Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 7. veljače 2017


Sheldan Nidle - 7. veljače 2017

1 Ben, 16 Yax, 13 Caban

Selamat Jalwa! Mnogo toga se promijenilo otkad smo vam se zadnji put javili. Na kraju posljednje gregorijanske godine postignut je pomak u načinu kako će nova struktura vlasti biti formulirana. Kako se sjećate, mračna kabala je bila na „konopcima“. Činilo se da je novi financijski sustav bio na pragu pune usklađenosti i veliki globalni reset valuta bio je u svojoj točki punog pojavljivanja. To je od tada na laganom čekanju. To samo znači da je sadašnje „drmanje“ u tijeku. Ključni element još uvijek stoji na mjestu. To je, naravno, svijest. Veliki skup novih tehnologija približava se svom objavljivanju. Glavna briga je kretanje naprijed u pomaku znanstvene paradigme. Prije više od 3000 godina, vaša znanost je postala zaglavljena u potrebi da se koriste samo energije koje su fizički vidljive. To vjerovanje je usporilo prirodni tok ovog površinskog područja. Trenutno, niz stvarnosti će uskoro kulminirati u pravom poimanju kako integrirati ovu rastuću novu svijest.

Ova potreba za stvaranjem nove i prihvatljivije paradigme od vitalne je važnosti za povijesnu ekspanziju čovječanstva. Čovječanstvo treba osjetiti da se brzo kreće prema većem prihvaćanju njegove sve šire svijesti. Ovom procesu trebao je niz uzastopnih stoljeća da dostigne točku koju trenutno zauzima. Ona se gradi na želji da se vrate sposobnosti koje je čovječanstvo davno imalo. Razne ove faze evolucije u početku su bile dio operacije koja je trajala od razdoblja pada Atlantide pa do prije nekoliko stoljeća. U početku, polako je napredovala. Tek kada su Anunaki počeli polagati manje pozornosti na nas, to je dovelo da postane brza evolucijska operacija. Tijekom posljednja dva desetljeća, ova evolucijska procedura počela je rasti iz generacije u generaciju. Vidjeli smo kako se naš napredak diže i počinje razvijati. Čovječanstvo se počelo kretati brzo prema stvaranju novih vrsta. Ova transformacija svijesti doista kristalizira kako ste na pragu masovnog susreta s nama.

Ovaj susret se gradi na vašem prihvaćanju da ste dostigli vrijeme kad se vaš koncept stvarnosti mijenja. Vi se približavate granici galaktičkih humanoida. Ovaj proces je onaj koji je vašim precima bio onemogućen. Kad su Anunaki promijenili stranu, oni su stvorili mogućnost da se brzo razvijete u nešto sasvim slično onome što ste bili u vrijeme pada Atlantide. U sebi imate sve osnovne alate koje ste imali kada ste pali u ograničenu svijest. Protekla tri stoljeća vidjela su kako Nebo ubrzava prethodnu sporu operaciju. Ova nova vremenska traka potpomognuta je činjenicom da je Federacija ovdje da pomogne čovječanstvu, i to je dovelo do toga da ubrzanje postane vidljivije. Vi se krećete izvan izvitoperenih genetskih paketa koje svi vi posjedujete. U stvari, posljednjih nekoliko tjedana počelo je stvarati temelje za promjene koje je Nebo dalo svakom od vas. Ponosni smo na to kako su Uzašli Majstori pomogli tim promjenama i omogućili da dođemo sve bliže razotkrivanja. Neki nevjerojatni događaji sve su bliže da se dogode!

Ovaj nevjerojatan proces trenutno se odvija na ovom prekrasnom globusu. Jasno nam je da postoji neznatno kašnjenje u dovršavanju ove vrlo složene procedure. Shvaćamo kako smo svi mi podložni svim tim vitalnim transformacijama. Ovo područje se kreće naslijepo, ali dosljedno, prema novoj stvarnosti. Vaš svijet više ne može postojati u istom obliku kao u prvom dijelu prošlog stoljeća. Čitav niz inovacija i novih tehnologija sada se treba pojaviti i manifestirati. Mi smo u procesu pomaganja našim prijateljima da se te stvari manifestiraju. U stvari, mi užurbano postavljamo scenarije koji mogu stvoriti bezbroj novih mogućnosti. Ova potisnuta stvarnost sada se treba manifestirati na doista nesmetan način. Mi djelujemo da se ove nove stvari drže u tajnosti sve do pravog trenutka. Naša flota je tako spremna za iznenadno razotkrivanje i za niz posebnih znakova koji mogu dovesti do prijeko potrebnih masovnih slijetanja. Shodno tome, očekujemo da vidimo da nekoliko iznenađujućih otkrića preoblikuje ovu stvarnost!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Vaš svijet je sada usred previranja, ali mi blaženo pripremamo ovu stvarnost za vrlo značajne promjene. Nebo ponovno preuzima svoje uporište i mi ćemo vidjeti veliku distribuciju ove stvarnosti. Anunaki su dugo provodili zapovijedanje mračnih, a trenutno osiguravaju da se sve nove promjene u ovom blagoslovljenom području manifestiraju. Nebo iskreno prepoznaje važnost onoga što će se uskoro dogoditi. Ova stvarnost mora dobiti svoju slobodu i prosperitet. Čovječanstvo je predugo čekalo svoju dobro zarađenu nagradu. Čekić je spreman da padne. Veliko slavlje uskoro stiže. Vaše veličanstvene vizije i čudesan fokus čine ovo vrijeme tako blagoslovljenim do Neba i do nas. Ovo vrijeme će vidjeti kraj dugog odgađanja i nježno će dovesti do ovog najvećeg nebeskog događaja. Ovo vrijeme je najsvetije!

Neka sve bude u milosti i ispunjeno nebeskim milosrđem. Mi smo žalosno gledali kako oni na vlasti odgađaju vaše blagoslove. Radujemo se i proslavljamo ove čudesne darove. Niz posebnih proglašenja će, na brži način, završiti sa svim onima koji pogrešno vjeruju da nekako nijedan nevjerojatni izlazni scenarij nije ostvaren. To nije slučaj. Ono što se do sada događalo je samo kratko kašnjenje. Svi oni koji će biti uhićeni i izolirani od čovječanstva još uvijek čekaju svoje prave deserte. Raduje nas činjenica da će oni koji su tako određeni za tu kaznu uskoro je i dobiti. To nije da se samo kazni krivce, nego da se omogući svima da zaista osjete da će se ovo novo obećano novo područje sakralno manifestirati. Neka svi osjete u svojim srcima da se veliki teret podiže i omogućuje predivnim nebeskim darovima da se manifestiraju.

Davno, Nebo je napravilo raspored čija je svrha bila da se konačno omogući cijelom čovječanstvu da se ujedini s našim svemirskim i nebeskim obiteljima. Ovo sveto obećanje blizu je ostvarenja. Jedina svrha naše galaktičke obitelji je da pomogne transformirati naše naizgled beskrajno, generacijama dugo, dužničko ropstvo i bezumni sve veći rast duga. Plima će se sada okrenuti. Novo područje će biti rođeno. Mnogi dokumenti će postati zakon i omogućiti novu vlast. To će biti vozilo za vaš prosperitet i suverenitet. Uzimajući to u ruku, stara tiranija će biti ukinuta i novi način uređivanja ove stvarnosti će zaživjeti. Dakle, mi ćemo živjeti na novi način i naučiti puno o sebi!

Danas smo nastavili naš tjedni izvještaj. Neka ovaj pokaže da se nova stvarnost uspostavlja. Vi ćete primiti golemo bogatstvo i sredstva da ostvarite svoje snove i vizije. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge