Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - August 7

7. kolovoza 2012

8 Kan, 12 Pop, 9 Eb

Dratzo! Vraćamo se! Mnogo toga je uključeno u završnim aspektima velikog razdvajanja koje će srušiti strukturu moći mračnih. U ovom trenutku, vi ste svjedoci posljednjih dana borbi za vlast koje su na domaku njihovog konačnog raspleta. Smutnja koristi svoju sposobnost da potiče kaos u pokušaju da izbjegne omču koju smo bacili oko njih, ali njihove spiralne sheme ovaj put neće biti uspješne. Mi smo uzeli u obzir njihove završne načine i preduhitrili smo sve što mogu smisliti. Tijekom eona, rat je bio instrument izbora smutljivaca za manipuliranje s vama i izvlačenja iz nezgodnih situacija, a danas koriste ovaj provjereni izum na Bliskom Istoku i Južnoj Aziji. Iako smrtonosno učinkovit, ovaj „alat“ neće rezultirati njihovim bijegom jer naša kontrola nad događajima na Zemlji je prejaka da bi je osujetile takve nisko-razinske smicalice. Nemojte biti zabrinuti time što smutljivci planiraju. Njihovi svakojaki pokušaji da izađu s praskom će se razbiti o njima, pružajući sredstva za oslobađanje ove ključne regije svijeta. Dolazeće transformacije su potpuno pod okriljem božanske sudbine!

Mi gledamo, i pripremamo se za pokretanje naših planova. Mi jako želimo da dovedemo božanski Light show na put. Kako okovi koji su vas dugo vezivali otpadaju, rođena je nova energija koja će vam donijeti mir, blagostanje, i globalnu harmoniju. Mračni i njihove vatrene pristalice duboko vjeruju da će ono što oni planiraju dovesti do nove situacije koja će spriječiti njihov pad. Ne samo da će doslovce pasti nego će otkriti dubinu i širinu dvoličnosti koja suptilno vlada vašim svijetom. Ovaj međusobno povezani skup direkcija jasno će se pokazati kao hladnokrvna oligarhija kakva uistinu jest. Bit će to spasonosno obrazovanje za vas, a dobro će vam poslužiti u vrijeme događaja koji će uskoro dovesti do njihovog uhićenja i izolacije od vas. Smrtonosna zamka je postavljena, s ciljem razdvajanja, definitivno, prijatelja od neprijatelja. Jako je važno otkriti tko doista želi biti dio rješenja, a tko je odlučio ostati dio problema. Ovakav pristup nam uzrokuje mnogo nevolja. Ipak, sa stajališta veće slike je bitan, i bit će uskoro postignut.

Naš rad ovdje dosljedno je usmjeravan prema prvom kontaktu s vama, a mi se nikada nismo pokolebali na tom kursu. Cilj vašeg premještanja u punu svijest leži iza svega u što smo uključeni, te u tom smislu, mnogi naši timovi vas prate i posjećuju svaki dan. Smutnja shvaća našu totalnu predanost ovoj svetoj misiji, i svjesna je da premještamo našu flotu sve bliže i bliže vama. Također smo povećali broj osoblja na planetu koje živi i radi među vama. U tom smislu smo upozorili mračne da će svako uplitanje s našim na Zemlji stacioniranim osobljem imati kobne posljedice. Ionako, nekoliko pokušaja protiv naših misionara rezultiralo je „događajima“ koji su otjerali te sramotne agente! Mi smo uvijek marljivi kako bi osigurali da se naša misija na površini odvija kako treba, i ove novije obrambene protumjere su ih naučile kako ove stvari djeluju. Za sada nas mračni pažljivo izbjegavaju. Trenutno, mi širimo ovu mrežu po površini vašeg planeta.

Razotkrivanje se kreće naprijed. Naši zemaljski saveznici su zauzeti pripremama za rušenja brojnih de facto zemaljskih vlada. Široka mreža nepoštenja okružuje vaš svijet, i svakodnevno počinjeni zločini profanih politika tih „legitimnih“ vlada kliču da budu prekinuti. Taj „legitimitet“ omogućen je kontrolom raznih oblika kaosa, i poticanjem raznih društvenih i vjerskih raskola. Ta žalosna birokracija će se dati u bijeg nakon što Svjetlo s pravom bude zbacilo te jedva pravne vlade. Naša uloga u tim događajima je podrška i jačanje kakve god akcije budu službeno proglašene. Našem osoblju na terenu pružene su detaljne informacije o tome kako različite regije reagiraju na ono što rade mračni. Mračni uzvraćaju na način da obeshrabre građanski otpor i naši zemaljski saveznici su zauzeti suzbijanjem ovih poteza. Sloboda odavno dobiva na cijeni u vašem svijetu a sada je vrijeme za uklanjanje tih zagušljivih uvjeta i za dovošenje u radost, i rast, i izobilje.

Namaste! Mi dolazimo, blagoslovljeni! Vaš svijet u tranziciji izgleda da je uljuljkan, i čini vam se da se ništa ne događa. Ali ništa ne može biti dalje od istine. Posvuda, stare konstrukcije se urušavaju, s jednom za drugom financijskom krizom. Kako smo spominjali, mi smo uveli u igru novi financijski sustav, i on mirno sjedi na krilima, neopaženo od strane raspadajućih zdanja koja će uskoro pasti uz strašnu buku. De facto vlade postavljene od ovog umirućeg diva svjesne su da je njihov kraj došao i čekaju svoj pad u nemilost. Novo će uskoro biti u svečanom usponu, donoseći sa sobom blagostanje, slobodu, i od vitalnog značaja za nas, razotkrivanje. Također, Majka Zemlja duboko treba da tome prisustvuje, a to zahtijeva da se naše obitelji iz Unutrašnje Zemlje i svemira ujedine s nama i najave novu stvarnost i proglase svima na površinskom svijetu smrt restriktivne stare stvarnosti.

Smrtni bolovi smutljivaca bit će obojeni u neugledne nijanse, koje simboliziraju svijet ograničenja, rata, fiskalne tiranije koja je oblikovala posljednjih 13 tisućljeća vašeg postojanja. Ti mračni koncepti opustošili su vaš svijet, odvojili vas od Unutrašnje Zemlje, i nametnuli vam fikciju da ste sami u jednom praznom ništavilu. Ove izmišljotine dolaze kraju, a novi svijet božanskog sjaja zamjenjuje sumornost i stres sadašnjosti. Mi se doista radujemo, jer uskoro ćemo biti u mogućnosti da vam pričamo o velikim istinama i da počnemo raspetljavati za vas mnoge laži izjavljivane vam tisućljećima. To će vas osloboditi i pripremiti za prijelaz u punu svijest. Vi možete doživjeti izvjestan stupanj zapanjenosti, ili osjećati nepovjerljivost što se tiče tih mračnih koji su vas tako bezdušno zaveli. Uz punu svijest dolazi mudrost koja će zamijeniti strahote koje poznajete.

Vaše novo carstvo će biti čudesno veličanstveno. Zapanjujući odnosi između Neba i Zemlje bit će vam razotkriveni, a to znanje donosi mudrost koju sada možete jedva nagađati. Na vašoj novoj Zemlji možete je potpuno doživjeti i osjetiti euforično jedinstvo svega života. Vi ste na početku putovanja koje će vam omogućiti da dostignete svoje potencijale i otkrijete svoju bezgraničnu kreativnost koju tražite kako bi se povećalo odvijanje Stvoriteljevog božanskog plana. Zajedno ćemo ići naprijed, s nama kao vašim uvijek voljenim mentorima i učiteljima na putevima božanstvenosti. Mi smo doista ushićeni da je ovaj trenutak konačno nad nama: vrijeme odabrano od Neba je ovdje! Završne pripreme se vrše za svetu svečanost koja otključava sve to i donosi ogromne promjene u jedinom svijetu koji ste poznavali do sada. Već se ova transformacija počinje manifestirati. Budite u svom središtu i u svojoj istini, i budite spremni. I nema sumnje o svemu onome što Stvoritelj razvija!

Danas smo nastavili s našim porukama vama. Najveći pomak u ovoj stvarnosti je nad nama! S njim dolazi razotkrivanje i vrijeme da se konačno svi mi susretnemo koji smo predani šampioni vašeg povratka u punu svijest. Znajte, dragi moji, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)
 

Izvor: www.paoweb.com
Preveo sa engleskog: Fredi - Svjetloradnici: mjesto gdje Svjetlost stanuje…Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge