivno transformira našu stvarnost i uvede vas u novu epohu mira, blagostanja, i prvog kontakta! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi Jedno! Budi u Radosti!)

Website: Planetary Activation Organization
Preveo s engleskog: FrediShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge