Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 14. veljače 2017


Sheldan Nidle - 14. veljače 2017

8 Ahau, 3 Zac, 13 Caban

Selamat Jalwa! Ulazimo u drugi dio našeg zajedničkog putovanja. Mračna kabala, kako je navedeno u našoj prethodnoj poruci, osjeća se sigurna, jer brojni njeni izlazni ugovori činilo se da nude neku vrstu privremene sigurnosti. U stvari, naša je namjera da se odustane od ovih ugovora, nakon što smo poduzeli prve korake u složenim operacijama distribucije. Kad to bude gotovo, sljedeći dio je donijeti novu Republiku. Ovaj čin će ukinuti Federalne Rezerve i stati na kraj USA, inc. Ova operacija može konačno završiti s ovim Kongresom i očistiti put za formalno proglašenje NESARA vlade. Ta vlada može omogućiti da se nova mirna stvarnost manifestira i postavi pozornica za formalnu najavu razotkrivanja. Ona može također osigurati stvarnost s beskrajnim prosperitetom i vašim osobnim suverenitetom. U ovom području se mogu pojaviti svi nevjerojatni događaji. Zajedno s vama unaprijed se radujemo stvaranju cijelog niza novih pozitivnih stvarnosti.

Sve to polako radi na svoj način za vrlo uspješan završetak. Problemi na koje se naišlo su izravan rezultat mnogih tranzicija kroz koje ova specijalna kugla prolazi. Također smo vidjeli ogromni oprez onih na vlasti. Nakon što ova teška situacija bude riješena, možemo se vratiti na brži mod funkcioniranja. Do tada, možete očekivati neujednačen napredak. Mnogi elementi se povezuju kako bi se svima omogućilo da se stvori novo vrijeme napretka i rješavanja. To se prati jer oni na vlasti sklapaju poslove koji uskoro trebaju biti ispravljeni. Kad se to dogodi, očekujte mnogo uhićenja i posebnih procedura kako bi se izolirala kabala od tih novih stvarnosti. Do tada, kabala može osjetiti da je nekako prebrodila oluju. U stvari, njeno vrijeme strave sada je na bliskom horizontu. Potrebno je stvoriti novo područje, oslobođeno od prepreka stvorenih beskrupuloznog ponašanja kabale i mnogih njenih pristaša. Promjena je neminovna.

U posljednjih nekoliko desetljeća, moć kabale počela je polako slabiti. Mračnima i brojnim njihovim podanicima se činilo da su kao što su prije bili. Ipak, suptilne promjene zauvijek mijenjaju krajolik. Anunaki, vidjevši što je Ancharan kontinuum učinio, iznenada su se trebali promijeniti kako bi se stvari mogle ostvariti. Ova promjena se morala riješiti. Mračni, isto tako, trebali su procijeniti kako smo se mi uklapali u ovu novu preuređenu slagalicu moći. Naše flote su došle izdaleka, i brzo su bile gurnute u sukob. Naša misija se temeljila na provođenju niza nebeskih direktiva. Te direktive su dane da se pomogne povratak čovječanstva, u pravo božansko vrijeme, u njegovo bivše stanje kao potpuno svjesni galaktički ljudi. Odgovorni za ovu staru stvarnost bili su slabo pripremljeni da daju čovječanstvu takav dalekosežni novi set sposobnosti. Njihov glavni cilj je bio zadržati status quo. Proces brze promjene ovog područja po njihovom mišljenju bio je brzo smiren i bačen u stranu.

Tako je počela borba za koju se činilo da će se kretati prema rješenju koje favorizira one od Svjetla. Ona se temeljila na korištenju ljubavi i svjetla da se zaustavi duga tiranija mračnih i njihovih podanika. To je stvorilo temeljno restrukturiranje koje je signaliziralo sve veće slabljenje mračnog Ancharana. Ovaj proces je preuredio strukturu vlasti i predivno omogućio Svjetlu i njegovim snagama da postignu dugo traženu pobjedu. U toj sve većoj praznini, izgledalo je da Svjetlo ima strategiju koja je ukazivala na uspjeh. Bilo je to vrijeme da se potajno sanja o uspjehu i dalje ore sa sredstvima da se to postigne. Ušli smo u ovo novo područje i koristili smo našu mudrost i znanje da pomognemo Svjetlu i dovedemo društvo unutarnje Zemlje u ovu borbu. Ono što se sada događa je korištenje nebeske podrške kako bi se omogućilo svim ciljevima Svjetla da se manifestiraju. Ovo je najpovoljnije vrijeme za rezbarenje novog i čudesnog područja!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Ovo vrijeme je zapaženo po svom blagom pomaku u svijet temeljen na trajno prisutnoj tiraniji u onaj temeljen na ljubavi i svjetlu. Ova suptilna promjena izgleda kao da će se tek dogoditi. Struktura moći polako se mijenja. Ovdje je mjesto gdje je Nebo shvatilo zašto je ova ogromna promjena zahtijevala ono što se u početku izvana činilo tako neobično i pogrešno. Oni koji kontroliraju ovo područje imali su plan za stvaranje niza općih katastrofa. Nebo to mora promijeniti tako da alternativni put može postati novo pravilo. Za to je potrebno vrijeme. Međutim, to su promjene u skladu sa strategijom koju sretno provode glavni redatelji Neba. Mi odajemo priznanje i zahvaljujemo se za neizmjernu milost i duboku ljubav koju ova sveta uredba zahtijeva.

Ovaj božanski proces se događa na takav način da se sve završi po nebeskom vremenu. Oni koji ostvaruju te velike promjene u potpunosti su svjesni složenih nijansi koje su potrebne. Niz vrlo dugih i inkluzivnih dekreta je korišten kako bi se svima omogućilo da se napravi onako kako je božanski plan zahtijevao. Vrlo smo ponosni na one od vas koji su nam pomogli da ispunimo naše brojne uloge u ovom dijelu fizičke stvarnosti. Ono što ostaje dovršava se onako kako je Nebo tako čudesno zamislilo. Ovaj grandiozni projekt čudesno ujedinjuje mnoge dijelove ovog svjesnog područja. Još jednom, moramo vam se zahvaliti i blagosloviti vas. Ovo je bilo vrlo teško ali radosno putovanje. Ovaj sljedeći dio može lako biti vrlo zadovoljavajuće. Mi Majstori shvaćamo složenost i suptilnost ovog plana. Možemo vas samo zamoliti da uživate u njegovim čudima. Mnogi nevjerojatni dijelovi brzo će se pojaviti.

Ovo vrijeme je stvarno jedinstveno u ovoj vrlo kompleksnoj uredbi. Kako je navedeno, vi ste na božanskom putovanju i ono će uskoro izvesti mnogo više čudnih krivina. Vrlo je bitno da zadržite svoj osjećaj o sebi i održavate najpozitivniju viziju. Glavni cilj je osigurati vam prosperitet, suverenitet i božansko vodstvo. Mi to radimo uz pomoć naših svetih tajnih društava i naših svemirskih i duhovnih obitelji. Ovaj projekt, kao što možete i zamisliti, vrlo je velika promjena od vaše sadašnje stvarnosti do one koja zahtijeva puno svjesnije područje. Ovo je kada ljudi iz Agarte i iz cijele galaksije ulaze. Svi smo uzbuđeni zbog onog što ste učinili. Nemojte podcjenjivati vašu važnost. Vi ste bitni ostaci onih koji su preživjeli velike pritiske i teškoće u posljednjih 13 tisućljeća. Vi ste onikoji će ubrzo, u božansko vrijeme, vratiti se u radost pune svijesti! Hosana! Hosana!

Danas smo nastavili naše izvještaje o tome što se događa u ovom svijetu. Ponosimo se vama. Unatoč tome što je mnogima izgledalo kao silna nadmoć, vaša velika vjera i vizija omogućile su vam da pobijedite! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge