Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - August 14

14. kolovoza 2012

2 Batz, 19 Pop, 9 Eb

Dratzo! Opet smo došli s nekim zanimljivim vijestima. Trenutačno naši saveznici iz unutrašnje Zemlje završavaju razne aktivnosti koje pripremaju vaš svijet za novu stvarnost. Smutnja je zauzeta širokom i složenom taktikom odgađanja, ali kao što smo im govorili, ovaj plan se suočava s neuspjehom. Ovi smutljivci moraju prihvatiti činjenicu da carstvo koje su Anunaki za njih stvorili prije oko 13 tisućljeća ubrzano se urušava kako svjetlost prožima svaki njegov kutak. Ovo prožimanje je ispunilo vaš svijet potpuno novom stvarnosti koja se sada očituje s velikim samopouzdanjem. Ovo je vrijeme za novu vlast, novi prosperitet, i za niz formalnih najava koje će vas informirati o svemu tome. Potpuno razotkrivanje o tome tko smo mi i zašto smo došli u vaš svijet bit će uključeno u emisije. Vaš pomak u punu svijest je vitalni dio odvijanja božanskog plana, što znači da imamo jasnu odgovornost za korištenje naše božanske službe kako bi osigurali vaše potpuno oslobođenje iz okova mračne smutnje. U tome smo aktivno angažirani. U tom smislu je važno da sadašnji ugovori postignuti s mračnima moraju biti poštivani s njihove strane.

Vaš svijet prolazi kroz konačno i kratko kašnjenje prije uvođenja mjera koje će dovesti do novih vlada i novih ekonomsko-financijskih uređenja. Tijekom te kratke faze, naši zemaljski saveznici će provjeriti i osigurati mnoge korake koji će osigurati da se te duboke promjene dogode što je glatkije i brže moguće. U tu svrhu obučavamo kontingente sklonim promjenama u vašim policijskim i vojnim službama o tome što treba biti učinjeno kako bi ostvarili potrebna uhićenja na takav način da ne dođe do prekida javnih komunalnih servisa. Nadalje, mi ćemo poslati naše osoblje da preuzme ključne pozicije s ciljem da se održe ove službe. Naravno, naše ovlasti nadilaze puko očuvanje vaše javne infrastrukture; mi namjeravamo iskoristiti ovu priliku za unaprjeđenje vaše električnih, plinskih i raznih drugih infrastruktura. Mi ćemo provoditi neka „prvostupanjska“ poboljšanja u vašim pomalo primitivnim tehnologijama u tom području kako bi se pripremili za mnogo naprednije stvari koje će uslijediti. To će biti predstavljeno nakon što budu završene početne najave vlada.

Naravno, podizanje razine svijesti uključuje više od laganog osuvremenjivanja vaših tehnologija. Vaš svijet je držan u stisku smutnje i spriječen od postizanja ništa više od djelića svog potencijala. Kad je rođeno vaše kompjutersko doba i nastao World Wide Web, smutnja je doista vjerovala da može kontrolirati ovaj značajan napredak u komunikacijama. No, pojava silikonskih čipova počinje brzo decentralizirati dostupnost znanja i tako postavlja nenamjernu prijetnju smutnjinog informacijskog smrtnog stiska nad vama. Duh je bio izvan boce, kako vaša priča kaže, i smutnja je tada bila zauzeta ograničenjem daljnjeg napretka na tom području. Unatoč toj proporcionalnosti prirodnog tehnološkog širenja, vi ste gurnuli mračne do točke gdje su vas jedva mogli kontrolirati kao što je to bilo desetljeće prije, a mi smo bili uvelike ohrabreni zbog načina na koji ste zgrabili ovu priliku za rast. Na drugom frontu, mi bdijemo nad mnogim dobrovoljcima koji žive među vama koji dolaze iz drugih svjetova i dimenzija, a koji su ustvari svjesni da su tu da pomognu ovom svijetu u tranziciji. Oni također znaju da je to ustvari „gotova stvar“!

Zamah prema velikoj promjeni u vašoj stvarnosti je povećanje brzine svakim danom koji prođe. Mnogi naši saveznici skovali su savez koji se priprema da ukloni smutnju s vlasti. Ova akcija se pojačava porastom pokreta ljudi, koji je promijenio vladu Islanda, pokrenuo velike svakodnevne prosvjede u Meksiku, i prisilio vlade Kine i Japana da revidiraju njihovo savezništvo sa smutnjom. Takav razvoj najavljuje ogromne promjene koje su spremne da se pojave diljem svijeta. Vi kao kolektiv, ovime duhovno tražite kraj zla koje vas je držalo potlačenim i u stanju pukog ropstva, a kao odgovor na taj kolektivni plač dobili smo dopuštenje da izvršimo ovo. Kao rezultat toga vi već vidite kako je smutnja sve više i više ograničena u onome što može učiniti. Slijedeći veliki korak je da se uhite i izoliraju ti smutljivci, i oni sada konačno shvaćaju koliko smo blizu postizanja tog cilja.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas ćemo govoriti o događajima koji su u tijeku i koji će uskoro dovesti do uhićenja koja će izolirati smutnju od njenih izvora moći; naime, te vlade i financijske uslužne korporacije koje svakodnevno nadgledaju međusobno povezanu, globalnu mrežu kontrole. Naši sveti suradnici rade s nacionalnim sklonim promjenama vojnim i policijskim agencijama na pripremama za prijelaz sa vaših sadašnjih oblika upravljanja na ono koje podržava novi financijski sustav i sigurnu raspodjelu vaših fondova prosperiteta. To će vas osloboditi a isto tako omogućiti da razotkrivanje postane stvarnost. Mi Uzašli Majstori namjeravamo vratiti ovaj planet i njegove narode u punu svijest, čime se ispunjava osnovni ukaz Neba. Ta blagoslovljena bića koja neprestano ukazuju na vaše oslobađanje uskoro će vidjeti kako ćete se čudesno zahvaliti njima i Gaji na njihovom trudu.

Oni koji su u božanskoj službi na ovom svijetu uskoro će objaviti informirajući vas o iznenađujućim događajima koji se događaju. Naši suradnici duboko žele da i vi počnete učiti o vašoj istinskoj povijesti i svetim univerzalnim principima koje su Anunaki i njihovi mračni podanici krivotvorili ili isključili iz vaših glavnih religija. Ove informacije vam mogu dati razumijevanje o važnosti razotkrivanja i mogućnostima Svjetla; zaista, to je pravilniji proces u kom ćete se „sjetiti“ i početi personificirati davno zaboravljene svete zapovijedi. Mi želimo da hodamo među vama, i preuzmemo one fragmente mudrosti koju sada posjedujete i uvelike proširimo njihov smisao i značenje za vaše društvo i za vas. S time, vi možete početi shvaćati prava čuda vašeg putovanja koje ste poduzeli, i njihovim učincima na svakog od vas.

Očekuje vas velika transformacija, u kojoj ćete biti upoznati s uistinu ogromnim i potresnim i isto tako svetim znanjem. Ali što je najvažnije, vi ćete biti vraćeni na prijašnju veličinu, što znači da u potpunosti možete sudjelovati u svetim aktivnostima Neba. Novi ritam će biti uveden. Nova harmonija i nova duhovna vizija će utjecati na to kako percipirate vašu božansku službu u fizikalnosti i Nebu. Ta vodeća načela će postati zvijezda vodilja jer ćete koristiti vaš pravi suverenitet za suradnju s veličanstvenim jedinstvom koje je sav život u svemiru! Vi ćete se izvrsno uklopiti kako bi jedinstveno doprinijeli veličanstvenom odvijanju Stvoriteljeve vizije, na taj način doprinoseći vašem vlastitom širenju energija i mudrosti kada se uključite u istraživanje beskrajnih čudesa života u fizikalnosti.

Danas smo razgovarali o tome što je spremno da se dogodi u ovom fizičkom području. Nebo je došlo da blagoslovi ove ogromne promjene i da osigura da se one dogode u pravom božanskom trenutku. To su ujedno i posljednji trenuci prije prvog kontakta! Znajte, dragi moji, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)
 

Izvor: www.paoweb.com
Preveo sa engleskog: Fredi - Svjetloradnici: mjesto gdje Svjetlost stanuje…Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge