Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - August 21

21. kolovoza 2012

9 Etznab, 6 Uo, 9 Eb

Dratzo! Došli smo vam dati još jedan izvještaj o tome što se događa oko vašeg svijeta. U Aziji i Europi nastavlja se opća pobuna protiv dolara i na dugu zasnovani njegov valutni sustav. Ustvari, nove valute sa zlatnom podlogom su počele pokazivati svoje ruke. Nadalje, prijeka potreba za oprost duga je pokazala što se događa na Islandu, gdje narodna revolucija ilustrira koliko je lako suprotstaviti se kaosu koji je na dnevnom redu mračnih. Ogromni globalni dug i njegovi proizašli socijalni problemi moraju biti brzo riješeni; doista, nered se sada širi u Grčkoj, a veći dio južne Europe dokazuje ovaj osnovni problem. Iz tih razloga novi sustav je temeljen na dva središnja čimbenika: opći oprost duga i povratak na monetarni sustav baziran na podlozi dragocjenih metala. Sprečavanje njegovog brzog uvođenja je u slabljenju, ali još uvijek je snažna prisutnost kontrole mračnih. Za otklanjanje globalnog ekonomskog kolapsa, zemaljska sveta tajna društva pripremaju način za uklanjanje posljednjih smutljivaca. Mi smo sustavni dio ovog složenog rada i namjeravamo koristiti našu tehnologiju kako bi pomogli u uklanjanju.

Ovaj proces promjena vezan je za tekući pomak u svijesti. Kao što znate, naša misija je sastavni dio božanskog obećanja da vas se vrati u punu svijest, pa stoga plan mračnih više ne može duže izdržati. Mi čekamo konačne sporazume koji će nam omogućiti da legalno prekinemo cjelokupnu moć mračnih. Jedan aspekt ove cjelokupnosti, koja je ključ za razbijanje njihovog stiska, vi ste uzorak kulturnih i društvenih uvjerenja koja su oni utuvili u vas i koji vas veže bespogovorno na njih. Te mentalne „zatvorske rešetke“ bit će prikazane onakve kakve jesu u našem slijedećem nizu akcija. Za nas je uznemirujuće da su mnogi kupljeni u ovoj vrlo bolesnoj tapiseriji laži! Vi ste svete duše koje su svedene na stupanj nepromišljenosti koje mogu prihvatiti neke doista nedostojne pojmove raja i svojih korijena na ovom svijetu. Ove neistine su slagane i svakodnevno pojačavane strukturama moći koji su popunjavani pojedincima koji su bili pažljivo odabrani od strane vaših bivših gospodara, Anunakija. Ova skupina vanzemaljaca uspostavila je sustav koji još uvijek daje njihovim odabranim zemaljskim miljenicima kontrolu nad svakim aspektom vaših života. Ovaj sustav ćemo sada potpuno razbiti.

Ovi članovi mračne smutnje vjeruju da ćete vi biti nesposobni utjecati na ove promjene globalno; mi smo spremni da im dokažemo da nisu u pravu. Mi smo utrošili zadnje desetljeće ostavljajući raznim skupinama „saveznika“ da koriste svoje sposobnosti i resurse kako bi svrgnuli ovu ogromnu, mračnu urotu s vlasti. Svi u osnovi nisu uspjeli u tom pokušaju, usprkos što ih je naše osoblje za vezu usmjerilo u pravom smjeru. Razlog ovog neuspjeha bile su u osnovi lažne pretpostavke koje tvore vaš kolektivni svjetonazor. Da bi se posao obavio, mi ćemo upotrijebiti razna sredstva i tehnologije. Mi također pomažemo u formiranju skupina državnih službenika potpuno posvećenih, kao mi, načelima svitanja novog doba. Te skupine postoje u vašem svijetu, a mi ćemo im pomoći u dovođenju prevladavajućeg kaosa u novi nebeski poredak. Ova uredna, podržavana nova stvarnost može postati most koji vas vodi do samog ruba pune svijesti. Njihova nova vlast može nam pružiti dobrodošlicu i pomoći nam u premještanju vas u kristalne gradove Unutrašnje Zemlje gdje možete završiti vašu svetu transformaciju.

Ova transformacija je razlog zašto smo mi ovdje. Božanski plan je čvrsto odredio da ćete se vi uskoro vratiti u punu svijest. Vaši sadašnji političari, financijski i socijalni sustavi će biti odbačeni što prije bude moguće kako bi se preuredila temeljna priroda vašeg globalnog društva. Ovdje, vi ćete ući u globalno blagostanje, sveopći suverenitet, i u puno znanje o tome tko vi i Gaja doista jeste. Ovo znanje će vas upoznati s vašim Uzašlim Majstorima i vašim rođacima iz Unutrašnje Zemlje, a također ćete početi upijati informacije o pravoj povijesti ovoga svijeta i galaksije Mliječni Put. Kao što smo često govorili, ima mnogo toga što trebate naučiti. Ove istine će vas pripremiti da shvatite prirodu galaktičkog društva i ogromni potencijal koji vi posjedujete, omogućujući vam da procvjetate u fizičke anđele koji mogu raditi uz nas i s anđeoskom hijerarhijom, i pomoći da se odvija milost i veličanstvenost Stvoriteljeva plana. Vi ćete postati istinski ko-kreatori s božanstvom i pridružiti se u radosnom očekivanju, potpuno svjesnoj ljudskoj obitelji!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas ćemo razgovarati o vašim rastućim blagoslovima. Božanstvo je dalo svima vama čudesan dar; odobrena vam je božanska milost. To daje nama, koji smo vaši mentori tijekom vašeg povratka u punu svijest, božju volju da pretvorimo ovo područje u njegove najviše vibracije u što kraćem vremenu predviđenom božanskim planom. Ova uredba bila je poslana našim svetim suradnicima, i mi zajednički koordiniramo na zakonima koji će znatno promijeniti vaš globalni bankarski sustav. To priprema pozornicu za distribuciju vaših fondova prosperiteta, koji će biti popraćeni ovim vladama u mnogim zemljama širom svijeta. Ovi događaji će brzo dovesti do razotkrivanja, ne samo Galaktičke Federacije Svjetlosti, već i vaših rođaka iz Unutrašnje Zemlje.

U skladu s tim planovima mi smo prikupili sredstva s kojima naši sveti suradnici mogu početi da uvode naše tehnologije u vaš svijet. Mi namjeravamo osigurati mnogo informacija koje će dokinuti mnoge laži i dezinformacije koje su vam bile dane u vezi učenja velikih duša kojima svi vi odajete počast u svojim molitvama i blagoslovima svakog dana. Bitno je da počnete shvaćati istinu o tome što vas je svatko od nas učio jako davno. Ovo znanje, koje ćemo vam biti u mogućnosti osobno prenijeti, pripremit će vas za završne korake do pune svijesti i omogućiti vam da vidite vaše duhovne i svemirske obitelji u novom svjetlu. Vi ćete postati pravi sljedbenici velikih poruka koje nam je dao AEON i božansko prijestolje Stvoritelja!

Ova nova učenja postavit će rekord izravno u vezi naših utjecajnih života u kojima nam je dana prilika da objasnimo jasne istine i zakone stvaranja. Namjeravamo koristiti ovo razdoblje da se stave na počinak zablude koje su izgrađene tijekom vremena intervencije otkad su mnogi od nas učinili da vas ovo sveto putovanje uči i da vas vodi duž svetog puta. Došli smo da promijenimo mnoge razdore i nepotrebne mržnje koji razaraju ove velike poruke. Mračni su napravili svoj posao vrlo dobro! No, sada smo došli da to ispravimo i vratimo Ljubavi ono što je vam je prenošeno u svim tim tisućljećima prije. To je učinjeno u radosti i božanskoj svjetlosti. Pozdravljamo ovu priliku i unaprijed se radujemo da ćemo vas učiti i pripremati vas za vaš vlastiti put do Ljubavi, Svjetla i najviših stanja radosti!

Danas smo se vratili da vam donesemo još jednu poruku. Molimo vas da budete razboriti i strpljivi. Mnogo toga se priprema da se očituje. To će biti počeci obećanja koje vam je Nebo dalo kad je trenutno doba mraka počelo. Ova tama se diže, a nova epoha svjetla počinje. Budite radosni, i spremni prihvatiti darove Neba! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)
 

Izvor: www.paoweb.com
Preveo sa engleskog: Fredi - Svjetloradnici: mjesto gdje Svjetlost stanuje…Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge