Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 21. veljače 2017


Sheldan Nidle - 21. veljače 2017

2 Manik, 10 Zac, 13 Caban

Dratzo! Usporen, ali stalan tempo sada je na snazi. Nastavlja se proces koji stavlja sigurnost iznad raspodjele. Oni koji predstavljaju staru kabalu snažno se bore, i proizvode niz zabrinjavajućih učestalih kašnjenja. To je strategija koja vraća naše saveznike u oprezniji stav. Mi smo podsjećali koliko mračni vole složenost. To je posljednje postolje tih mračnih i posljednje sredstvo daljnjeg odgađanja naše strategije. Ipak, dio novog rasporeda ubrzo će se sastati s uspjehom. Brojne stare stavke trenutno zahtijevaju našu pažnju. Svi drugi putevi trebaju se otvoriti. Sluge mračnih napokon će biti uhićene, njihove aktivnosti razotkrivene i prosperitetna stvarnost otkrivena. Do tada, molimo vas da se strpite. Vaša velika nagrada je blizu ostvarenja. Oni koji su bili na vlasti toliko dugo uskoro će biti poraženi. Iako je naš napredak bio spor, ipak uspijeva. Ova korumpirana i tiranska, nezakonita slast biti će istisnuta. Novo vrijeme je gotovo ovdje!

Čudesni scenarij priprema novi financijski sustav. To je nešto što je doista vrijedno svoje sadašnje i skrivene prirode. Nastavljanje sadašnje operacije na tako čudesan način osigurava njegov cjelokupni uspjeh. Trenutno čekamo nekoliko ključnih koraka koji još uvijek čekaju objavljivanje. Nakon što ti zadaci budu završeni, mi ćemo konačno ukinuti Federal Reserve Bank. Taj veliki korak legitimira novi globalni monetarni sustav sa zlatnom podlogom! S tim iza nas, serija smjelih poteza može pospješiti distribuciju novih trezorskih valuta. Nova valuta sama će okončati sadašnju moć fiat novca. Raduju nas koraci koji će dovesti do ovih dobrodošlih i potrebnih procesa. To može najlakše stvoriti uvjete za isporuku. To nam zauzvrat omogućuje da širimo prosperitet po cijelom svijetu. To nam također omogućuje da provedemo brojne važne klauzule prošlogodišnjeg Pariškog ugovora.

Postoji borba između posljednjih ostataka mračnih sluga i onih koji predstavljaju snage Svjetla. Tu se radi uglavnom o vašoj slobodi i oni koji na neki način žele držati ovu stvarnost u jednom čudnom osjećaju toka. Ova borba postoji samo zato što snage Svjetla i dalje sumnjaju u svoju prorokovanu sudbinu. Kad ova dugotrajna sumnja bude na kraju svršena, pobjeda Svjetla je osigurana. Ova operacija je započela kao neka vrsta operacije „pita na nebu“. Njen uspjeh je nešto nalik na Hollywoodsku priču. Drugim riječima, saveznici Svjetla još uvijek ne posjeduju svoju snagu. Ono što mi želimo je da razni elementi Svjetla priznaju svoju nevjerojatnu snagu. Ovaj površinski svijet još uvijek ne može vjerovati što se dogodilo. Vi ste ti koji ste nasuprot svih očekivanja proizveli zaista veliku pobjedu. Koristite ovu novu stečenu moć da prihvatite tko ste. Budite hrabri i mudri. Neka svi znaju da razumijete ono što se događa u cijelom ovom svijetu!

Sada imamo početke strukture nove vlasti, a to je stvaranje de jure Republike, a iz tog novog aranžmana, NESARA. Budite ponosni, tako da možete izvući sve ovo. Mračni su predodređeni za kantu za otpatke povijesti. Staro područje zapravo je završilo a novo i čudesno razumijevanje ove stvarnosti se događa. Nije lako otpustiti mučnu i strašnu povijest, ali unutar vas je put u novi svijet. Neka to BUDE i neka se ujedini u svešireći sjaj ovog novog Svjetla i Ljubavi. Stari mračni načini su nestali. Uzmite ovu moć za ruku i dopustite da bude. Vi ste svršili sa starom tiranijom. Budite pametni u svemu tome. Pratite mudre ukaze Majstora. Ustanite i budite slobodni! Vi ste ti koji su patili u tišini i bojali se priznati svoju moć. Bacite to na stranu i ponašajte se kao da ste pobijedili. Budite vjerni ovome i počinite djela koja dokazuju čudesan opseg vaše moći. Vrijeme je za masovna uhićenja i formalno proglašenje NESARA Republike! Ustanite i budite suvereni, prosperitetni i slobodni!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Ovo vrijeme je posebno važno za uspostavu raznih blagoslovljenih elemenata da se globalna RV (revalorizacija valuta) dogodi. Sveti je zadatak da se svi ujedine i koriste razne naše vizije kako bi se osiguralo da se najnevjerojatniji niz vjerovanja dogodi. Mi čvrsto tražimo da se događaji manifestiraju, da se dokaže svetost naših zajedničkih napora. Davno, mi smo se udružili i obećali jedni drugima da su naša zajednička uvjerenja bila doista prava. Sada mi to trebamo dokazati jedni drugima. Ovo područje je već pokazalo snagu koju mi zajednički posjedujemo. Dalje, moramo nastaviti tako da se RV može dogoditi. U tom procesu nade i radosti, možemo izazvati kolektivnu neustrašivost koja će nas brzo dovesti u ovo božansko doba. To je, dakle, točno pravo vrijeme da završimo sa svim našim pretpostavkama i manifestiramo tu novu svetu stvarnost.

Stoga je od vitalne važnosti da koristimo naše pozitivne vizije da skujemo stvarnost koja konačno omogućuje da se mnogi globalni događaji dogode. Uzmite si vremena da donesete radost i tako omogućite svima nama da doživimo prosperitet, suverenitet i druge stvari. Zajedno transformirajmo ovu stvarnost. Ovo vrijeme je zamišljeno za čuda i vizije. Mračni su označeni. Sada trebaju biti eliminirani. Ovaj svijet više ne može nastaviti u svom sadašnjem stanju. Umjesto toga, to je trenutak za vaše istinsko oslobođenje. Ovaj globus se priprema za pobunu neviđenih razmjera. Ne može se tražiti od hromoga da osigurava nagradu slijepih. Ujedinite se moja djeco! Zahtijevajte da oni koji su poraženi postupaju kao takvi. Obznanite obećanja Neba. Shvatite u svom srcu tko ste vi uistinu i ujedinite se da primite ovaj sveti blagoslov.

Kao što je ranije navedeno, ovo je vrijeme za božansku akciju, onu koja je u stanju promijeniti ovo površinsko područje i da se osigura božanski plan za vrste promjena koje stavljaju tiraniju u krevet. Gaja razumije što se događa i jako želi da podrži tihu revoluciju koja podiže čovječanstvo u njegov potencijal. Čovječanstvo je doseglo točku u kojoj odvratni načini kabale su svima poznati, i kabala je poražena. U tom svjetlu ljubav se treba vinuti i njeno slavodobitno držanje ispravno nagraditi. Ovo doba stvara korake neposredno prije razotkrivanja i mijenja Gajin mentalni sklop zauvijek. Čovječanstvo treba biti svjesno gdje je sada i točno gdje sada ide. Mi blagoslivljamo to i pripremamo vas za ono što će biti vaša veličanstvena sudbina Pred vama je niz događaja koji će vam omogućiti da ponovno živite među vašim duhovnim i svemirskim obiteljima.

Današnji dan smo proveli s našim tjednim izvještajem. Vi ste na pragu novog vremena za čovječanstvo, da stvorite priliku da doživite ono što ste dugo sanjali i da napokon budete oslobođeni duga koji ste naslijedili. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge